Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe Adobe Acrobat Afbeelding Invoegen te gebruiken

author name

2022-06-15 16:21:45 • Filed to: PDF Software Vergelijking • Proven solutions

In Adobe Acrobat is de functie Afbeelding invoegen gemakkelijk uit te voeren als u weet wat u moet doen. Hetzelfde geldt ook in Adobe Acrobat Pro DC, en de twee processen zijn identiek. Hoewel het een eenvoudige taak is, weet u waarschijnlijk dat Adobe producten vrij duur zijn. Een eenmalige eeuwigdurende licentie kan u honderden dollars kosten en zelfs een jaarlijks abonnement is niet goedkoop. Om die reden zal ik, nadat ik u heb laten zien hoe u een afbeelding in een PDF kunt invoegen met Adobe Reader DC free, Adobe Acrobat DC en Adobe Acrobat Pro DC, een andere krachtige PDF-editor laten zien die een fractie kost van wat u zou betalen voor de Adobe PDF-tools. Het programma heet PDFelement en is er in de versies Standard en Pro voor Windows en Mac en in de vorm van mobiele apps voor iOS en Android voor een echte cross-platform ervaring.

Hoe een afbeelding invoegen in Adobe Acrobat Pro DC

De Pro-versie van Adobe Acrobat DC is een robuuste PDF-editor met basis- en geavanceerde functies zoals bewerken, annoteren, creëren, ondertekenen, beveiligen, formulierenbeheer, OCR, documentvergelijking, enzovoort. Het is een uitgebreide tool, zonder twijfel, en is de duidelijke marktleider in deze ruimte. Dit is wat u moet doen om een afbeelding in te voegen in een PDF met Adobe Acrobat Pro DC in Windows.

adobe acrobat insert image
 • 1. Open het PDF-document in Adobe Acrobat Pro DC of de standaardversie van Acrobat DC.
 • 2. Klik in de werkbalk Gereedschappen van het gedeelte PDF bewerken op de optie Afbeelding toevoegen.
 • 3. Navigeer naar uw afbeeldingsbestand, selecteer het en klik op Openen.
 • 4. Plaats uw muisaanwijzer in het PDF-document waar u de afbeelding wilt hebben en klik daar. U kunt het formaat van de afbeelding wijzigen door het kader aan de randen of de hoeken te verslepen.
 • 5. Zodra de afbeelding is ingevoegd, kunt u ook de oriëntatie en andere attributen bewerken in het gedeelte Afbeelding bewerken.


Hoe een afbeelding invoegen in een PDF met Adobe Reader DC Free

 • 1. Kopieer de afbeelding van de bron met Ctrl+C. U kunt het ook invoegen in een Word-document als het een losstaand afbeeldingsbestand is.
 • 2. Open de PDF in Adobe Reader en klik op Opmerkingen om het gereedschappenpaneel te openen. U kunt er ook geraken via het menu Extra bovenaan.
 • 3. Klik op de pijl naast de tekst Toevoegen en ga dan naar het laatste onderdeel, dat zegt: Plak klembordafbeelding als stempel.
 • 4. De afbeelding wordt als een stempelannotatie geplaatst, waarna u deze in het PDF-document kunt verplaatsen en de grootte ervan kunt wijzigen.

De bovenstaande tijdelijke oplossing werkt met Adobe Reader 2017, maar logischerwijze zou het ook moeten werken op latere versies, aangezien u nog steeds een afbeelding kunt toevoegen als een stempelannotatie in nieuwere versies zoals Adobe Reader DC.


Hoe een afbeelding invoegen met een Adobe Acrobat Pro DC alternatief

Een nog betere tool om te gebruiken is PDFelement. Het is veel betaalbaarder dan Adobe PDF producten, biedt dezelfde mogelijkheden en is veel gemakkelijker te gebruiken omdat de UI veel intuïtiever is dan de onhandige, onoverzichtelijke lay-out van Adobe Acrobat. Het doet ook batchprocessen in een sneller tempo en nauwkeuriger dan de meeste andere PDF-editors. Met PDFelement kunt u met gemak PDF-bestanden bewerken, inclusief tekst en afbeeldingen. Daarover later meer. Laten we nu eens kijken hoe u een afbeelding kunt invoegen in een PDF-document met behulp van PDFelement.

Stap 1: Klik op de Afbeelding toevoegen knop

Start PDFelement - zelfs met de gratis proefversie kunt u documenten bewerken. Open het PDF-bestand waarin u de afbeelding wilt invoegen. Klik op de knop Bewerken bovenaan en klik vervolgens op het pictogram Afbeelding toevoegen in de werkbalk eronder.

insert image into pdf adobe reader dc free

Stap 2: Afbeelding kiezen om in te voegen

Navigeer naar het afbeeldingsbestand in het nieuwe dialoogvenster dat opent, kies uw afbeelding en klik op de knop Openen.

insert image into pdf

Zodra de afbeelding is ingevoegd, kunt u deze verplaatsen, de grootte ervan wijzigen of de afbeelding bewerken met behulp van de uitgebreide functies voor het bewerken van afbeeldingen in PDFelement.

U kunt ook een afbeeldingsbestand naar PDFelement slepen, zodra u het PDF-document in de toepassing hebt geopend.

insert image in adobe acrobat pro

Waarom PDFelement het beste Adobe Acrobat alternatief is

We hebben al een aantal redenen opgesomd waarom PDFelement een geweldig alternatief is voor Adobe Acrobat, dus hier zijn nog meer redenen om over te schakelen op deze krachtige PDF-editor:

 • Uitgebreide bewerkingshulpmiddelen: Of u nu tekst, afbeeldingen, koppelingen of andere objecten bewerkt, het bewerken van een PDF-document is een intuïtieve ervaring, waarbij alle hulpmiddelen die u nodig hebt verschijnen wanneer u ze nodig hebt en verdwijnen in handige inklapbare panelen wanneer u klaar bent.
 • Uitgebreide conversie-opties: Het converteren van en naar PDF biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt vrijwel elke documentindeling converteren naar PDF, maar ook PDF converteren naar andere bestandstypen met een hoge mate van nauwkeurigheid bij het behouden van lay-out, lettertypen en andere attributen.
 • Geavanceerde Formulieren en OCR Eigenschappen: Alles van het maken van een formulier tot het omzetten van een niet-interactief formulier in een volledig invulbaar, bewerkbaar formulier is mogelijk met PDFelement. U kunt formulierveldherkenning toepassen, gegevens extraheren en uw formulieren digitaal ondertekenen. Met de OCR-functie kunt u tekstgebaseerde afbeeldingsbestanden, zoals scans, converteren naar PDF's die bewerkbaar, indexeerbaar en doorzoekbaar zijn.
 • Batch-processen: Van het toevoegen van watermerken tot het optimaliseren van de grootte van uw PDF-bestanden, veel van uw documentwerkstromen kunnen worden uitgevoerd in grote batches van honderd bestanden of meer per keer. De batchprocessen zijn even nauwkeurig als snel en u zult zien dat uw algemene productiviteit met PDFelement merkbaar verbetert.

Naast al deze voordelen biedt PDFelement een groot aantal annotatietools, beveiligingsopties zoals encryptie en redigeren, pagina- en bestandsorganisatie en andere functies die het scala aan uw behoeften op het gebied van documentbeheer dekken. Het beste is dat u uw werkstromen in de cloud kunt opslaan en ze kunt openen op Windows en macOS, maar ook op iOS en Android. Dat betekent dat u kunt genieten van cross-device- en cross-platformdekking met een naadloze gebruikerservaring bij de overgang van het ene apparaat naar het andere.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Software Vergelijking > Hoe Adobe Acrobat Afbeelding Invoegen te gebruiken