Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Lettergrootte wijzigen in Adobe Acrobat DC

author name

2022-06-15 16:22:22 • Filed to: PDF Software Vergelijking • Proven solutions

Het wijzigen van de lettergrootte van PDF-teksten in Adobe lijkt misschien eenvoudiger dan het is. Het proces kan echter rommelig worden als u er niet zeker van bent. Als u tussen twee vuren zit en op zoek bent naar de gemakkelijkste manier om de lettergrootte in Adobe Acrobat te wijzigen, dan is dit artikel iets voor u. In dit artikel laten we u in detail zien hoe u de lettergrootte in Adobe Acrobat kunt veranderen en het alternatief.

Lettergrootte wijzigen in Adobe Acrobat DC

De lettergrootte wijzigen met Adobe Acrobat DC is geen ingewikkeld proces. Het is eenvoudig en vereist geen expertise. De volgende stappen illustreren hoe u de lettergrootte van uw PDF-teksten kunt wijzigen met Adobe Acrobat DC.

Stap 1. Open het PDF-doelbestand met Adobe Acrobat DC. Wanneer het bestand is geladen, zoekt u het tabblad PDF bewerken en klikt u erop. Het programma gaat nu naar de bewerkingsmodus.

change font size adobe acrobat

Stap 2. Selecteer de tekst waarvan u het lettertype wilt wijzigen. Klik aan de rechterkant van dit bewerkingsvenster op het vervolgkeuzemenu voor de lettergrootte om een lijst met lettergrootten te openen. Ga door de vervolgkeuzelijst en selecteer de lettergrootte van uw keuze. Dit zal automatisch de wijzigingen in de geselecteerde teksten doorvoeren.

how to change font size in adobe acrobat


Lettergrootte wijzigen in Adobe Reader DC

Als u onvermoeibaar aan het zoeken bent geweest hoe u de lettergrootte in Adobe Reader DC kunt veranderen, dan heeft u zonder dat u het wist niets gevonden. Adobe Reader heeft geen functionaliteit voor het wijzigen van de lettergrootte. Als u niet van Adobe wilt afstappen, kunt u upgraden naar Adobe Acrobat DC omdat die deze functionaliteit wel heeft. Maar waarom vastzitten aan Adobe als er een betrouwbaar en kosteneffectief alternatief is? PDFelement is een krachtig Adobe Acrobat DC alternatief hulpprogramma waarmee u uw tekst lettergrootte economisch en effectief kunt wijzigen. Wat zou u nog meer eisen?

PDFelement is een uitgebreide PDF-editor met veel mogelijkheden. Of u nu tekst, links of objecten wilt bewerken of watermerken wilt toevoegen, PDFelement maakt het u ongelooflijk gemakkelijk. Naast bewerken kunt u PDF's comprimeren, converteren, delen, maken, becommentariëren en ordenen zoals u dat wilt. Het bevat zowel basis- als geavanceerde functies, waaronder de OCR-functie, waarmee gebruikers direct teksten uit afbeeldingen kunnen halen. Maak invulbare formulieren, extraheer en importeer formuliergegevens op een veilige manier. Dankzij de mogelijkheid om documenten te beveiligen met behulp van wachtwoorden en bewerkingsfuncties wordt het door verschillende organisaties vertrouwd. Omdat het een cross-platform tool is, kunt u het zeker gebruiken op verschillende populaire apparaten en besturingssystemen. PDFelement is vrij van vooroordelen en biedt alles wat u van een moderne PDF-tool mag verwachten. Neem een beslissing en geniet van de verbazingwekkende PDF-ervaring met PDFelement.


Hoe verander ik de lettergrootte in Acrobat alternatief

Stap 1. Open een PDF-bestand

Nadat u PDFelement op uw computer hebt geïnstalleerd, dubbelklikt u op het pictogram van het programma om de hoofdinterface te openen. Zoek de link Bestand openen linksonder in dit hoofdvenster en klik erop om naar het venster met de bestandsmap te gaan. Blader naar de PDF waarvan u het lettertype wilt wijzigen en klik op Openen om deze te uploaden.

change font size in adobe

Stap 2. Ga naar de bewerkingsmodus

Zodra het PDF-bestand met succes is geïmporteerd, klikt u op het tabblad Bewerken in de werkbalk. Klik in het uitklapbare submenu op het pictogram Bewerken, d.w.z. het derde pictogram van links om de bewerkingsmodus te openen. Aan de rechterkant van het venster ziet u nu een aantal bewerkingsfuncties.

change font size in adobe reader

Stap 3. Selecteer tekst

Selecteer nu de tekst waarvan u het lettertype wilt wijzigen in uw PDF. U zou de bewerkingsfuncties erboven moeten zien.

how to change font size in adobe reader dc

Stap 4. Lettergrootte wijzigen door in & uit te zoomen

Om de lettergrootte te wijzigen, gebruikt u de pictogrammen inzoomen (-) en uitzoomen (+) die bij de bewerkingsfuncties horen boven de geselecteerde tekst. Pas aan terwijl u de grootte controleert totdat u het lettertype op de gewenste grootte hebt.

how to change font size in adobe acrobat pro text box

Stap 5. Verander de lettergrootte door de grootte te selecteren

U kunt ook het lettertype van de geselecteerde tekst wijzigen door eenvoudig de gewenste grootte te kiezen. Zodra u de doeltekst selecteert, geeft het programma u ook een vervolgkeuzelijst voor de lettergrootte. Klik op deze vervolgkeuzelijst en kies de gewenste lettergrootte uit de lijst.

how to change the font size in adobe

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Software Vergelijking > Lettergrootte wijzigen in Adobe Acrobat DC