Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe PDF omzetten naar transparante PNG

author name

2022-06-17 17:04:53 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Is het mogelijk om een PDF-bestand te converteren naar een PNG transparante achtergrond? Ja, u kunt PDF naar PNG transparante achtergrond converteren met behulp van de juiste PDF converter of Image extractor. Misschien hebt u verschillende PDF-software gebruikt om uw afbeeldingen te converteren, maar bent u uiteindelijk teleurgesteld omdat ze de PNG-bestanden niet transparant maken. Het goede nieuws is dat u met PDFelement PDF naar transparante PNG. kunt converteren. In dit artikel laten we twee methoden zien die PDFelement biedt om PNG afbeeldingen transparant te maken.

Methode 1: Converteer PDF naar transparante PNG met behulp van het tabblad Converteren

Om PDF naar transparante PNG te converteren met behulp van PDFelement, moet u deze software op uw PC installeren en aan de slag gaan. Na de installatie kunt u nu deze stap-voor-stap handleiding volgen over hoe u PDF naar transparant PNG kunt converteren. De stappen omvatten:

Stap 1. Open PDF

Klik bij het opstarten van de software op de knop Bestanden openen en upload het gewenste PDF-bestand naar de toepassing.

pdf to transparent png

Stap 2. Klik op Naar afbeelding

Ga daarna naar het hoofdmenu en klik op Converteren en selecteer Naar afbeelding uit de conversie-opties voor de uitvoer.

pdf to png transparent

Stap 3. PDF omzetten naar transparante PNG

Wat volgt is voor u om uw afbeelding uitvoerinstellingen te definiëren en het om te zetten in een transparant PNG-formaat. Voer de bestandsnaam van de afbeelding in en klik vervolgens op Opslaan als type en selecteer de indeling Afbeeldingsbestanden (*.png). Klik daarna op Opslaan, en uw PDF-afbeeldingsbestand wordt nu opgeslagen als een transparant PNG-bestand.

pdf to png transparent background


Methode 2: PDF opslaan als PNG-afbeelding

n PDFelement kunt u PDF ook naar PNG met transparante achtergrond converteren, met behulp van de optie PDF converteren. Deze optie is gemakkelijk toegankelijk in het startmenu van het programma. Hier is een handleiding over de tweede manier om PDF naar transparante PNG te converteren.

Stap 1. Upload PDF-bestand

Open de toepassing op uw PC en het zou u naar het hoofdmenu moeten brengen. Kies de optie PDF Omzetten uit de lijst.

convert pdf to transparent png

Stap 2. Selecteer PDF

Wanneer u op Converteer PDF klikt, verschijnt een open venster waarin u uw PDF-bestand kunt uploaden. Blader naar en selecteer uw PDF-bestand en klik vervolgens op de knop Openen om het naar het programma te uploaden.

convert pdf to png transparent background

Stap 3: Converteer PDF naar transparante PNG

Vervolgens ziet u een pop-up venster dat u in staat stelt uw bestand op de gewenste locatie op te slaan. Definieer een map waarin u uw afbeeldingen wilt opslaan of maak een nieuwe map aan. Voer daarna een geschikte bestandsnaam in en kies vervolgens een Beeldbestand (*.png) beeldformaat onder de optie Opslaan als type. Als alles correct is gedaan, gaat u verder en klikt u op de knop Opslaan. De toepassing zal onmiddellijk beginnen met het converteren van uw PDF naar een transparant PNG-formaat.

pdf to transparent png

U hebt gezien hoe krachtig PDFelement is als het gaat om het converteren van PDF-bestanden naar afbeeldingsformaten zoals PNG. Wat u moet weten is dat het andere afbeeldingsindelingen ondersteunt zoals JPEG, TIFF, GIF en BMP. Bovendien kan deze software uw PDF-bestand naar verschillende bestandsindelingen converteren, zoals Word, Excel, PowerPoint, HTML, RTF en eBooks met behoud van de lay-out en indeling. U kunt een enkel bestand converteren of uw werk versnellen en batchverwerking uitvoeren.

Bovendien wordt deze software geleverd met een gratis proefversie voor zowel Mac als Windows besturingssystemen die u kunt uitproberen. Hoewel de uitvoer van de gratis proefversie watermerken zou kunnen hebben, is het nog steeds uitgerust met krachtige functies die u zullen dwingen om het te kopen. Sommige van deze functies worden hieronder uitgelicht.

 • Hiermee kunt u PDF-bestanden maken van alle ondersteunde bestandsformaten, schermafbeeldingen en scanners.
 • Gebouwd met meerdere unieke, maar eenvoudige PDF-sjablonen die u kunt selecteren en waarmee u PDF-bestanden kunt maken.
 • Maakt interactieve PDF-formulieren, vult PDF-formulieren in, haalt gegevens uit formulieren en stelt u in staat PDF-formulieren te bewerken.
 • U kunt afbeeldingen en objecten in PDF-bestanden beheren door ze te extraheren, toe te voegen, te verwijderen en te vervangen.
 • U kunt uw PDF ook organiseren door pagina's te nummeren, te verwijderen, pagina's toe te voegen, pagina's te reorganiseren en pagina's te vervangen.
 • Beschermt uw PDF-bestand met sterke wachtwoorden, voegt machtigingen toe en redigeert ook gevoelige teksten.
 • Gebouwd met een krachtige editor met een bewerkingsmodus die het mogelijk maakt PDF te wijzigen met behulp van de regel- of paragraafmodus.
 • Het annoteert PDF's met kleurrijke tekstmarkeringen, opmerkingen, tekeningen en stempels.
 • U kunt watermerken toevoegen, achtergronden verwijderen en digitale handtekeningen toevoegen.
 • Het is geïntegreerd met PDF OCR dat PDF's met afbeeldingen scant om ze doorzoekbaar en bewerkbaar te maken.
 • Maakt het mogelijk om PDF-bestanden te delen via Google Drive, Evernote, Dropbox en e-mail.
 • Het is gemakkelijk te gebruiken.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe PDF omzetten naar transparante PNG