PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF's zijn het beste documenttype voor bedrijven, maar tekst is van oudsher moeilijk te bewerken zonder lange processen of dure software. Met de groei van thuiswerken is er ook een groeiende behoefte om onderweg met bestanden en documenten te werken. Hierdoor is het tegenwoordig nodig om tekst in een PDF te bewerken, niet alleen op kantoor, maar waar mensen ook werken. Uw baas heeft net gebeld met de mededeling dat ze een onmiddellijke tekstwijziging nodig hebben in een belangrijk pdf-contract dat ze meenemen naar uw topklant, maar u heeft net het kantoor verlaten voor de lunch! Zonder het document gaat er veel verloren en verliest het bedrijf geld en zijn reputatie. Dit is een groot probleem.

PDFelement voor iOS heeft dit probleem opgelost met een dynamische app die beschikbaar is voor iPhone en iPad en die eenvoudige en effectieve bewerkingshulpmiddelen biedt voor al uw tekstbehoeften in een PDF. Met deze app kunt u binnen enkele minuten tekst bewerken en manipuleren. PDFelement is de beste oplossing om tekst in een PDF te bewerken.

Tekst bewerken in PDF-bestanden op een iPhone of iPad

PDFelement biedt een snelle en gemakkelijke oplossing om tekst in uw PDF-bestanden te bewerken. Dit is hoe:

1. Open de PDFelement-app en uw PDF-bestand

U moet de PDFelement-app downloaden uit de App Store, als u dit nog niet heeft gedaan, en vervolgens uw account registreren volgens de eenvoudige instructies op het scherm.

Klik op het programmapictogram op het startscherm van uw iPad of iPhone om de PDFelement-app te openen. Open uw PDF-bestand in de bestandslijst in het scherm "Lokaal".

bewerk tekst in een pdf op een ipad

2. Open de tool voor tekstbewerking

Open het bestand en selecteer het tweede pictogram "Tekstveld" aan de linkerkant van de bovenkant van het scherm om de bewerkbare tekst in het document te openen, die in blauwe vakken zal verschijnen.

Door een blauw vak te selecteren, kunt u de tekst nu naar andere plaatsen in het document slepen en neerzetten, tekst verwijderen, knippen en plakken en de kleur en grootte ervan wijzigen. U kunt nieuwe tekst ook opnieuw in het vak typen met behulp van de standaard toetsenbordfunctie op uw apparaat.

bewerk tekst in een pdf op ios

3. Bewaar uw wijzigingen

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw tekst, selecteert u het pijlpictogram linksboven in het scherm. U krijgt de mogelijkheid om uw document op te slaan. Selecteer "Opslaan" en uw bijgewerkte document wordt opgeslagen in uw bestandslijst.

PDFelement bereikt het volledige potentieel van tekst in PDF-documenten met eenvoudige en effectieve hulpmiddelen om u te helpen bij het bewerken en manipuleren van bewerkbare tekstvelden in documenten waarmee u werkt. Dit is allemaal beschikbaar in de ene app naast andere hulpmiddelen voor het bewerken, opslaan, beheer en delen, waardoor PDFelement de complete oplossing is voor uw PDF-werk. Realiseer al uw tekstbewerkingen in een PDF in minuten met PDFelement.


Home > PDF-app > Hoe tekst in een PDF bewerken op een iPhone of iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen