Top

Hoe een PDF vertalen met Adobe PDF Translator

author name

2022-06-15 16:22:24 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Kan ik een PDF-bestand vertalen van het Engels naar een andere taal en vice versa met Adobe PDF vertaler? In dit artikel gaan wij u de beste methode vertellen om uw PDF-documenten naar verschillende talen te vertalen met Adobe Acrobat vertaal alternatief.

Kan Adobe Acrobat een PDF vertalen?

Nou, u zult teleurgesteld zijn om er achter te komen dat er geen optie is in Adobe PDF vertaler die uw PDF van het Engels naar een andere taal kan vertalen. In feite is het een van de grootste nadelen van Adobe PDF-reader die zijn productiviteit heeft verminderd.

We hebben het ook geprobeerd om uit te vinden op vele online forums, met inbegrip van Adobe's, en volgens Adobe's medewerkers, is document vertaling niet mogelijk met behulp van Adobe PDF reader, hoewel, ze hebben de suggestie doorgestuurd naar het technische team om een vertaalfunctie toe te voegen, nog steeds is er geen goed nieuws daarover.

Volgens Adobe forums heeft de Adobe PDF-lezer niet de vertaalfunctie en Adobe Reader vertalen moet nog uitkomen.

adobe pdf translator

Gelukkig hebben we een alternatieve methode die u in staat stelt om documenten te vertalen naar meerdere talen. Laten we ze hieronder doornemen.


Oplossing: Hoe een PDF vertalen met een Adobe PDF Translator Alternatief

Hieronder vindt u de stappen om uw PDF te vertalen met PDFelement.

Stap 1: Open de PDF

Open eerst het PDF-bestand door te klikken op de knop Bestanden openen of door het bestand te slepen naar PDFelement.

adobe translate

Stap 2: Voer OCR uit (indien nodig)

Als uw bestand al in het PDF formaat is, hoeft u geen OCR uit te voeren. Maar als u een gescand document hebt geopend, dan moet u OCR uitvoeren om de tekst uit het document te halen. Om dat te doen, klikt u op Gereedschap en vervolgens op OCR. Door dit te doen, zal uw document worden omgezet in tekst.

Opmerking: Als u een gescand document opent in PDFelement, wordt dit automatisch gedetecteerd en wordt u gevraagd OCR uit te voeren.

adobe pdf translator online

Stap 3: Kopieer de tekst

Selecteer de tekst, klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst, en klik op de optie Kopiëren, of druk gewoon op de Ctrl + C toetsen.

adobe acrobat translate

Stap 4: Vertaal de PDF

Open nu Google Translate, en plak de gekopieerde tekst in de vertaalmachine. Door dit te doen, zal uw tekst automatisch vertaald worden naar de geselecteerde taal. U kunt ook het gescande document exporteren naar het PDF-formaat, en vervolgens het document uploaden naar Google Translate en de vertaling uitvoeren. Dit is dus hoe u uw documenten vertaalt van het Engels naar een andere taal en vice versa.

adobe reader translate

Laten we nu eens een korte introductie en overzicht van PDFelement doornemen.

PDFelement is een van de beste PDF-leessoftware die Adobe PDF-reader en andere soortgelijke software heeft overtroffen. Het is uitgerust met tientallen krachtige functies die u in staat stellen om verschillende taken uit te voeren en zich te ontdoen van andere onnodige software.

Een van de belangrijkste functies is de OCR-functie (Optical Character Recognition) waarmee u gegevens uit gescande documenten kunt halen en deze vervolgens kunt vertalen met Google Translate. Met deze methode heeft u geen ander betaald programma meer nodig om uw vertalingen uit te voeren.

Niet alleen met OCR, maar PDFelement wordt geleverd met een krachtige bewerkingsfunctie waarmee u uw PDF-bestanden net zo gemakkelijk kunt bewerken als een Word-document en kleuren, achtergronden, annotaties, kop- en voetteksten, opmerkingen en nog veel meer kunt toevoegen. Het heeft ook een ingebouwde converter waarmee u kunt converteren van PDF naar meer dan 300 bestandsformaten en vice versa.

En ja, u kunt PDF-bestanden digitaal ondertekenen zonder ze op papier af te drukken, wat u veel drukkosten bespaart.

Kortom, PDFelement is een compleet pakket dat waarde toevoegt aan uw bedrijf en uw productiviteit verhoogt.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Hoe een PDF vertalen met Adobe PDF Translator