Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een PDF naar Midi converteren in 3 klikken

author name

2022-06-15 16:22:05 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Muziekpartituren worden gebruikt om een melodie weer te geven lang voordat deze wordt vertaald naar een muziekbestand zoals Midi. Partituren worden meestal geformatteerd in PDF-bestanden, die in een muziektoepassing worden ingevoerd waar de muzieknoten worden verwerkt, wat resulteert in de weergave van melodieuze deuntjes via uw luidsprekers. Deze melodieën kunnen vervolgens worden geëxporteerd als Midi-bestanden of andere soorten audiobestanden. Laten we nu eens leren hoe u een PDF naar Midi bestand kunt converteren.

Deel 1. Wat is optische muziekherkenning (OMR)

De technologie die computers verwerven om bladmuziek door te lezen, staat bekend als Optical Music Recognition (OMR). De technologie lijkt sterk op OCR die mensen helpt boeken, documenten en wat al niet meer te scannen. Het doel van OMR is de computer te begeleiden bij het lezen en interpreteren van bladmuziek. Het helpt bij handmatig werk en leest efficiënt door PDF-bestanden heen door de notities die op het papier staan te transcriberen. Het kan ze omzetten in MusicXML, de standaard muzieknotatiecode. OMR is opmerkelijk in het produceren van een machine-leesbare versie van de geschreven muziek partituur.

Om de hele procedure eenvoudiger te maken, heeft de technologie het mogelijk gemaakt deze direct om te zetten in MIDI. Door virtuele instrumenten zoals Synths te gebruiken, kan men de geschreven melodie horen. Nauwkeurigheid is echter een groot dilemma in het hele scenario.

Deel 2. Hoe zet je een PDF om in een Midibestand

Omdat de nauwkeurigheid zeker afhangt van de efficiëntie van de software en de methode die u gebruikt, zijn er een groot aantal manieren om een PDF naar een Midi bestand te converteren. Wie wil er geen goedkope methode om deze actie uit te voeren? Het is niet te ontkennen dat de procedure niet gemakkelijk is, maar om de hoogste nauwkeurigheid te krijgen zijn er een heleboel opties beschikbaar. Hier zijn enkele van de beste en meest efficiënte methodes om dit te doen.

Methode 1. Sheet Music Scanner

Sheet Music Scanner is een speciaal hulpmiddel dat wordt geleverd met een ingebouwde camera, waarmee u bladmuziek kunt scannen in de gedrukte vorm. Zonder enige moeite kan deze software het liedje voor u afspelen. Download deze applicatie op uw iOS-apparaat en selecteer het instrumentale geluid en de snelheid om ervan te genieten. De software is in staat om PDF-bestanden of afbeeldingen uit de galerij te scannen. Bovendien kan het exporteren in formaten zoals Midi, WAV, MusicXML, AAC, of MP3 naar andere toepassingen. Tik gewoon op de noten, symbolen of regels, u kunt elk lied spelen vanaf elk punt. Sheet Music Scanner ondersteunt ook verschillende cloud-opslagplaatsen, zoals One Drive, iCloud, Google Drive, enz.

sheet-music-scanner-ios

Methode 2. Forscore

In enkele seconden kunt u met Forscore een liedje downloaden en spelen. Voor iOS-apparaten fungeert deze software als een bladmuzieklezer. Om uw muziekwereld te veranderen, is het een van de beste software op de markt. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface met een heleboel hulpmiddelen aan boord. U kunt alles verbeteren, van technische tot uiteindelijke prestaties. Om herhalingen te beheren, kunt u met de software links maken. Met de speciale Half Page -functie kunt u scherpe overgangen vermijden. U kunt met deze software PDF-bestanden van het internet importeren. Het heeft eenvoudige stappen om een PDF naar een Midibestand te converteren.

forscore ios

Methode 3. PiaScore

Met PiaScore kunt u door muziekpartituren bladeren. Het is een van de meest verbazingwekkende software om op een iOS-apparaat te hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken of u uw van uw favoriete nummer kunt vinden. Het stelt u in staat om notities te schrijven in muziekpartituren met behulp van pennen in zes kleuren, stempelinvoer en tekstschrijven. Het slaat pagina's automatisch voor zijn gebruikers om. PiaScore ondersteunt met een slot beveiligde bestanden. Om gemakkelijk te kunnen lezen, heeft het de functie voor het bijsnijden van pagina's. Het heeft verbazingwekkende hulpmiddelen zoals muziekspeler, voice recorder, virtueel toetsenbord en nog veel meer. Het is de perfecte software om een PDF naar een Midi bestand om te zetten.

piascore ios

Methode 4. SuperScore Music

Om PDF's te importeren, is dit gereedschap het beste. Het breidt PDF's niet uit naar Liquid Music Display en MIDI weergave. Om met PDF-bestanden om te gaan, heeft het een heleboel functies. De functies omvatten verzamelingen, pagina-omslaan methode, unieke opmaak, enz. Het stelt gebruikers in staat om muziekbestanden te importeren met de functie Openen of Delen voor verschillende toepassingen, zoals Dropbox, Mail en vele anderen. Het heeft eenvoudige stappen om een PDF om te zetten in een MIDI-bestand.

superscore music ios

Methode 5. MuseScore (Gratis)

De software ondersteunt het importeren en exporteren van MIDI en gecomprimeerde/ongecomprimeerde MusicXML-bestanden. Hier volgen de stappen om PDF naar MIDI te converteren met MuseScore;

Stap 1: Installeer MuseScore op uw systeem en open het. Klik op de knop Bestand in de linkerbovenhoek. Kies de optie PDF importeren uit het dropdown menu.

musescore

Stap 2: Meld u aan bij MuseScore en klik op selecteer vervolgens het PDF-bestand en upload het digitale muziekblad. De software zal het omzetten naar een projectbestand, download het.

Stap 3: Ga naar het hoofdvenster van MuseScore en druk op Ctrl + O en u zult het gedownloade bestand importeren.

Stap 4: Kies tenslotte Bestand > Exporteren en selecteer het MIDI-formaat. Kies de optie Exporteren om het bestand in MIDI-formaat op te slaan.

Methode 6. PlayScore

Het is opmerkelijke muziekscanner software, beschikbaar voor zowel Android en iOS. Hier zijn de stappen om bladmuziek te scannen en om te zetten naar MIDI;

Stap 1: Download en installeer PlayScore op uw mobiele telefoon.

playscore

Stap 2: Open de applicatie en tik op het Camera icoon en maak foto's van de pagina.

Stap 3: Selecteer de pagina's die u wilt converteren en exporteren als MIDI.

Methode 7. ScanScore

ScanScore is efficiënt in het omzetten van PDF naar MIDI-bestand omdat het compatibel is met Windows, MacOS, Android en iOS. Hier zijn de stappen om bladmuziek om te zetten naar MIDI op een mobiele telefoon;

Stap 1: Download en installeer ScanScore op uw toestel.

scan score

Stap 2: Start de applicatie en om het muziekblad te digitaliseren, kies de importeer uit app -optie.

Stap 3: Om scanfouten te corrigeren, gebruikt u het correctiegereedschap en klikt u op de exporteerknop om het bestand naar MIDI om te zetten.

Methode 8. SmartScore

Het is een van de meest betrouwbare OMR-toepassingen. U kunt kiezen uit een groot aantal versies, afhankelijk van uw behoeften. Voor elke versie is een demo beschikbaar om te ervaren. Als u alleen van plan bent om PDF-bestanden te scannen en om te zetten naar MIDI-bestanden, verdient SmartScore 64 MIDI de voorkeur.

smart score

Methode 9. Sibelius

Voor redigeren en schrijven is het een van de bekendste software op de markt. Het heeft drie verschillende versies en ontelbare functies voor zijn gebruikers. Om van de OMR-functie te genieten, moet u de juiste versie kiezen. Het heeft pakketten die gratis PhotoScore en NotateMe Lite bevatten. PhotoScore staat erom bekend dat het gebruikers in staat stelt bladmuziek te scannen met hun telefoon met behulp van de camera. Het is een van de meest bruikbare software om een PDF naar een MIDI-bestand om te zetten.

sibelius

Methode 10. Audiveris

Het is een open-source poging om mensen te helpen bij het scannen van hun bladmuziek en deze om te zetten naar iets leesbaars voor systemen. Als u op zoek bent naar gratis software, dan is dit een van de meest aanbevolen hulpmiddelen.

audiveris

Methode 11. SharpEye

SharpEye is een oudere versie van OMR programma's, maar het is zeker opmerkelijk genoeg. Het is een van de meest eenvoudige software met een eenvoudige interface. Het doet het werk vrij gemakkelijk als een basis PDF naar MIDI-software. Het heeft niet veel unieke functies voor zijn gebruikers.

sharp eye

Methode 12. PDFtoMusic

PDFtoMusic is een van de meest capabele applicaties voor het omzetten van muziekpartituren en bladmuziek als PDF bestanden naar Midi. De gratis versie van het programma converteert alleen de eerste pagina van de PDF naar Midi, naast andere beperkingen.

pdf to midi software

Stap 1. Zodra u uw PDF-bestand hebt geüpload, begint PDFtoMusic het document te scannen op muzieknoten. De ontdekte noten worden afgespeeld terwijl het programma verder zoekt naar meer noten in het document.

Stap 2. U kunt de muzieknoten exporteren naar verschillende bestandsformaten, waaronder Midi (.mid extensie), MP3, WAV, en OGG.

Stap 3. PDFtoMusic stelt gebruikers ook in staat om de inhoud van het PDF-bestand te bewerken door geluid toe te voegen van instrumenten zoals gitaren en piano's. U kunt verder noten verwijderen die u niet in het uiteindelijke Midi muziekbestand wilt opnemen, waardoor u in het verlengde daarvan een digitale muziekeditor wordt.


Ideale oplossing voor al uw PDF-behoeften

PDFelement is een toonaangevende toepassing die een eenvoudig en allesomvattend platform biedt voor verschillende PDF-bewerkingsbehoeften, zonder dat u extra software hoeft te installeren. Van de vele functies is PDFelement populair vanwege de uitgebreide conversie- en bewerkingsmogelijkheden. Het stelt u in staat om elk element van uw PDF te bewerken door toevoegen, bewerken of verwijderen. Bovendien kunt u een PDF converteren naar vele andere indelingen, zoals Word, Excel, PowerPoint, Afbeelding, Tekst, HTML, enzovoort. Als na het scannen uw document is gemaakt, implementeert PDFelement zijn toonaangevende OCR-module (Optical Character Recognition) om de inhoud uit het document te halen, zodat u het document naar believen kunt bewerken en wijzigen.

PDFelement is ook een capabele documentconverter en -creator, waarbij gebruikers gemakkelijk naar PDF kunnen converteren vanuit formaten zoals Office en afbeeldingsbestanden. Gebruikers kunnen documenten in batch bewerken, waardoor ze meer kunnen doen binnen een beperkte hoeveelheid tijd. U kunt uw document ook organiseren met extra hulpmiddelen van PDFelement. U kunt bladwijzers, watermerken, hyperlinks, bates nummers, kop- en voetteksten en tal van andere redactionele items toevoegen en bewerken die met de toepassing worden meegeleverd.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Hoe een PDF naar Midi converteren in 3 klikken