PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De ontwikkeling van nieuwe programma's en apps maakt het documentbeheer tegenwoordig eenvoudiger. Je kunt verschillende apps gebruiken om je PDF bestanden te wijzigen door ze te annoteren of door andere bewerkingsfuncties te gebruiken. Dit artikel introduceert de 5 beste gratis PDF annotatie apps voor iPhone en iPad.

1. PDFelement

PDFelement voor iOS is de beste gratis PDF annotatie app voor iPad en iPhone. Het biedt een ruime selectie van annotatie tools als markeerstift, onderstrepen, potlood, call-out en vormen.

PDFelement voor iOS biedt de beste app om annotaties te maken met de PDF's op iPhone- en iPad-apparaten. Het heeft aardig wat voordelen in zich. Het programma helpt je om je PDF moeiteloos te bewerken en annotaties aan het PDF bestand toe te voegen met notities, stempels, markeringen, strikeouts, opmerkingen en meer. Bovendien helpt het je om teksten in invulbare formulieren toe te voegen en kun je makkelijk een persoonlijke handtekening toevoegen aan de PDF trekken voor iOS 11/10/9/8/7.

Nadat je je PDF hebt geannoteerd, kun je met de app het bestand omzetten in verschillende bestandsindelingen, zoals Excel, Word en PowerPoint, terwijl je de oorspronkelijke lay-out behoudt. Bovendien kun je met de bewerkingstools je PDF document op elke gewenste locatie herzien en wijzigen. Bovendien helpt de app je PDF's op een georganiseerde manier te behouden door ze samen te voegen in één samenhangend bestand voor eenvoudiger terugvinden.


Hoe PDF Annoteren in iPad/iPhone

Stap 1. Open een PDF Bestand op iPad

Open de PDFelement app op je iPhone of iPad. De documentenlijst wordt weergegeven op lokale lijst. Vervolgens kun je het PDF bestand waarop je aantekeningen wilt maken, openen en op je iPad of iPhone openen.

beste pdf annotatie app voor ipad

Stap 2. Tik op Tools om een Annotatie te Maken in PDF

Wanneer je het PDF bestand in het programma opent, tik je op het pictogram "Drie Punten" aan de linkerkant van het scherm. Van daaruit zoek je in de onderste menubalk de mark-up tools, zoals Markeerstift, Sticky Note, Schrijfmachine, Potlood, Vorm, Stempel, etc.

best ipad pdf annotation app

Stap 3. Markeren, Onderstrepen en Doorhalen van PDF Tekst

Tik op de tool "Markeerstift" om "Markeren", "Onderstrepen" en "Doorhalen" te selecteren om PDF teksten te markeren. Verplaats je vinger naar de PDF teksten op de pagina die je wilt markeren/onderstrepen/doorhalen. Tik en selecteer de teksten, en de tekst zal dan als annotatie worden toegevoegd.

ipad pdf annotatie app

Stap 4. Plaknotities Toevoegen aan PDF

Zoek het pictogram "Notitie" in de menubalk onderaan om een notitie en een typemachine toe te voegen. Tik erop en ga naar de plaats op de PDF waar je de notitie wilt invoegen. Zodra je daar bent klik je erop en de notitie verschijnt. Open de notitie en begin er tekst op te typen.


Andere PDF Annotatie App om PDF Annotatie te Maken

2. PDF Expert

PDF Expert is een uitstekende oplossing voor al je PDF behoeften op je iOSapparaat. Hiermee kun je PDF documenten lezen en annoteren, notities maken, teksten markeren, stempels toevoegen, ondertekenen, onderstrepen, doorhalen, tekenen met je vingers en de wijzigingen opslaan. De app is compatibel met Preview en Adobe Acrobat, dus wanneer je de wijzigingen opslaat, kun je ze bekijken en lezen. Bovendien biedt het je de beste keuze om PDF formulieren in te vullen.

beste gratis pdf annotatie app

De organisatie van de app is duidelijk, het maakt gebruik van pop-over menu's, standaardpictogrammen en royale knoppen die voorkomen dat je scherm rommelig wordt. Meer nog, je kunt pagina's toevoegen, verwijderen of verplaatsen en mediabestanden in PDF bestanden bekijken. De meest indrukwekkende functie is het menu dat alle vorige annotaties weergeeft en waarmee ke wijzigingen met één veeg kunt verwijderen.


3. PDFpen

PDFpen helpt je een contract te ondertekenen, een aanvraag in te vullen, correcties aan te brengen en opmerkingen te maken over een presentatie en nog veel meer. De app heeft een intuïtieve gebruikersinterface en synchroniseert met iCloud. Meer nog, het biedt functies om de originele PDF te wijzigen, inclusief de mogelijkheid om de teksten en afbeeldingen te wijzigen en zelfs de mogelijkheid om een nieuwe PDF te maken.

beste app voor annoteren van pdf's

4. Neu. Annotateren + PDF

337/5000 Neu. Annotete + PDF opent en annoteert PDF bestanden in elke toepassing die de opdracht "Openen met" ondersteunt. Ze omvatten Safari, Mail, Box, Dropbox en nog veel meer. De app ondersteunt ook het importeren van PDF bestanden met Dropbox, iTunes bestandsdeling en WebDAV services. De mogelijkheid om PDF's in de app te maken en te bewerken is indrukwekkend.

beste pdf annotatie app voor ipad

Het ondersteunt ook annoterende functies zoals markeren, doorhalen, onderstrepen en of het toevoegen van notities. De tools vereisen echter enige verbetering voor de app om andere top apps uit te dagen. Ten slotte is de app gemakkelijk te gebruiken en gebruikt het functies zoals ongedaan maken en opnieuw uitvoeren.


5. iAnnotate PDF

iAnnotate PDF heeft een intuïtieve interface en uitgebreide functies waarmee je annotaties kunt beheren en bestanden kunt delen vanaf je iOS apparaat. Mensen gebruiken de app bij het maken van aantekeningen op college dia's, het herzien van scenario's, het annoteren van belangrijke zakelijke documenten, het beoordelen van papieren en nog veel meer. De applicatie biedt volledige controle over PDF's.

apps voor annotateren pdf's

Het heeft bijvoorbeeld een opmerkelijke functie, namelijk de mogelijkheid om de geconverteerde PDF te converteren en te annoteren. De tool heeft echter meer knoppen en opties die meer moeite kosten om te beheersen, hoewel je hulp kunt vinden in de gebruikershandleiding.


Beste PDF Annotatie Applicatie for Windows Gebruiker

PDFelementPDFelement biedt de beste annotatietoepassing voor Windows besturingssystemen. Met het programma kun je aantekeningen maken in je PDF bestand door notities toe te voegen, aangepaste stempels te maken, doorstrepen, onderstrepen en markeren van tekst. Andere voordelen zijn de mogelijkheid om wachtwoorden toe te passen in je documenten om te voorkomen dat onbevoegden je bestanden kunnen wijzigen.

Bovendien kun je met het PDFelement gepersonaliseerde gecodeerde wachtwoorden maken en deze gebruiken om je PDF te ondertekenen. Bovendien kun je PDFelement gebruiken om gevoelige teksten uit de PDF te verwijderen of relevante teksten aan de PDF toe te voegen. Je kunt ook nieuwe pagina's in de PDF invoegen of je kunt de bestaande pagina's vervangen door nieuwe. Ten slotte kun je PDF's regelmatig converteren naar Word, Excel en PowerPoint, terwijl je de originele kwaliteit van de documenten behoudt.

Home > PDF-app > Top 5 gratis PDF Annotatie App voor iPhone en iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen