Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe te upgraden naar Mac OS X 10.11 El Capitan

author name

2022-06-15 16:22:05 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Apple heeft zoveel functies ingebouwd in de nieuwe Mac OS X 10.11 El Capitan, dat gebruikers er naar uitkijken om ze uit te proberen. De vraag die u zich moet stellen is hoe u kunt upgraden naar Mac OS X El Capitan zonder problemen te ondervinden. Is uw bestaande Mac compatibel of technisch toegerust om de prestatieverbeterende functies en extra beveiliging aan te kunnen? Het is gratis, dus de logische aanpak is om door te gaan en te upgraden. Hier leest u hoe u dat kunt doen.

De stappen voor het upgraden naar Mac OS X El 10.11 Capitan

Hieronder vindt u de stappen voor het upgraden naar Mac OS X 10.11 Capitan:

 • Bezoek de Mac App Store.
 • Zoek de OS X El Capitan Pagina.
 • Klik op de Download knop.
 • Volg de eenvoudige instructies om de upgrade te voltooien.
 • Voor gebruikers zonder breedbandaansluiting is de upgrade verkrijgbaar bij de plaatselijke Apple winkel.
upgrading to mac el capitan

10 tips om zeker te zijn van een Mac OS X El Capitan upgrade

Hieronder vindt u enkele nuttige tips voor het upgraden naar Mac OS X 10.11:

 • Zorg ervoor dat u voldoet aan de minimumvereisten om OS X Versie 10.6.8 of hoger op uw huidige Mac geïnstalleerd te hebben.
 • U hebt minstens 2 GB geheugen nodig en 8,8 GB beschikbare opslagruimte.
 • Om ervoor te zorgen dat alle nieuwe functies op uw Mac werken, moet u een Apple ID verkrijgen.
 • Een schone Mac OS X 10.11 El Capitan-installatie is vaak de beste optie als de nieuwe installatie functies bevat die u nodig hebt. Raak vertrouwd met de nieuwe functies voor een rijkere gebruikerservaring.
 • Zoek uit welke internetprovider breedband aanbiedt die compatibel is met alle nieuwe functies. Wees bereid om de geldende kosten te betalen.
 • Het nieuwe OS X El Capitan vereist minimum hardwarevereisten die reeds bestaan in oudere modellen zoals:
  iMac (release medio 2007 en later), MacBook Pro (release medio 2007 en later), MacBook (Aluminium Versie vanaf release 2008)
  MacBook Air (vanaf de release begin 2008), Mac Pro (vanaf de release begin 2008), Mac Mini (vanaf begin 2009), Xserve (begin 2009), MacBook (begin 2015)
mac el capitan updating
 • De prijs is een belangrijke factor wanneer men van een vorige naar een hogere versie wil upgraden. Het Apple icoon links van het scherm aan de bovenkant geeft het bestaande model aan. Via hetzelfde icoon kunt u de update-optie kiezen. De volgende opsplitsing zal helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.
  Upgraden van Snow Leopard 10.6.X naar de nieuwste versie is mogelijk door eerst te updaten naar de nieuwste Snow Leopard Versie 10.6.8 en dan de standaard upgrade instructies te volgen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
  Als uw bestaande systeem draait op Leopard en andere oudere versies zoals 10.5.8, moet u eerst upgraden naar de nieuwste OS X Snow Leopard en vervolgens de standaardinstructies volgen voor de definitieve upgrade. Het kost $20 in de Apple shop met gratis verzending.
mac el capitan upgrade
 • Zoals bij elke software-update is een back-up nodig om waardevolle gegevens te beschermen. Het installeren van een nieuw besturingssysteem, zelfs zijn Mac OS X 10.11 El Capitan, kan leiden tot onvoorziene problemen die moeilijk op te lossen zijn zonder deskundige hulp. Het is beter om voorzichtig te zijn, en het proces van het nemen van een back-up is absoluut eenvoudig met het veelzijdige Time Machine.
  Maak snel een back-up op een FireWire harde schijf of USB. Zorg ervoor dat de gegevensopslag groter is dan de capaciteit van de harde schijf (HD) van uw Mac. Zoek in de Finder het menu Ga > Computer> Klik met de rechtermuisknop op de harde schijf. Gedetailleerde informatie inclusief capaciteit is zichtbaar.
  Zodra u de HD hebt aangesloten, laat u Time Machine het gewoon overnemen. Zeg "Ja" om een back-up te maken. Time Machine formatteert de nieuwe harde schijf of USB en voltooit het back-upproces.
upgrade to mac el capitan
 • De OS X 10.11 El Capitan-upgrade is alleen beschikbaar in de Mac App Store, wat betekent dat als u versies van Snow Leopard 10.6.7, Mavericks, Yosemite, Lion en Mountain Lion hebt, de Mac App Store al op uw computer staat. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de minimale OS-vereisten van 10.6.8 zijn geïnstalleerd voordat u de upgrade naar het nieuwe systeem uitvoert.
 • Voltooi alle mogelijke firmware- en software-updates voor uw bestaande systeem vóór de upgrade. U kunt de updates voltooien door naar de Mac App Store te gaan. Klik op het Apple-pictogram en selecteer Software-update. De andere methode is om Spotlight te starten door op Command-Space te klikken. Zoek de Mac App Store via de zoekoptie en klik vervolgens op Update.

PDF-editor voor Mac OS X El Capitan

We hebben PDFelement getest op Mac OS X 10.11 El Capitan en hebben kunnen bevestigen dat onze PDF-bewerkingssoftware naar behoren werkt op het nieuwe OS. Het kan PDF-bestanden converteren naar bewerkbare indelingen zoals Word, PowerPoint, Excel, EPUB, HTML, afbeeldingen, platte tekst en rijke teksten. Het maakt het ook mogelijk om PDF-bestanden te splitsen en samen te voegen.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Hoe te upgraden naar Mac OS X 10.11 El Capitan