PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Microsoft ® Word documenten kunnen de tabel beheren. Het probleem is echter dat elke versie de neiging heeft om tabellen anders te behandelen, hoewel de variatie niet ver uit elkaar ligt. Het goede is dat je de tabel in Word kunt draaien, ongeacht de versie. Hoe een tabel in Word te draaien hangt grotendeels af van de versie. In dit artikel wordt aandacht besteed aan het draaien van de tabel in Word 2010, hoewel de stappen mogelijk van toepassing zijn op sommige andere versies.

Hoe een Tabel Draaien in Word

Het is belangrijk op te merken dat er twee balken voor een tabel zijn die de lay-out en het ontwerp bepalen, waardoor je volledige controle hebt over alle soorten tabellen. De stappen die nodig zijn om de tabel in Word te draaien, zie je hieronder:

  1. Selecteer in een Word document een complete tabel en klik op de "Lay-out" tab.
  2. Als je de tabel met de klok mee tot ongeveer 90 graden wilt draaien, klik je op "Tekstrichting" in de groep Uitlijning. Je kunt altijd opnieuw klikken om het verder te roteren naar 180 graden, 270 graden vanaf het begin. Merk op dat Word zelf geen ruimte biedt voor een omgekeerde tafel of dat de tafel vrij naar oneven graden kan draaien.
  3. Klik en sleep om de celranden waar nodig aan te passen.
hoe een tabel draaien in word

Voordelen van het PDF Document

Iedereen die documenten online downloadt, uploadt of distribueert, moet op een bepaald moment PDF hebben gebruikt. Als je op kantoor werkt, is het bijna onmogelijk dat je het gebruik van PDF's kunt vermijden, want dat is wat de meeste kantoren gebruiken vanwege de voordelen. PDF biedt een ongeëvenaard voordeel, ongeacht hoe je het bekijkt. Om te beginnen is PDF veilig vanwege de geweldige beveiligingsfuncties eromheen. PDF kan bijvoorbeeld niet zomaar door iedereen worden bewerkt, in tegenstelling tot Word documenten. Deze functie is heel logisch, vooral als je juridische documenten of zaken als onderzoeksrapporten publiceert en deze via internet verstuurt. Bovendien zijn ze niet geïnfecteerd door Trojaanse paarden of virussen.

Een andere belangrijke kwaliteit van PDF's is dat ze in de meeste browsers kunnen worden bekeken. Ongeacht de browser zal door het klikken op de PDF link het document makkelijk worden geopend en dit is een van de redenen waarom veel mensen het gebruiken.


Alles-in-een PDF Oplossing

De PDF populariteitstoename kan ook worden toegeschreven aan de opkomst van PDF bewerkers. Het is nu heel eenvoudig om aan PDF bestanden te werken en deze van en naar andere bestandsformaten te converteren. Een van dergelijke PDF editors die dit mogelijk heeft gemaakt, is PDFelement. Dit is een alles-in-een PDF bewerker waarmee gebruikers makkelijk kunnen doen wat ze willen doen op hun PDF bestanden. Als je het over PDF- bewerker hebt, denken veel mensen aan Adobe, maar helaas is het duur en voor veel mensen onbereikbaar. Met PDFelement heb je echter een uitstekende bewerker die alle functies en kwaliteit van Adobe heeft, maar tegelijkertijd goedkoper is dan Adobe, waardoor het vandaag de meest kosteneffectieve PDF bewerker is. Bekijk meer functies van PDFelement.

PDFelement geeft je volledige controle over je PDF. Dit betekent dat je altijd veel dingen kunt doen met je PDF. Je kunt PDF helemaal opnieuw maken, je kunt deze converteren van en naar andere documentindelingen zoals Word, Excel en andere. Je kunt gescande PDF's ook omzetten in een bewerkbare en doorzoekbare met behulp van de toonaangevende OCR functie en vele andere functies. Andere functies zijn onder meer:

draaien tabel in word
  • Wachtwoord Beveiliging: Als je geen ongeautoriseerde toegang tot je document wilt, dan is het toepassen van wachtwoordbeveiliging wat je nodig hebt en PDFelement biedt je die mogelijkheid. Dit is handig wanneer vertrouwelijke documenten via internet worden verzonden om het te beschermen tegen data dieven.
  • Samenvoegen en Splitsen: Wil je verschillende PDF's samenvoegen of een PDF document splitsen? Dan kan PDFelement je helpen. Je kunt verschillende bestandsindelingen zoals Word, Excel en PDF combineren en ook grote PDF bestanden in elk gewenst aantal splitsen.
  • Digitale Handtekening: Dit is een van de belangrijkste functies die nodig zijn in een PDF bewerker en gelukkig kun je het krijgen met behulp van PDFelement. Dit is normaal vereist als je van plan bent enige authenticiteit aan je PDF document toe te voegen. Wat PDFelement voor je zal doen, is je helpen een gepersonaliseerde, gecodeerde digitale handtekening te maken. Hiermee kun je eenvoudig je PDF document elektronisch ondertekenen en het wordt goed geaccepteerd.
  • Pagina Ophalen: Wat ga je doen als je een groot PDF bestand hebt, maar er maar één pagina van wilt hebben? PDFelement heeft een functie voor pagina ophalen waarmee je elke specifieke pagina of pagina's van een document kuntophalen om een nieuw PDF bestand te maken zoals je dat wilt.
Home > Hoe kan ik > Hoe Tabel Draaien in Word
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen