Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe PDF omzetten naar Vector

Hoe converteer ik een PDF naar een vector bestand? In dit artikel laten we u zien hoe u PDF naar vectorafbeeldingen converteert. Ondertussen wordt een krachtig PDF-programma aanbevolen om PDF te bewerken en van aantekeningen te voorzien.

Probeer Het Gratis Probeer Het Gratis
author name

2022-11-04 15:57:45 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Kunt u een PDF converteren naar Vector afbeelding? In dit artikel laten we u zien hoe u PDF naar Vector afbeeldingen kunt converteren. Een manier is het gebruik van een online PDF naar Vector converter.

Vectorafbeeldingen zijn afbeeldingen die zijn opgebouwd uit lijnen, curven en wiskundige formules die worden gecombineerd om een afbeelding te creëren. Dit soort afbeeldingen wordt gemaakt met software zoals Adobe Illustrator en Draw. Dit soort afbeeldingen zijn kleiner in omvang dan rasterafbeeldingen en zijn beter schaalbaar. Bovendien zijn vectorafbeeldingen gemakkelijker te bewerken. Een nadeel van vectorafbeeldingen is dat ze niet volledig worden ondersteund op het Internet. Om ze op het Internet te gebruiken zult u ze dus naar andere formaten moeten converteren.

Deel 1. Is PDF een vector bestand?

Een PDF is meestal ook een vectorbestand. Het hangt ervan af hoe de PDF is gemaakt en of de lagen afgevlakt zijn toen hij werd gemaakt. Om te bepalen of een PDF-bestand een vector- of een rasterbestand is, kunt u een PDF-viewer gebruiken om een test uit te voeren. PDFelement

is een PDF viewer en editor die tekst en afbeeldingen in PDF kan bewerken. Om te controleren of een PDF-bestand een vectorbestand is, opent u het bestand in PDFelement, zoomt u in op een detail van de PDF-afbeelding tot de vergroting groter is dan 400%. Als het detail korrelig wordt wanneer wordt ingezoomd, is het een rasterbestand. Als de afbeelding nog steeds helder en vloeiend is, is de PDF een vectorbestand.

Als u een PDF naar een vector bestand wilt converteren, zoals SVG, EPS, AI vector, kunt u de PDF naar vector converters hieronder gebruiken.

Als u PDF vector bestanden moet bewerken, kunt u gebruik maken van PDFelement, een alles-in-een PDF oplossing. Bij het omgaan met PDF's moet u een programma hebben dat een aantal PDF-oplossingen kan doen zonder dat u veel hoeft te doen voor andere software. PDFelement kan PDFs converteren

naar vele andere formaten, zoals PNG, JPG, TIFF en meer. Daarnaast is deze software ook een PDF-maker, editor, annotator en PDF-formuliervuller. Het is ook goed ontworpen zodat u uw PDF-bestanden kunt lezen en bekijken in de lichte of donkere modus. U kunt door pagina's navigeren, scrollen en zelfs de inhoud inzoomen. De gebruikersinterface maakt het ook uitstekende PDF software op de markt. Wondershare PDFelement is een cross-platform software die op Windows, Mac, iOS, en Android besturingssystemen geïnstalleerd kan worden.


Deel 2. PDF omzetten naar Vector (SVG)

Er zijn verschillende manieren om PDF naar Vector afbeelding te converteren wanneer u op het Internet zoekt. Eén manier van het omzetten van PDF naar Vector afbeelding is het gebruik van online software. Onlineconvert.com is een voorbeeld van online tools waarmee u PDF kunt converteren naar SVG, TIFF, PICT, PIX formaten en nog veel meer. Zonder te veel woorden, laten we eens kijken hoe u een PDF op deze site kunt converteren naar schaalbare afbeeldingen.

Stap 1. Bezoek PDF naar Vector converter

Ga naar de website van Online-Convert in uw browser. Selecteer dan Converteren naar SVG in de linker menubalk.

Stap 2. Omzetten PDF naar SVG Vector bestand

Vervolgens moet u het PDF-bestand uploaden dat u wilt converteren. U kunt het op uw computer doorbladeren, de URL-link invoeren als het op het internet staat of het selecteren uit Dropbox of Google Drive. Vanaf daar kunt u enkele uitvoerinstellingen maken indien nodig. Klik ten slotte op de knop Converteren.

convert pdf to vector


Deel 3. Omzetten PDF naar Vector (AI)

U kunt een PDF omzetten naar vector AI met behulp van Adobe Illustrator programma. Het neemt een aantal eenvoudige stappen.

Stap 1. Start Adobe Illustrator, klik op Bestand > Openen en selecteer het PDF-bestand dat u wilt converteren.

Stap 2. Nadat het PDF-bestand is geopend, klikt u op Bestand > Opslaan en slaat u het bestand op als AI-formaat.

Er zijn ook een aantal online PDF naar vector bestand converters die u kunt gebruiken om PDF naar AI te converteren, zoals PDFmall PDF naar AI converter.

convert pdf to vector ai


Deel 3. Omzetten PDF naar Vector (EPS)

EPS is een vectorbestandsformaat dat vaak wordt aangemaakt met Adobe Illustrator voor het afdrukken van professionele en hoogwaardige afbeeldingen, zoals reclameborden, grote posters. Als u een PDF naar EPS vector bestand moet converteren, zijn er online PDF converters die u kunnen helpen. Convertio PDF naar EPS converter is een van de tools.

Stap 1. Ga naar PDF naar EPS converter. Klik op Bestanden kiezen om uw PDF-bestand(en) te uploaden. De maximale bestandsgrootte in de gratis versie is 100MB.

Stap 2. Nadat het bestand is geüpload, klikt u op Converteren en wacht u tot het bestand is geconverteerd.

Stap 3. Download het EPS-bestand terug naar uw apparaat.

convert pdf to vector eps

Deel 5. Beste PDF-editor en -converter voor Windows- en Mac-gebruikers

PDFelement is een krachtige en gebruiksvriendelijke PDF-editor die vrijwel al uw PDF-problemen kan oplossen.

  • Het ondersteunt batch-conversie van PDF-bestanden naar uitvoerformaten zoals PPT, XLS, DOC, HTML, RTF, TXT, EPUB en afbeeldingsformaten.
  • U kunt er ook PDF-bestanden mee maken door ondersteunde bestanden te combineren, van blanco documenten, HTML, RFT, Keynotes, afbeeldingen en klemborden.
  • U kunt het gebruiken om PDF-formulieren in te vullen en ook om nieuwe PDF-formulieren te genereren.
  • Hiermee kunt u digitale handtekeningen toevoegen aan uw PDF-bestand.
  • Het heeft een OCR-functie waarmee u de tekst op afbeeldingsbestanden kunt bewerken, zoeken en kopiëren.
  • Hiermee kunt u teksten, objecten en afbeeldingen in uw PDF's batchgewijs redigeren.
  • Het is gebouwd met verschillende markeringen zoals; plakbriefjes, tekst commentaar, callout commentaar, annotaties, watermerken, highlights, onderstrepingen, en doorhalen.
  • Het is een gemoderniseerde software waarmee u markeringen in een batch in een PDF-bestand kunt toevoegen.
  • Hiermee kunt u bates, nummering, voetteksten en koppen toevoegen.
  • Met deze software kunt u niet alleen pagina's van een PDF-bestand in een bepaalde hoek roteren, maar ook ongewenste delen van uw PDF bijsnijden.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Hoe PDF omzetten naar Vector