PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het feit dat PDF een van de meest gebruikte en veiligste manieren is om documenten tussen verschillende computers en mobiele apparaten te verzenden, valt niet te ontkennen. Het meeste van het besturingssysteem heeft een eigen PDF-bestandslezer waarmee u het document kunt lezen en ermee kunt werken. Noch Windows, noch Mac OS X heeft echter de krachtige PDF-editor die de tekst en afbeeldingen in uw document kan bewerken. Hier kunt u leren hoe u PDF-afbeeldingen bewerkt met PDFelement.

PDFelement is niet alleen een PDF-lezer, maar alles in één oplossing om uw PDF-bestanden te bewerken en beheren. In tegenstelling tot de meeste PDF-editors, bewerkt PDFelement niet alleen de tekst in uw PDF-bestand, u kunt de afbeeldingen echter ook op de best mogelijke manier bewerken. U kunt de grootte van uw afbeelding gemakkelijk wijzigen, deze 90 graden of meer draaien en de richting wijzigen in een hellende weergave of wat u ook maar kunt vinden voor uw document.

De verbazingwekkende beeldbewerkingsfunctie van PDFelement eindigt hier niet, u kunt ook tekst uit uw afbeeldingen extraheren. Ja, in de nieuwste versie hebben ontwikkelaars de nieuwste OCR-functie opgenomen waarmee de tekst in een afbeelding automatisch wordt gescand en u die tekst in de afbeelding kunt bewerken. Bovendien kunt u de PDF-afbeelding op Mac ook bewerken dankzij de compatibiliteit van PDFelement.


Hoe bewerken afbeeldingen in PDF

Stap 1. Open bestand in PDFelement

Open na de installatie het PDF-bestand waarin u de afbeeldingen wilt bewerken. Klik hiervoor op de knop "Bestand openen" in het startscherm. Selecteer de map waaruit u het PDF-bestand wilt openen en klik nogmaals op de knop "Openen".

edit pdf images

Stap 2. Bewerk een afbeelding in PDF

Ga naar het tabblad Bewerken en klik op "Bewerken" om de beeldbewerkingsmodus in te schakelen. U kunt met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en de afbeelding knippen, kopiëren en plakken, de grootte en positie ervan aanpassen of deze eenvoudig verwijderen volgens uw behoeften.

hoe bewerken een pdf-afbeelding

Stap 3. Afbeeldingen toevoegen aan PDF

Als u nieuwe afbeeldingen in uw PDF-bestand wilt toevoegen, klikt u op de optie "Afbeelding toevoegen" en selecteert u de afbeeldingen die u aan het PDF-bestand wilt toevoegen. Nadat de afbeeldingen zijn geïmporteerd, kunt u ze overal in uw PDF-bestand plaatsen.

bewerk afbeelding in pdf

Andere PDF Afbeelding Editor op het internet

1. Nitro Pro (PDF Image Editor)

Nitro PDF pro is een andere professionele PDF-beeldbewerker op het niveau waarmee u de PDF-bestanden kunt maken, converteren, samenvoegen of converteren. Hoewel de programma's alle bewerkingsfuncties bieden, maar ze zijn diep begraven in de instellingen die voor de meeste gebruikers nuttig kunnen zijn. U kunt ook PDF-formulieren maken, ondertekenen of opslaan als Word-document. De enige unieke functie die aanwezig is in de Nitro PDF Pro is de cloudconnectiviteit die de documenten automatisch opslaat op de cloudservices zoals Dropbox of Google Drive. Al met al kost het u meer dan $ 159,99, wat meer dan nodig is in vergelijking met de functies die worden aangeboden door Nitro PDF pro.

Ondersteunen OS: Windows Version Alleen

Prijs: $159.99

Beoordeling: 3.5/5

Gratis pdf beeld editor

2. Inkspace

Inkspace is geen gratis PDF-afbeeldingseditor maar het is een bewerkingsprogramma voor beeldverwerking waarmee u PDF-bestanden uit het programma kunt importeren en exporteren. Dit programma is niet geschikt voor basisgebruikers, aangezien het bewerken van de tekst in het PDF-bestand voor de meeste gebruikers erg moeilijk wordt. Aan de andere kant kunt u verschillende afbeeldingen toevoegen of vectorafbeeldingen tekenen in het PDF-bestand. Het volledige PDF-bestand wordt in verschillende lagen verdeeld en u kunt elke laag bewerken om aan uw behoeften te voldoen.

Steun OS: Windows

Prijs: Free

Beoordeling: 3/5

pdf image editor free

3. PDF Escape

PDF Escape is een ander Windows-gebaseerd programma dat wordt geleverd in online en desktop-programma. Met de online webservice kunt u de PDF-documenten bekijken of converteren. Om de PDF-afbeelding te bewerken, hebt u de desktopversie PDF Escape Ultimate nodig. Als de afbeelding op de tekst staat, kunt u deze naar achteren of naar voren verplaatsen. Op dezelfde manier kunt u de afbeeldingen uit de PDF-bestanden extraheren met deze gratis PDF-afbeeldingseditor. U kunt ook PDF-bestanden vergrendelen, comprimeren of meerdere PDF-bestanden combineren om er een te maken.

Steun OS: Windows

Prijs: $5.99/month

Beoordeling: 4/5

pdf image editor

4. CutePDF Pro

CutePDF Pro is geen op zichzelf staande applicatie om PDF-bestanden te maken of te bewerken, maar het is een van de vele tools die samen met andere programma's kunnen worden gebruikt. De functies voor het bewerken van afbeeldingen zijn alleen aanwezig in de Pro-versie en u moet een andere plug-in van derden installeren om deze functie functioneel te maken. Afgezien daarvan biedt deze PDF-beeldeditor tal van functies om PDF-pagina's te bewerken, u kunt pagina's uit het PDF-bestand extraheren, nieuwe pagina's toevoegen, bestaande pagina's vervangen door de nieuwe pagina's of PDF-bestanden naar andere indelingen zoals Afbeelding of document converteren , docx.

Steun OS: Windows

Prijs: $89.99

Beoordeling: 3/5

pdf image editor
Home > Hoe kan ik > Hoe bewerken PDF Afbeelding zonder kwaliteit te verliezen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen