Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe HTML in PowerPoint insluiten

author name

2022-06-17 17:06:45 • Filed to: PowerPoint-functies • Proven solutions

HTML is een uitstekende manier om meer informatie in een PowerPoint-presentatie op te nemen wanneer de informatie relevant is voor de inhoud van de presentatie, maar u niet de hele webpagina in een dia wilt opnemen. Er zijn twee manieren om HTML in PowerPoint in te voegen. U kunt ervoor kiezen om de webpagina als een link toe te voegen aan de afbeeldingen of de tekst in de dia's of u kunt ervoor kiezen om het HTML-bestand als een object in te sluiten. In dit artikel bekijken we hoe we HTML kunnen insluiten in PowerPoint zodat het verschijnt als een object.

Hoe HTML in PowerPoint insluiten

Stap 1. Open de PowerPoint-presentatie

Open de PowerPoint presentatie en selecteer in de dia een object zoals een afbeelding, vorm, Gif, online afbeelding of tekst om een hyperlink in te voegen. U kunt naar Invoegen en selecteer Hyperlink gaan.

add hyperlink in ppt

Stap 2. Hyperlink toevoegen

U kunt dan het webadres in het adresveld typen en tenslotte op OK klikken.

add hyperlink in ppt

Stap 3. Controleer de link

Om de link te testen, klik op het Diavoorstelling- pictogram, en klik dan op het object. Een web browser venster zou moeten openen, en u naar de webpagina leiden waaraan het object is gelinkt.


Een krachtige PDF-software voor u

Op vrijwel dezelfde manier kunt u HTML gebruiken om meer informatie in een PDF-document te geven. Toch kan het bewerken van PDF's voor de meeste mensen erg moeilijk zijn. Een deel van de horde die de meeste mensen moeten nemen die gemakkelijk PDF-documenten willen bewerken, is het vinden van het juiste gereedschap. Gelukkig voor u hebben wij het beste programma gevonden om u te helpen PDF-documenten te bewerken. Wondershare PDFelement is ontworpen om het proces van het maken, bewerken en converteren van PDF's zeer eenvoudig te maken. Enkele van de populaire functies van het programma zijn:

  • Het stelt gebruikers in staat om PDF-documenten zeer eenvoudig en op vele manieren te bewerken. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u naast tekst en afbeeldingen ook pagina's, afbeeldingen, links en watermerken bewerken.
  • Met de OCR-functie waarmee het programma is uitgerust, kunt u gescande PDF-bestanden omzetten in bewerkbare PDF-documenten.
  • Met PDFelement voor Mac kunt u ook gemakkelijk op tal van manieren aantekeningen in het document maken, zoals tekenen, opmerkingen invullen, stempels plaatsen en zelfs PDF-documenten markeren.
  • U kunt uw PDF-documenten ook gemakkelijk beveiligen door een handtekening toe te voegen of wachtwoordbeveiliging in te stellen om het document te beschermen tegen onbevoegd gebruik.
  • Maak formulieren, beheer ze gemakkelijk en haal er zelfs gemakkelijk gegevens uit met PDFelement.
  • Het maakt ook de conversie van PDF-documenten naar andere formaten zoals Word, Excel, PowerPoint en EPUB zeer eenvoudig.

Hoe HTML invoegen in een PDF met PDFelement

Volg deze eenvoudige stappen om met PDFelement een hyperlink in een PDF-document in te voegen.

Stap 1. Open de PDF

Upload het PDF-document dat u van een hyperlink wilt voorzien naar PDFelement.

add a link in pdf

Stap 2. HTML-link invoegen

Om een HTML-link toe te voegen aan de inhoud in het document, klik op Bewerken > Link en plaats de cursor waar u de link wilt toevoegen. Houd de muis ingedrukt en sleep om een driehoek te tekenen. Dan verschijnt een popup waarin u de instellingen voor de HTML-link kunt configureren, inclusief het uiterlijk en het linktype.

add a link in pdf

Stap 3. Sla de PDF op

Vergeet niet de wijzigingen in het document op te slaan. Klik gewoon op Bestand > Opslaan of Bestand > Opslaan Als als u de bestandsnaam wilt wijzigen.

add a link in pdf

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PowerPoint-functies > Hoe HTML in PowerPoint insluiten