Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe Adobe Acrobat Doorhalen te gebruiken

author name

2022-06-15 16:21:53 • Filed to: PDF Software Vergelijking • Proven solutions

Het is het trekken van een streep door de tekst. Het doorhalen in Adobe Acrobat is een van de ideeën die duidelijk zijn en veel door het publiek worden toegepast. Het is omdat de mensen willen dat de tekst die op de PDF staat meer fascinerend en betoverend is. Adobe Acrobat doorhalen is een van de vele manieren die kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het idee met perfectie wordt toegepast. Andere programma's kunnen worden gebruikt voor PDF doorhalen en PDFelement is een van hen, het is het allernieuweste en gemakkelijk.

Stappen om Adobe Acrobat Doorhalen te gebruiken

De stappen van het proces zijn gemakkelijk toe te passen en worden hieronder vermeld:

Step 1. Open het Document

Open eerst het document waarvan u de tekst wilt doorhalen.

strikethrough adobe acrobat

Stap 2. PDF Doorhalen

In de gereedschapsbalk vindt u de opmerkingensectie. In de werkbalk vindt u doorgehaalde tekst. Markeer de tekst en klik daarop om het proces te voltooien.

adobe acrobat strikethrough

Het enige wat u moet begrijpen is waarom doorhalen nodig is. Er zijn verschillende redenen waarom dit idee wordt toegepast. Er is soms belangrijke tekst en daarom moet die op een bepaalde manier opvallen. Er zijn vele manieren om dit te doen en doorhalen is een van de aspecten die kunnen worden toegepast. Dit is ook iets dat rechtstreeks verband houdt met typografie, die als een complete kunst wordt beschouwd en wereldwijd wordt toegepast. Met het beste en meest geavanceerde resultaat, kan Adobe Acrobat ook worden gebruikt voor het doorhalen in een PDF. Het beste is dat het proces dat is gerelateerd aan Adobe Doorhalen en is te eenvoudig om te gebruiken. Deze sectie zorgt ervoor dat u het proces volledig leert kennen.

Het beste is dat het fenomeen Acrobat doorhalen eenvoudig is toe te passen en er is geen complex proces dat wordt toegepast op het idee. Zelfs als u een beginnende gebruiker bent kunt u dit idee gemakkelijk uitvoeren door het proces toe te passen. Er zijn eenvoudige stappen bij betrokken waardoor Adobe Acrobat pro doorhalen een gemakkelijk idee is om met perfectie toe te passen.


Nadelen van Adobe Acrobat Doorhalen

Er zijn veel kwesties en problemen die verband houden met het idee en daarom is het niet haalbaar om het toe te passen. Dit hoofdstuk zal ingaan op de problemen die het doorhalen van tekst in Adobe Acrobat voor de gebruiker oplevert. Het zal er ook voor zorgen dat u begrijpt waarom andere programma's nodig zijn om de taak uit te voeren. De nadelen die in deze sectie worden gepresenteerd zijn niet de enige die het programma heeft. Er zijn nog vele andere die de lijst te groot maken om hier te vermelden.

  • Het is erg duur.

Dit heeft te maken met doorhalen in Adobe Acrobat, vooral in de pro versie. De $180 per jaar is iets dat niet iedereen zou willen uitgeven voor het louter bewerken van PDF's en waarom zou men als er andere programma's op de markt zijn. Dit is een eerste en voornaamste nadeel dat aan het programma is verbonden en dit maakt het gebruik te veel beperkt voor de gebruiker.

  • Niet intuïtief

Het heeft te maken met dat het programma niet boeiend of aantrekkelijk is om te gebruiken. Het ergste is dat het bedrijf niet de moeite neemt om ervoor te zorgen dat dit wordt aangepast. Dit betekent ook dat er veel programma's op het internet zijn die veel creatiever zijn en er veel moderner uitzien in vergelijking met het programma dat ter discussie staat.

  • Het product wordt nooit uitgelicht

Dit is weer iets waar een klant zich zorgen over zou moeten maken. De Adobe DC vermeldt het product zelfs niet op de voorkant, wat betekent dat er geen waarde aan gehecht wordt. Zelfs de makers willen helemaal niet dat dit in de publiciteit komt.


Doorhalen PDF met Adobe Acrobat Alternatief

PDFelement is een van de beste en de meest geavanceerde programma's die moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het beste resultaat met perfectie wordt gegenereerd. Het is het beste en zorgt ervoor dat het werk wordt gedaan zonder veel gedoe. Het is ook belangrijk dat de functionaliteiten van het programma met perfectie worden gedefinieerd. Het zal ervoor zorgen dat het beste resultaat met perfectie wordt gegenereerd en in overeenstemming is met de eisen van de klanten. Om het programma volledig te begrijpen moet u de functies leren kennen die ermee verbonden zijn. Deze functies maken het programma tot een van de beste om voor PDF-gerelateerde taken te gebruiken.

Step 1. Open een PDF Document

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen en selecteer Openen met en kies uit de lijst die verschijnt PDFelement.

pdf strikethrough

Stap 2. Doorhalen PDF

Klik op de knop Opmerkingen > Doorhalen om tekst te selecteren en door te halen.

adobe strikethrough

Stap 3. Andere acties uitvoeren

U kunt dubbelklikken op de doorhaling om de eigenschappen te openen. Deze omvatten het type bewerking, info van het document en het uiterlijk van de doorhaling in de kleur die u wenst.

strikethrough pdf

Als u een student of een leraar bent, zal onderstrepen ervoor zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Soms moet u van de leraar een bepaald punt benadrukken en daarom moet u dat punt onderstrepen, zodat het opvalt. Met het beste en meest geavanceerde mechanisme, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Het beste deel is dat de onderstreping ervoor zorgt dat de punten serieus worden genomen. Het zorgt er ook voor dat de best mogelijke stappen worden genomen om het werk gedaan te krijgen. In plaats van te leren hoe te onderstrepen in Adobe reader, kunt u dit programma gebruiken om het werk met gemak gedaan te krijgen.

Het onderstrepen zorgt er ook voor dat het gepresenteerde document belangrijk blijft. Het is een bekend feit dat het document in kwestie alleen onderstreept wordt als er een belangrijke tekst in staat. Het zorgt ervoor dat het document dat wordt gepresenteerd ook op feiten wordt gecontroleerd. Als u wilt weten hoe u tekst in PDF kunt onderstrepen, dan is dit het beste programma dat met perfectie kan worden gebruikt.

 

Kenmerken van het programma:

  • Het programma kan worden gebruikt om PDF's te maken, te openen en te bewerken wanneer u maar wilt, met gemak en perfectie.
  • De grafische elementen in het PDF-bestand kunnen gemakkelijk worden geopend om ze te bewerken, te draaien, toe te voegen of te verwijderen.
  • De PDF-bestanden kunnen ook worden beveiligd met behulp van wachtwoordbeveiliging om ervoor te zorgen dat onbevoegden er helemaal geen toegang toe hebben.
  • De PDF-bestanden kunnen ook worden geconverteerd naar beeld-, jpeg- of word-bestanden, zoals u wenst.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Software Vergelijking > Hoe Adobe Acrobat Doorhalen te gebruiken