Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Lettertypen insluiten in PowerPoint voor Mac

author name

2022-06-15 16:22:21 • Filed to: PowerPoint-functies • Proven solutions

Wanneer u een PowerPoint-presentatie e-mailt en de ontvanger het lettertype niet heeft geïnstalleerd, toont Microsoft Office het standaardlettertype. Dit kan de opmaak van het document veranderen en het er anders doen uitzien. Het insluiten van lettertypes is een manier om dit probleem op te lossen, wat betekent dat alle informatie over het lettertype er hetzelfde uitziet als in het PDF-bestand. Het maakt niet uit welke lettertypes iemand anders heeft, ze zullen het document zien met de lettertypes die u hebt gebruikt. Maar hoe voegt u lettertypes in in PowerPoint voor de Mac? Dit artikel geeft u een handleiding voor het insluiten van lettertypes in PowerPoint.

Lettertypen insluiten in PowerPoint voor de Mac

PowerPoint is een van de Office-toepassingen waarmee u lettertypes kunt insluiten. Maar dit was niet altijd het geval. Office voor Mac 2011 ondersteunt bijvoorbeeld geen ingesloten lettertypen. Microsoft Office heeft dat veranderd in het Office 2016-pakket, zodat PowerPoint 2016 de lettertypen die in het bestand zijn ingesloten correct kan weergeven. Met dat in gedachten, laten we eens kijken naar hoe u lettertypen kunt insluiten in PowerPoint voor de Mac. Deze handleiding is voor PowerPoint voor Office 365 voor de Mac en PowerPoint 2019 voor de Mac. Deze versies ondersteunen ingesloten lettertypen, terwijl Word 2019 en Excel 2019 voor de Mac geen ingesloten lettertypen ondersteunen.

 • Stap 1. Open het PowerPoint-bestand waarin u lettertypes wilt insluiten, en ga dan naar het menu om Voorkeuren te selecteren.
 • Stap 2. Een dialoogvenster opent, en klik onder de Uitvoer en Delen optie op Opslaan.
 • Stap 3. Onder Lettertype insluiten, selecteer de optie Lettertypes insluiten in het bestand.
embed font in ppt on mac

Wanneer u nu een bestand opslaat, zullen de lettertypes die u hebt gebruikt in de presentatie worden ingesloten. Er zijn een paar dingen die u moet onthouden. Ten eerste moet u voorkomen dat u Alleen de tekens insluiten die in de presentatie worden gebruikt, gebruikt. Het is veel beter om alle tekens in een font in te sluiten. Op deze manier kan de ontvanger het bestand indien nodig bewerken.

Ten tweede, om de grootte van het document te verminderen, gebruik indien mogelijk OpenType en TrueType. Deze lettertypen nemen de minste opslagruimte in beslag. Niet alle TrueType-lettertypes kunnen echter worden ingesloten. Sommige makers van lettertypen stellen hun lettertype opties in als niet-insluitbaar. Ga naar Configuratiescherm >Lettertypes. Klik op het lettertype om Insluitbaarheid te controleren.

Ten derde kunnen bepaalde lettertypes te groot zijn. Als de bestandsgrootte belangrijk is, kunt u overwegen alternatieve lettertypen te gebruiken. Wanneer u het insluiten wilt opheffen, ga dan naar Instellingen insluiten in het voorkeuren dialoogvenster, en sla dan het bestand op. Tenslotte kunt u het bestand sluiten en opnieuw openen, en een ander lettertype zal worden getoond.


De beste PDF-editor - PDFelement

Een andere manier om tekstlettertypes te veranderen is het document te bewerken als PDF. Zoals de meesten van jullie wel weten, is PDF het meest veelzijdige bestandsformaat. U kunt het op elk besturingssysteem en met elke software gebruiken. Door het multi-platform gebruik, is PDF het algemeen geaccepteerde formaat voor het delen van bestanden. Om lettertypes in PDF-bestanden te bewerken, hebt u een goede PDF-editor nodig. En PDFelement is ontworpen met eenvoud en is de beste keuze om u te helpen PDF-bestanden in een paar seconden te delen en bewerken. PDFelement heeft een vertrouwd ontwerp in lintstijl, waardoor het zelfs voor beginnende PDF-gebruikers gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien is het net zo rijk aan functies als Adobe en andere PDF-tools, maar met een prijskaartje dat veel lager is. Hier zijn een paar van de belangrijkste kenmerken:

 • Maak PDF-bestanden vanaf nul, door ze te converteren of vanaf een scanner te maken.
 • Bewerk PDF-documenten, inclusief tekst, afbeelding, achtergrond, watermerk, enzovoort.
 • Converteer PDF-bestanden naar Office-bestanden, HTML-indeling, Rich text-indeling, afbeeldingsindelingen, Epub-bestanden en meer.
 • Voeg plaknotities, tekstvakken of een regel tekst toe als opmerking.
 • Voeg watermerken of hyperlinks toe aan uw PDF-bestand.
 • Pagina's invoegen in een document.
 • Automatisch herkennen en aanmaken van formuliervelden.
 • Wachtwoordbeveiliging en digitale handtekening toevoegen aan documenten.

Hoe kan ik tekstlettertypes in een PDF op de Mac wijzigen?

 • Stap 1. Start PDFelement en open het presentatiebestand waarvan u de lettertypes wilt wijzigen. Vervolgens zal PDFelement u vragen om OCR uit te voeren. stelt u in staat om elke tekst in het document bewerkbaar en doorzoekbaar te maken.
 • Stap 2. Ga naar de presentatiedia waarop u de lettertypes wilt wijzigen. Ga naar Bewerken, en selecteer de tekst die u wilt bewerken en van lettertype wilt veranderen.
 • Stap 3. Zodra u de tekst selecteert, zal PDFelement u de eigenschappen tonen. U ziet een dialoogvenster aan de rechterkant, en de eerste optie is het lettertype. Dan kunt u een lettertype selecteren dat u wilt gebruiken.
 • Stap 4. U kunt ook de grootte van het lettertype veranderen, de kleur van het lettertype, of vet, onderstreept en cursief gebruiken.

change text font in pdf on mac

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PowerPoint-functies > Lettertypen insluiten in PowerPoint voor Mac