DOCX / DOC is een open indeling van MS Word. Deze indeling is heel gebruikelijk en mogelijk bent u dit tegengekomen als u een Word gebruiker bent. Soms wilt u misschien het DOCX/DOC bestand converteren naar een formaat die compatibel is met de meeste apparaten, zoals Portable Document Format en u weet helemaal niet hoe u dit moet doen. Maak u geen zorgen, want dit artikel is goed samengesteld en toont u effectieve software - PDF Creator voor Mac die .docx/.doc bestanden naar PDF bestanden op een Mac kan omzetten.

Het programma PDF Creator voor Mac is een metgezel wanneer u PDF bestanden wilt maken van verschillende bestandsindelingen. Deze software is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om PDF bestanden te maken in een eenvoudige klik. Het bezit de volgende kenmerken:

converteer Word naar pdf mac
 • Hiermee kunt u PDF bestanden maken van Word indelingen (DOC, DOCX) Excel (XLS, XLSX) PowerPoint (PPT, PPTX).
 • Het ondersteunt de batchconversie van bestanden.
 • Het ondersteunt ook batch upload van bestanden.
 • Hiermee kunt u bestanden toevoegen via slepen en laten vallen.
 • Hiermee kunt u mappen met bestanden aan het programma toevoegen.
 • Het is eenvoudig in gebruik.
 • Het ondersteunt Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12 en 10.13 High Sierra.

Hoe DOCX/DOC naar PDF Omzetten met behulp van PDF Creator voor Mac

Stap 1. Upload DOCX/DOC

Open de software PDF Creator voor Mac uit "Programma's" op uw Mac. Sleep de DOCX bestanden nu naar het programma. U kunt ook op de knop "Bestanden toevoegen" klikken en verschillende DOCX bestanden of een map met DOCX bestanden uploaden.

converteer docx naar pdf mac

Stap 2. Maak PDF van DOCX/DOC op een Mac

De geüploade bestanden worden in het programma getoond en u kunt ze altijd opnieuw sorteren. Ga nu naar de rechterbenedenhoek en klik op de knop "Maken". Het programma vraagt u om een map te selecteren om de bestanden te maken. Voltooi de actie door op "Opslaan" te klikken en binnen enkele seconden heeft u uw PDF bestand.

docx naar pdf converter mac

Tip: U heeft mogelijk een PDF editor nodig na het maken van een PDF van DOCX/DOC op een Mac:

Nadat u het PDF bestand met behulp van PDF Creator voor Mac hebt gemaakt, wilt u misschien wat inhoud aan het PDF bestand toevoegen of verwijderen. Omdat PDF Creator voor Mac u niet toestaat om PDF's te bewerken, zult u een editor moeten zoeken, namelijk PDFelement. Deze software is uitgerust met verschillende bewerkingshulpmiddelen zoals het bewerken van teksten, het toevoegen van afbeeldingen en het herschikken van pagina's. Bovendien kunt u PDF pagina's extraheren. Met PDFelement op uw Mac kunt u ook andere PDF hulpprogramma's gebruiken.

doc naar pdf mac

Kenmerken van PDFelement 6 voor Mac:

 • U kunt ook opmerkingen, notities, watermerken, annotaties, links, stempels, markeringen, doorhalingen, kop- en voetteksten, bates nummering toevoegen en pagina's roteren.
 • Met PDFelement kunt u ook PDF bestanden maken van HTML, afbeeldingen, lege bestanden, RTF, schermafbeeldingen en ook van PDF bestanden.
 • Dit is handig als u PDF formulieren wilt genereren en PDF formulieren wilt invullen.
 • Het ondersteunt de batchconversie van bestanden.
 • Het heeft een beperkte gratis proefversie.

Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe DOCX/DOC naar PDF Converteren op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen