Top

Beste 5 Excel Wachtwoord Verwijderaars

author name

2022-06-15 16:22:14 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Gebruik je Microsoft Excel met je gegevens? Zo ja, dan was je misschien onder de indruk van de alleen-lezen-functie en de wachtwoordcoderingsfunctie, en je hebt nooit geaarzeld om van deze functies gebruik te maken. Je wist dat met de beveiligingsfunctie Excel werkbladen en spreadsheets vrij zijn van onnodige wijzigingen en verwijderingen. Dit is echter een nachtmerrie gebleken omdat je het wachtwoord niet meer weet. Je wilt nu het Excel wachtwoord ontgrendelen. En je weet dat het niet eenvoudig is om het wachtwoord uit het Excel bestand te verwijderen, maar je wilt het gewoon proberen met de beste Excel wachtwoordverwijderaar die beschikbaar is.

Dit artikel neemt je mee door de beste betrouwbare Excel hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden, begeleidt je bij het verwijderen van wachtwoordbeveiliging uit Excel en stelt je op de hoogte met belangrijke overweging bij het gebruik van Excel hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden.

Top 5 Excel Wachtwoord Verwijderaars

Het ontwerpen en ontwikkelen van Excel hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden vindt nu al meer dan tien jaar plaats en er zijn robuuste Excel hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden uit voortgekomen. Deze hulpprogramma's hebben hetzelfde doel om het Excel wachtwoord veilig en snel te ontgrendelen. Niet alle ontwikkelde hulpprogramma's hebben echter deze nobele eigenschappen bereikt. Desalniettemin zijn de onderstaande tools beter dan hun collega's in het leveren van ongelooflijke services om het Excel-wachtwoord te kraken .

1. Passper voor Excel

Dit is een ongelooflijk uitstekend Excel hulpprogramma voor het verwijderen van wachtwoorden met 4 krachtige aanvalsmodi waarmee je een Excel bestand met wachtwoordbeveiliging kunt ontgrendelen zonder rekening te houden met de sterkte van het wachtwoord. Het voert het wachtwoordkraakproces uit zonder de originele werkmap of de gegevens van het werkblad te verstoren.

excel password remover

Voordelen

Vrij eenvoudig te gebruiken en ondersteunt Microsoft Excel van 1995 tot 2019
Het kan worden gebruikt bij elk soort wachtwoordprobleem, wanneer je het werkblad niet kunt kopiëren of bewerken of wanneer je het werkblad niet kunt afdrukken
Met 4 wachtwoord aanvalsmodi verzekert het een slagingspercentage van bijna 100 procent

Nadelen

Mac versie moet nog uitgebracht worden

Leer meer over Passper vofor Excel >>


2. Excel Password Recovery Master

Deze tool kan van groot belang zijn als je het wachtwoord uit het Excel bestand wilt herstellen of verwijderen. Het programma heeft een cloudgebaseerde ontcijferingstechnologie die het helpt om het Excel wachtwoord snel te ontgrendelen. Excel Password Recovery Master ondersteunt de uitgebreide versies van Microsoft Excel en biedt een gebruiksvriendelijke interface.

unprotect excel sheet

Voordelen

Heeft cloudgebaseerde technologie voor snel ontcijferen
Ondersteunt meerdere talen

Nadelen

Premium service is heel prijzig

Leer meer over Excel Password Recovery Master >>


3. eSoftTools Excel Password Recovery

Als je op zoek bent naar de Excel tool voor het verwijderen van wachtwoorden die de beperkingen omzeilt en het Excel wachtwoord kraakt, dan is dit programma een groot probleem. Bij het kraken van het wachtwoord geeft het de vrijheid om het type wachtwoordaanvalmodus te kiezen op basis van wat je je kunt herinneren van het verloren wachtwoord en de complexiteit ervan.

unprotect excel workbook

Voordelen

Het is gemakkelijk te gebruiken en gebruikt slechts een paar stappen om het wachtwoord te herstellen
Het is een pluspunt bij het verwijderen van beperkingen op een Excel document

Nadelen

Vrij prijzig in vergelijking met andere tools in deze lijst en mist een gratis proefversie

Leer meer over SoftTools Excel Password Recovery >>


4. Straxx Excel Password Remover

Deze tool breekt moeiteloos het Excel wachtwoord, zowel op werkblad- als werkmapniveau. Het opvallende kenmerk is eenvoudigweg de beveiliging van het Excel document opheffen in plaats van het wachtwoord te herstellen, in wezen ontgrendel het Excel bestand met een wachtwoordbeveiligd.

excel password remover online

Voordelen

Heeft een eenvoudige stap voor stap handleiding om te volgen voor het herstellen van een wachtwoord
Het wachtwoord herstelproces komt niet in comflict met data in het werkboek

Nadelen

Herstelt wachtwoord in Excel dat alleen bewerken beperkt

Leer meer over Straxx Excel Password Remover >>


5. Password-find

Dit is een online suite die handig is als je alle soorten Excel wachtwoorden wilt herstellen. De wachtwoordherstelmodus is gratis en ondersteunt bijna alle webbrowsers.

crack excel password

Voordelen

Haal het document op een haalbare manier op werkmap- en werkbladniveau
Vraagt ​​niet om extra software-installatie

Nadelen

De beperkte grootte van het te uploaden Excel bestand

Leer meer over Password-find >>


Hoe wachtwoord uit een Excel document verwijderen

Wanneer je het gevoel hebt dat je je op een beveiligde plek bevindt en je je niet in een ongewenste situatie wilt storten waarin je het wachtwoord van het Excel document vergeet, kun je dit verwijderen.

Stap 1: Open het met een wachtwoord beveiligde Excel document en voer het wachtwoord in het dialoogvenster in. Klik OK".

unlock excel password

Stap 2: Navigeer naar "Bestand" en selecteer "Opslaan als" om een nieuwe opslaglocatie te kiezen na het verwijderen van het wachtwoord. Klik op "Tools".

unlock excel file password protected

Stap 3: Selecteer "Algemene Opties…"

remove password protection from excel

Stap 4: Wis het bestaande wachtwoord uit het tekstvak "Wachtwoord om te openen" in het dialoogvenster. Klik OK". Waarna je het bestand opslaat en het opent zonder een wachtwoord in te voeren.

remove password from excel file

Soms lukt het je echter niet om het wachtwoord uit het Excel document te verwijderen en ben je het wachtwoord vergeten. Dit is eng, maar je kunt elk van de bovenstaande Excel-wachtwoordverwijderingssuites gebruiken en jezelf behoeden voor de schaamte om het wachtwoord te vergeten.


De Beste PDF Tool in 2022

PDFelement is een krachtige PDF tool waarmee je PDF bestanden kunt maken, bewerken, annoteren, coderen en meer. Het heeft een gratis versie met functies die voldoende zijn, zoals die je kunt vinden in de meeste betaalde PDF suites. Het ondersteunt de belangrijkste besturingssystemen en is online toegankelijk.

forgot excel password

Hoofdfuncties:

Ondersteunt toevoegen van links, beelden en aangepaste watermerken
Kan PDF pagina's ophalen, invoegen, verwijderen en roteren
Geïntegreerd met OCR technologie
Ondersteunt het samenvogen van PDF's in een bestand
Kan de achtergrond van PDF pagina's bewerken
Het kan kop- en voetteksten toevoegen aan PDF
Het biedt gratis 1GB cloudopslag voor het opslaan van documenten in cloud.

Belangrijk bericht voor het gebruik van Excel Wachtwoord Verwijderaar

Gezien hoe krachtig Excel-hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden zijn met de mogelijkheid om Excel werkmappen zonder wachtwoord te beveiligen, moet je er rekening mee houden dat het illegaal is om beveiligde bestanden van anderen te kraken zonder hun toestemming.

Download software voor het kraken van wachtwoorden via de officiële downloadlink om te voorkomen dat malware je computer infecteert. Het is belangrijk dat je de gebruikershandleiding voor het Excel hulpprogramma voor het verwijderen van wachtwoorden bestudeert en begrijpt om te voorkomen dat je meer gevaar brengt bij het oplossen van wachtwoordproblemen.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Beste 5 Excel Wachtwoord Verwijderaars