PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Nadat u enkele HTML pagina's van een website bewaart, wilt u wellicht deze HTML bestanden converteren naar het PDF formaat om op apparaten te kunnen bekijken of te delen met vrienden. Mac gebruikers hebben geluk tegenwoordig, omdat Mac OS X een ingebouwde functie heeft waardoor het voor Mac gebruikers mogelijk is om HTML bestanden te printen naar het PDF formaat. Windows gebruikers daarentegen, hebben minder geluk. Om HTML naar PDF bestanden te converteren onder Windows 7, Windows 8 en Windows 10, introduceren we PDFelement.

Onder de verschillende PDF converters op de markt is PDFelement de meest kosten-efficiënte PDF oplossing om HTML naar PDF te converteren. Het is een alles-in-een PDF software, waarmee u kunt bewerken, converteren, maken, annoteren, beveiligen, PDF bestanden ondertekenen en PDF formulieren invullen.


Hoe een HTML bestand Converteren naar PDF

Stap 1. Converteer een HTML naar PDF

Dubbelklik het snel start icoon op het bureaublad om PDFelement te starten. Klik dan op de "Maak PDF" knop in het Home venster om het HTML naar PDF dialoogvenster op te roepen.

converteer html naar pdf

Stap 2. Bewaar HTML als PDF na Conversie

In de pop-up, selecteer het HTML bestand dat u wilt converteren en open deze. Zodra u het opent met PDFelement, is deze omgezet naar een PDF bestand. U hoeft alleen maar te klikken op "Bestand > Bewaren" om het op uw computer te bewaren.

html naar pdf converter

Stap 3. Combineer HTML's in Een PDF

Om HTML bestanden in batch te converteren naar PDF, klik de "Combineer Bestanden" knop in het Home venster. In het "Combineer Bestanden" venster, kunt u net zoveel bestanden toevoegen als u wilt door te klikken op "Toevoegen Bestanden" en ze combineren in een enkel bestand.

hoe html naar pdf converteren

Andere Aanbevelingen voor HTML naar PDF Converters

1. Total HTML Converter

Total HTML converter is een eenvoudig en slim programma waarmee u kunt converteren, bewerken, bewaren of aanmaken van HTML naar PDF. Gebruikers kunnen tevens andere CSS stijlen naar PDF converteren. De geconverteerde bestanden kunnen eenvoudig worden bewaard met de juiste informatie. Naast deze eenvoudige functies, kunnen gebruikers een watermerk en digitaal ondertekenen aan de geconverteerde PDF bestanden toevoegen.

Voordelen:

 • Eenvoudige gebruikersinterface voor bestand conversies naar PDF.
 • Handig voor het converteren van HTML bestanden en CSS stijlen naar PDF.

Nadelen:

 • Meerdere conversies van bestanden naar PDF is tijdrovend.
totale html converter

2. Win2PDF HTML naar PDF Converter

Win2PDF is software die goed werkt onder Windows versies. Het maakt het niet alleen mogelijk om uw HTML bestanden om te zetten naar PDF, maar u kunt ook converteren, fonts insluiten, watermerk toevoegen en de PDF bestanden versleutelen. U kunt tevens bestanden samen voegen met PDF bestanden op uw computer.

Voordelen:

 • Ondersteunt HTML naar PDF bestandsconversies.
 • Samenvoegen PDF bestanden.

Nadelen:

 • Het formaat van de geconverteerde bestanden is groter vergeleken met het originele bronformaat als er afbeeldingen in zitten.
Win2PDF HTML naar PDF Converter

3. Gratis HTML naar PDF

Gratis HTML naar PDF converter is de ideale tool voor batch conversie. U kunt meerdere websites van HTML naar PDF converteren. Het ondersteunt hoofdzakelijk HTML, XML, Tekst bestanden en PDF bestanden. Het is zeer eenvoudig in gebruik omdat u de URL van de website kunt invullen en dan kunt converteren naar pdf. Het kan worden gedownload & bewaard in PDF formaat. Als u haast heeft om een website naar een PDF document te converteren, dan is de juiste tool.

Voordelen:

 • Ondersteunt HTML naar PDF bestandsconversie (inclusief meerdere HTML conversies).
 • 2 eenvoudige klikken om een PDF te maken.

Nadelen:

 • Ondersteunt beperkt aantal bestandsformaten.
gratis html naar pdf

4. VeryPDF HTML naar Any Converter

VeryPDF HTML naar Any Converter heeft een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface. Het ondersteunt verschillende bestandsformaten en zeker HTML naar PDF. Het kan ook afbeeldingsbestanden zoals JPEG, BMP, GIF en TIFF converteren. Wachtwoord beveiliging voor de geconverteerde bestanden is ook beschikbaar net als aangepaste opties. Alhoewel de conversie van HTML bestanden naar PDF veel tijd in beslag neemt, is het een handige tool.

Voordelen:

 • Conversie van afbeeldingsbestanden en HTML naar PDF.
 • Wachtwoord bescherming voor geconverteerde bestanden.

Nadelen:

 • Te duur voor een eenvoudig programma met beperkte functies.
 • Tijdrovend door de langzame conversie van bestanden.
VeryPDF HTML naar Any Converter
a
Home > Hoe kan ik > Hoe HTML naar PDF Bestanden Converteren in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen