PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Kunt u een PDF naar een Vector afbeelding converteren? In dit artikel laten we u zien hoe u een PDF naar een vectorafbeelding converteert. Een manier is om een online een PDF naar een Vector te gebruiken en een krachtige PDF naar Vector software te gebruiken.

De beste PDF-editor en converter voor Windows- en Mac-gebruikers

Tijdens het afhandelen van PDF's moet u een hulpmiddel hebben die een aantal PDF-oplossingen kan uitvoeren zonder dat u dit voor andere software hoeft te doen. Een goed geïntegreerde software is PDFelement. Deze software is een PDF-maker, editor, converter en PDF-bewaarder. Het is ook goed ontworpen zodat u uw PDF-bestanden kunt lezen en bekijken. U kunt door pagina's navigeren, bladeren en zelfs inzoomen op inhoud. De gebruikersinterface maakt het ook tot de beste PDF-software op de markt. Wondershare PDFelement is een platformonafhankelijke software die kan worden geïnstalleerd op het Windows- en Mac-besturingssysteem. Andere kenmerken van deze software zijn onder meer:

converteer pdf naar vector
  • Het ondersteunt batchconversie van PDF-bestanden naar uitvoerformaten zoals PPT, XLS, DOC, HTML, RTF, TXT, EPUB en afbeeldingsindelingen.
  • U kunt ook PDF-bestanden maken door PDF-bestanden te combineren en ondersteunde bestanden te combineren, van lege documenten, HTML, RFT, Keynotes, Afbeeldingen tot Klemborden.
  • U kunt het gebruiken om bestaande PDF-formulieren in te vullen en ook nieuwe PDF-formulieren te genereren.
  • Hiermee kunt u digitale handtekeningen aan uw PDF-bestand toevoegen.
  • Het heeft een OCR-functie waarmee u tekst op afbeeldingsbestanden kunt bewerken, zoeken en kopiëren.
  • Hiermee kunt u een batch-redactie van teksten, objecten en afbeeldingen op uw PDF uitvoeren.
  • Het is gebouwd met verschillende markeringsmiddelen zoals; plaknotities, tekstopmerkingen, toelichtingsopmerkingen, annotaties, watermerken, markeringen, onderstrepingen en doorhalingen.
  • Het is een gemoderniseerde software waarmee u markeringen in batch in een PDF-bestand kunt toevoegen.
  • Hiermee kunt u bates, nummering, voetteksten en kopteksten toevoegen.
  • Met deze software kunt u niet alleen pagina's van een PDF-bestand onder een bepaalde hoek draaien, maar ook ongewenste delen van uw PDF bijsnijden.

De beste PDF naar Vector Converter

Er zijn verschillende manieren om een PDF naar een Vector-afbeelding te converteren wanneer u op internet zoekt. Een manier om een PDF naar een Vector-afbeelding te converteren, is met behulp van online software. Onlineconvert.com is een voorbeeld van een online hulpmiddel waarmee u een PDF kunt converteren naar SVG, TIFF, PICT, PIX formaten en nog veel meer. Zonder al te veel woorden, laten we eens kijken hoe we een PDF op deze site kunnen converteren naar schaalbare afbeeldingen.

Stap 1. Bezoek Online-Convert

Ga naar de website van Online-Convert in uw browser. Selecteer vervolgens "Converteren naar SVG" in de linker menubalk.

Stap 2. Converteer PDF naar Vertor Bestand

Vervolgens moet u het PDF-bestand uploaden dat u wilt converteren. U kunt er naartoe bladeren op uw computer, de URL-link invoeren als deze zich op internet bevindt of het in Dropbox of Google Drive selecteren. Van daaruit kunt u indien nodig enkele uitvoerinstellingen maken. Klik ten slotte op de knop "Converteren".

converteer pdf naar vector

Vectorafbeeldingen zijn afbeeldingen die bestaan uit lijnen, curven en wiskundige formules die worden gecombineerd om een afbeelding te maken. Dit soort afbeeldingen worden gemaakt met software zoals Adobe Illustrator en CorelDraw. Dit soort afbeeldingen zijn kleiner in vergelijking met rasterafbeeldingen en beter schaalbaar. Bovendien zijn vectorafbeeldingen gemakkelijker te bewerken. Een nadeel van vectorafbeeldingen is dat ze niet volledig worden ondersteund op internet. Om ze op internet te gebruiken, moet u om die reden naar andere formaten converteren.

Home > PDF Kennis > Hoe een PDF naar vectoren converteren
Wondershare Editor

Posted by to PDF Kennis
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen