Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe maakt u een PowerPoint op Mac OS 10.15 Catalina

author name

2022-06-15 16:22:22 • Filed to: PowerPoint-functies • Proven solutions

De software die kan worden gebruikt om een presentatie op de Mac te maken omvat onder andere PowerPoint en Keynote. In dit geval, gaan we leren hoe u een PowerPoint op de mac maakt. Er zijn een aantal manieren om door te gaan op het maken van een presentatie op de Mac, waaronder het gebruik van Microsoft PowerPoint voor Mac, het creëren van een presentatie met keynote, of Google docs en exporteren als PowerPoint-bestand (ppt of .pptx).

Hoe maakt u een PowerPoint op de Mac

In dit artikel zullen we Keynote op de Mac gebruiken om een presentatie te maken en die vervolgens naar PowerPoint te exporteren.

Stap 1. Start Keynote

Klik op het Keynote icoon in het Launchpad om het te openen. Een venster met verschillende thema sjablonen Thema kiezer zal verschijnen. Als het niet verschijnt, klik dan op de optietoets en selecteer in het menu Bestand en nieuw om een nieuw presentatiesjabloon te openen.

Stap 2. Kies het thema van de presentatie

Scroll naar navigeren in de themakiezer en kies het type presentatie dat u wilt maken en dubbelklik erop om te openen.

add music in ppt

Stap 3. Wijzig de lay-out

Om over te schakelen naar een andere lay-out, kunt u klikken op de knop Lay-out, en vervolgens de gewenste lay-out selecteren.

add music in ppt

Stap 4. Inhoud toevoegen

Er zijn een aantal activiteiten die u misschien moet doorvoeren op de presentatie waarbij u uw inhoud moet toevoegen.

  • Om een dia toe te voegen, klikt u op Dia toevoegen in de werkbalk en selecteert u een lay-out.
  • Om tekst toe te voegen, is er een voorbeeldtekst in de dia die u moet dubbelklikken en typen om te vervangen door uw eigen tekst.
  • Om een afbeelding toe te voegen, sleept u deze naar de dia of kopieert en plakt u de afbeelding vanaf uw computer of webpagina.

Stap 5. Sla het bestand op

Nadat u klaar bent met het toevoegen van uw inhoud aan de dia en uw presentatie klaar is, kunt u klikken op Opslaan en de bestandsnaam invoeren. Ondertussen moet u de locatie kiezen om uw bestand op te slaan, en tenslotte klikt u op Opslaan.

Stap 6. Exporteer naar PowerPoint

Het is altijd belangrijk om uw presentatie eerst zelf af te spelen voordat u hem aan andere mensen presenteert, om er vertrouwd mee te raken en de nodige wijzigingen aan te brengen.

  • Stap 1. Om het bestand te exporteren, kunt u klikken op Delen in het menu, en dan exporteren selecteren.
  • Stap 2. Klik op PPT in het menu en klik dan op Volgende.
  • Stap 3. Navigeer naar de locatie waar u uw bestand wilt opslaan en wijzig indien nodig de naam.
  • Stap 4. Klik op exporteren. Tenslotte kunt u het geëxporteerde PowerPoint bestand openen om de inhoud te bevestigen.
add music in ppt

De beste PDF-software voor Mac

PDFelement is de beste PDF-editor die kan worden omschreven als een alles-in-een PDF Editor. Het wordt toegeschreven aan krachtige functies die PDF-tekst en -afbeeldingen kunnen bewerken, documenten kunnen converteren naar verschillende formaten en ook invulbare formulieren kunnen maken, documenten kunnen beveiligen en delen. Het is een van de meest gebruikte en geprefereerde documentsoftware geworden vanwege zijn geavanceerde functies, flexibele prijzen en perfecte prestaties. PDFelement biedt volledige controle over uw werk bij het bewerken en wijzigen met zijn aangepaste tools, zonder de eenvoudig te gebruiken interface te vergeten. De volgende zijn enkele populaire functies van PDFelement.

• PDF bewerken

Start PDFelement op uw Mac computer, klik op Open bestand en zoek naar het bestand dat u wilt openen. Vervolgens kunt u kiezen voor de optie Bewerken, en dan kunt u tekst toevoegen, bijsnijden, watermerk, lettertype of achtergrond wijzigen, paginanummers toevoegen en nog veel meer.

edit pdf on mac

• PDF converteren

Start PDFelement op uw Mac-computer en importeer het PDF-document naar dit programma. Vervolgens kunt u klikken op de Bestand > Exporteren naar optie, dan selecteert u het formaat waarin u wilt het bestand te converteren, zoals Excel, Word en beeld, en ten slotte klikt u op Opslaan.

convert pdf on mac

• PDF-formulieren maken

Open het PDFlelement programma en klik op Bestand > Maken, en kies dan de Blanco document optie.

create pdf

Klik nu op Formulier in de linkerkolom, kies één van de getoonde elementen en verplaats de cursor naar het lege gedeelte van het document om het uit te voeren.

create pdf forms

Daarna kunt u de eigenschappen van het formulier instellen door erop te dubbelklikken om het uit te lijnen, te wijzigen, de grootte aan te passen of te verwijderen. Als u uw formulieren getekend heeft, kunt u uw tekstinhoud intypen. Om de aangemaakte velden te openen, kunt u erop dubbelklikken, en dan kunt u ook het eigenschappen venster openen om ofwel berekening, opties, of verschijningen in te stellen. Tenslotte kunt u op Opslaan klikken als u klaar bent.

create pdf forms

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PowerPoint-functies > Hoe maakt u een PowerPoint op Mac OS 10.15 Catalina