PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wat is hetRich Text formaat? Het is een platformonafhankelijk formaat ontwikkeld door Microsoft dat kan worden bekeken in elke Word processor of toepassing. Dit maakt het vervolgens eenvoudiger om tekstbestanden op internet en in verschillende besturingssystemen te delen. Het Portable Document Format (PDF) staat bekend om zijn draagbaarheid en compatibiliteit. Als u PDF bestanden op uw computer hebt en er een aanpassing aan wilt uitvoeren, kunt u deze converteren naar een bewerkbare indeling, zoals Rich Text. Dit artikel laat zien hoe u een PDF kunt converteren naar RTF op een Mac met PDFelement

PDFelement 6 voor Mac kan uw PDF bestand omzetten naar Rich Text, platte tekst van Microsoft Office, afbeeldingen en andere. Deze software heeft een geweldige gebruikersinterface en heeft batchconversie hulpmiddelen. Bovendien helpt het u ook met:

  • Het is uitgerust met verschillende bewerkingshulpmiddelen waarmee u teksten kunt aanpassen, de tekenstijl kunt wijzigen, afbeeldingen kunt bewerken, markeringen kunt onderstrepen, afbeeldingen kunt extraheren en nog meer.
  • Het kan ook watermerken toevoegen, annotaties toevoegen, links invoegen, stempels toevoegen, bates nummering toevoegen, pagina's roteren en markeringen tekenen.
  • Het kan afbeeldingen, HTML, documenten, opnames en clipboards omzetten in PDF bestanden.
  • Het heeft een meertalige OCR invoegtoepassing waarmee u tekst in gescande een PDF kunt zoeken en bewerken.
  • Hiermee kunt u PDF bestanden beveiligen door een wachtwoord te maken of gevoelige inhoud te redacteren.

Hoe een PDF naar RTF Converteren op een Mac

Stap 1. Importeer PDF in PDFelement

Het eerste dat u moet doen, is de PDF naar het programma uploaden. Navigeer in het beginvenster met de muis naar de rechterbenedenhoek en u ziet de knop "Bestand openen". Selecteer vervolgens een PDF bestand en klik op "Openen" om het te uploaden.

converteer pdf naar rtf op een mac

Stap 2. Bewerk Uw Bestand (Optioneel)

Het volgende is om, indien nodig, enkele wijzigingen in het PDF bestand aan te brengen. Klik op "Bewerken" in de werkbalk om teksten te wijzigen of te verwijderen. Ga nu naar het tekstveld en dubbelklik erop. Het wordt gemarkeerd en kan nu worden bewerkt. U kunt ook de tekststijl, lettergrootte en kleur wijzigen.

Als het bestand afbeeldingen bevat, kunt u deze wijzigen. Klik nogmaals op de knop "Bewerken" en dubbelklik op een afbeelding in het PDF bestand om het te vervangen, uit te pakken of te verwijderen.

rtf naar pdf converter

Stap 3. Converteer PDF naar RTF

Wanneer u het PDF bestand hebt bewerkt, kunt u het nu converteren naar RTF. Rechtsboven ziet u een knop "Converteren". Klik erop om de uitvoerformaten te kiezen. Kies "Naar RTF". Standaard worden alle pagina's geconverteerd, hoewel u dit kunt wijzigen als u niet alle pagina's wilt converteren. Klik daarna op de knop "Converteren" waarmee u uw bestand een nieuwe naam kunt geven en een map kunt selecteren om het bestand op te slaan. Klik tenslotte op de knop "Opslaan".

rich text formaat naar pdf
Home > PDFelement voor Mac Hoe kan ik > Hoe PDF naar RTF Converteren op een Mac
Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen