Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De beste offline converter van JPG naar PDF

author name

2022-06-15 16:22:23 • Filed to: Beste PDF Software • Proven solutions

Er zijn tal van redenen waarom veel mensen een JPG naar PDF converteren. Wat de reden ook is, er gaat niets boven de behoefte aan een offline JPG naar PDF converter die een goede gebruikerservaring biedt. Er zijn verschillende tools die pretenderen de beste JPG naar PDF conversie ervaring te bieden. Het vinden van een geschikte offline afbeelding naar pdf converter is van cruciaal belang voor kwaliteit conversie. Gelukkig behandelt dit artikel een aantal van de beste manieren om een JPG naar PDF offline te converterene.

De beste 5 offline JPG naar PDF converters

Het vinden van de beste offline JPG naar PDF converter kan een ontmoedigende taak zijn. Echter, de volgende lijst van de top 5 JPG naar PDF converters zal een perfecte dosis voor het oplossen van uw problemen zijn.

1. PDFelement

PDFelement is een uitstekende offline JPG naar PDF converter. Het programma heeft een assortiment van ongelooflijke functies die de hele gebruikerservaring moeiteloos en vol plezier maken. Gebruikers kunnen PDF-bestanden converteren van en naar andere formaten, waaronder jpg, png, Word, Excel en PPT, om er maar een paar te noemen. Bovendien kunnen gebruikers met PDFelement moeiteloos prachtige PDF's maken, PDF's bewerken, comprimeren, beveiligen, van aantekeningen voorzien en PDF's combineren. Maak ook gebruik van geavanceerde functionaliteiten zoals OCR om teksten op afbeeldingen te ontsluiten en digitale handtekeningen om documenten digitaal te ondertekenen. Ook kunnen gebruikers gemakkelijk formulieren maken en formuliergegevens exporteren of importeren.

Klik op de onderstaande knop om PDFelement gratis te downloaden voor het offline JPG naar PDF te converteren.

Voordelen

 • Het heeft een elegante en gebruiksvriendelijke interface.
 • Het heeft verschillende geavanceerde functies die het geschikt maken voor professionele taken.
 • Het ondersteunt batch conversie.
 • Het ondersteunt bijna alle invoer- en uitvoerformaten.
 • Het draait op alle belangrijke besturingssystemen en browsers.

Nadelen

 • De proefversie heeft beperkte mogelijkheden.
jpg to pdf converter offline


2. Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro is een andere geschikte offline JPG naar PDF converter. Deze offline converter heeft veel functies die u nodig zou hebben om uw PDF bestanden te converteren. Of u nu een enkel bestand wilt converteren of meerdere bestanden tegelijk, Wondershare PDF Converter Pro zal het effectief afhandelen. U kunt uw PDF's converteren tussen verschillende bestandsformaten zoals Microsoft Office en afbeeldingen, met snelheid en met behoud van de originele bestandsindeling en opmaak. Afgezien van conversie, kunt u uw pdf-bestanden coderen voor de veiligheid, comprimeren tot de gewenste grootte, en meerdere pdf-bestanden samenvoegen in een enkele pdf.

Voordelen

 • Het conversieproces is eenvoudig aangezien het slechts twee eenvoudige stappen omvat.
 • Het ondersteunt een breed scala aan bestandsformaten.
 • Het biedt verschillende andere functionaliteiten zoals coderen, comprimeren, en samenvoegen.
 • Het ondersteunt batch conversie.

Nadelen

 • De gratis proefversie is beperkt.
jpg to pdf converter offline

3. TalkHelper PDF Converter

TalkHelper PDF Converter is ook een van de beste offline JPG naar PDF converters. TalkHelper PDF Converter heeft veel functies die u zou verwachten van een goede tool. Converteer uw pdf naar en van andere formaten zoals doc, Docx, PPT, XLS, TIFF, JPG, en DWG. Het heeft ook een geavanceerde OCR-technologie waarmee gebruikers gescande pdf-bestanden kunnen converteren naar bewerkbare bestanden in meer dan 46 verschillende talen. U kunt verder pagina's extraheren, splitsen en samenvoegen afhankelijk van uw behoefte met behulp van deze fantastische converter.

Voordelen

 • Het ondersteunt OCR-technologie.
 • Het ondersteunt verschillende andere invoer- en uitvoerbestandsformaten.
 • Het ondersteunt het bewerken van bestanden in meer dan 46 talen.

Nadelen

 • Het heeft beperkte opslagruimte.
jpg to pdf converter offline

4. Icecream PDF Converter

Icecream PDF Converter is een populaire naam onder de best beoordeelde offline JPG to PDF converters. Er is zowel een gratis versie als een betaalde pro versie, die meer functies bevat. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun PDF bestanden converteren van en naar andere verschillende bestandsformaten, waaronder XLS, PNG, GIF, EPUB, TIFF, HTML en BMP. Als u meerdere bestanden hebt en ze in één keer wilt converteren, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat dit programma batchverwerking ondersteunt. Voeg deze bestanden gewoon toe aan de wachtrij en start de conversie.

Voordelen

 • Het ondersteunt OCR-technologie.
 • Biedt gebruikers de mogelijkheid documenten te beveiligen met wachtwoorden.
 • Het ondersteunt de conversie van meerdere bestanden tegelijk.

Nadelen

 • Gebruikers zijn beperkt tot het converteren van alleen de eerste tien pagina's van een groot PDF-bestand.
 • Het kan langer duren om het extractieproces te voltooien.
jpg to pdf offline

5. Adobe Acrobat

Adobe acrobat is zonder twijfel een populair en een van de toonaangevende PDF-technologieplatforms. Het programma ondersteunt de conversie van PDF naar en van andere populaire formaten, inclusief jpg. Als een vertrouwd platform biedt Adobe Acrobat een groot aantal functies die de gebruikerservaring enorm helpen veranderen. Gebruikers kunnen pdf-bestanden maken, bewerken, converteren, ondertekenen, beveiligen, annoteren en comprimeren volgens hun behoeften. Het heeft een eenvoudige interface, en daarom kunnen gebruikers van alle categorieën moeiteloos navigeren.

Voordelen

 • Het ondersteunt batch conversie.
 • Gebruikers kunnen hun documenten beveiligen met wachtwoorden om de privacy van gegevens te verbeteren.
 • Het draait op verschillende populaire besturingssystemen en apparaten.

Nadelen

 • Het is duur.
jpg to pdf offline

Hoe offline een JPG naar PDF omzetten

PDFelement is een uitstekende PDF-oplossing waarmee gebruikers moeiteloos PDF-bestanden kunnen maken, bewerken, comprimeren, annoteren, beveiligen en delen. Het programma is uitgerust met tal van functies, variërend van essentieel tot geavanceerd, zoals OCR. Het kan JPG naar PDF converteren in Windows 10, 8, 9 en Mac.

Step 1. Open JPG bestanden

Download en installeer PDFelement op uw apparaat. Start het programma en klik op het tabblad PDF maken in de hoofdinterface. Selecteer in de daaropvolgende bestandsverkenner het jpg-doelbestand en klik op de knop Openen om het bestand in het programma te importeren.

image to pdf converter offline

Stap 2. Converteer offline JPG naar PDF

Nu u het jpg-bestand hebt geüpload, wordt het venster Opslaan als weergegeven. Onder het Opslaan als type drop-down icoon, kiest u PDF-bestanden als uw gewenste uitvoerformaat. Klik op Opslaan om JPG naar PDF offline te converteren.

image to pdf converter offline

Hoe JPG naar PDF offline omzetten

Wondershare PDF Converter Pro is een betaalbare PDF converter, die PDF kan converteren naar elk ander type bestand, en PDF kan maken van andere formaten. Het heeft verschillende basis- en geavanceerde functies die belangrijk zijn voor het genereren van kwaliteitsuitvoer. Beveilig, comprimeer en bewerk uw PDF's met gemak op verschillende besturingssystemen.

Stap 1. Download Wondershare PDF Converter Pro

Download en installeer Wondershare PDF Converter Pro op uw computer. Tik op het pictogram om het uit te voeren en toegang te krijgen tot het primaire venster. Zoek en klik op de knop Bestanden toevoegen om te bladeren naar het doel jpg bestand.

image to pdf offline

Stap 2: Converteer JPG naar PDF

Wanneer het bestand met succes is geüpload, klikt u op het tabblad Bestand naar PDF aan de linkerkant van het venster. Selecteer een geschikte uitvoermap onder de Conversie Voorinstellingen en klik op de Converteren knop om het conversieproces te starten. Als de conversie van JPG naar PDF klaar is, navigeer dan naar de uitvoermap en bekijk uw nieuwe pdf-bestand.

image to pdf offline

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Beste PDF Software > De beste offline converter van JPG naar PDF