Top

Beste 5 Word Wachtwoord Verwijderaars

author name

2022-06-15 16:22:15 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Je bent er zeker van om je computer bij je vrienden achter te laten, omdat je weet dat je een sterk wachtwoord hebt om hem te beschermen, en je weet zeker dat niemand zal proberen ermee om te gaan of er zelfs maar toegang tot te krijgen. Na een tijdje kom je terug en probeer je het met een wachtwoord beveiligde document op te halen. Tot groot vermaak kun je je echter de juiste tekencombinaties voor je wachtwoord niet herinneren. Je weet niet hoe je een Word document kunt ontgrendelen zonder wachtwoord. Gelukkig ben je op dit levensreddende artikel gestuit. En we verzekeren je dat aan het einde van het artikel je Word documenten met vertrouwen en naadloos online kunt ontgrendelen.

Top 5 Word Wachtwoord Verwijderaars

Er zijn verschillende hulpprogramma's voor het verwijderen van Office wachtwoorden beschikbaar op internet die online of desktop ondersteunen. Ze zijn echter niet gelijk in sterkte en functionaliteit. Daarom zoeken we via internet en hebben we de volgende beste 5 Word hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden gemarkeerd::

1. PassFab voor Word

Dit is een robuuste woordsuite waarmee je wachtwoorden uit Word documenten kunt herstellen of verwijderen met behulp van een brute force-aanval, een woordenboekaanval of een brute force-maskeraanval. Die verschillende soorten wachtwoordaanvalopties gecombineerd met een intuïtieve interface, een eenvoudig en duidelijk herstelproces en een gelikt ontwerp maken het bijna een perfect compleet en beste hulpprogramma voor het verwijderen van Word wachtwoord.

word password remover

Voordelen

Geïntegreerd met geavanceerde algoritmen en GPU technologie voor snelle hersteltijden
In staat om meer dan 100 bestandstypen wachtwoorden te herstellen
Naadloos en makkelijk te gebruiken; wachtwoord herstellen in twee stappen
Flexibel in wachtwoordherstel; gebruikt 3 verschillende opties voor wachtwoordherstel

Nadelen

De gratis versie biedt gelimiteerde functionaliteit

Leer meer over PassFab voor Word >>


2. SmartKey Office Wachtwoord Herstel

Als je op zoek bent naar een tool voor het verwijderen van wachtwoorden op kantoor die veel aandacht besteedt aan technologie, kom je zeker bij deze effectieve tool terecht. Het combineert een perfecte mix van design en functionaliteiten om Word documenten te ontgrendelen. Het programma duurt een paar minuten om een wachtwoord uit een Word-document te verwijderen, afhankelijk van de complexiteit en de methode die je hebt gekozen om te gebruiken en wordt versterkt met de multi-core GPU en CPU versnelling .

remove password from word document

Voordelen

Vlot ontwerp
Makkelijk te gebruiken; gebruikt maar 2 stappen voor het wachtwoord herstelproces
Herstelt wachtwoorden voor Microsoft Word 2017 en terug tot Microsoft Word 2007

Nadelen

De meeste functies zijn te vinden in de premium versie

Leer meer over SmartKey Office Password Recovery >>


3. Recuva

Dit is een van de beste Word wachtwoordverwijderaars die je moeiteloos kunt gebruiken om vergrendelde Word documenten te omzeilen als je de juiste procedures hebt geleerd voor het openen van met een wachtwoord beveiligde Word bestanden. Het werkt goed met meerdere bestandssystemen en is compatibel met bijna alle Windows versies, inclusief Windows 10.

unprotect word document

Voordelen

Snel te herstellen wachtwoorden
Heel makkelijk in gebruik

Nadelen

De gratis versie heeft een beperkte functionaliteit

Leer meer over Recuva >>


4. Word Password Recovery Master

Dit is nog een ander gratis hulpprogramma voor Word wachtwoord dat het wachtwoord voor het openen van het document kan verwijderen en het wachtwoord voor het bewerken van het Word document kan herstellen. Je kunt het programma ook gebruiken om gewijzigde wachtwoorden te kraken. Word Password Recovery Master ondersteunt alle Windows versies vanaf Windows XP overal to Windows 10.

office password remover

Voordelen

Makkelijk in gebruik
Bevat functies die ontbreken bij zijn concurrenten

Nadelen

Men beweert dat het enkele functies heeft die niet werken
Kan soms traag installeren

Leer meer over Word Password Recovery Master >>


5. GuaWord

GuaWord is een freeware programma voor het verwijderen van Word wachtwoord dat anders werkt door het verloren wachtwoord te ontsleutelen in plaats van het aan te vallen. Deze manier om wachtwoorden op te halen garandeert meer dan 95 procent succes

unlock word document online

Voordelen

Kraakt elke wachtwoordlengte
Eenvoudig zonder extra, verwarrende opties.

Nadelen

Heeft geen grafische interface
Neemt veel tijd om een wachtwoord te kraken

Leer meer over GuaWord >>


Hoe een Wachtwoord Verwijderen van een Word Document

De te volgen procedure voor het openen van met een wachtwoord beveiligde Word bestanden is bijna hetzelfde, met kleine variaties tussen de Docx hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden. Desalniettemin is er een effectieve manier om Word documenten te gebruiken en de beveiliging op te heffen zonder het hulpprogramma voor het verwijderen van Word wachtwoord, en wel door de bestandsextensie van Word te hernoemen.

Stap 1: Open het vergrendelde Word document en klik op "Bestand" en scroll naar "Opslaan als" om het bestand opnieuw op te slaan op een andere locatie op je computer.

Stap 2: Wijzig de bestandsnaamextensie van .doc of .docx in .zip en klik op "Ja" om de wijzigingen te bevestigen.

unlock excel file password protected

Stap 3: Open het "ZIP" bestand.

Navigeer nu naar de Word map en zoek de bestandsnaam "settings.xml" en verwijder deze. Waarna je de bestandsextensie terug verandert in .doc en het Word bestand zou het nu bewerkbaar moeten zijn.

how to unlock word document without password

Beste PDF Software in 2022

PDFelement is een uitstekend PDF programma dat algemeen wordt beschouwd als een industriestandaard als het gaat om PDF zorg. Het heeft een enorm aantal gebruikers over de hele wereld, aangezien de gratis proefversie wordt geleverd met voldoende basisoplossingen voor het bewerken van PDF's. Bovendien is de betaalde versie betaalbaar en garandeert het geld terug. PDFelement beschikt over veel ongelooflijke functies, waaronder het annoteren, bewerken en converteren van PDF's naar andere formaten, samen met het toevoegen van handtekeningen en het invullen van PDF formulieren..

docx password remover

Hoofdfuncties:

Heeft ongelooflijk meer bruikbare functies, waardoor het de bewerker is met de beste prijs-kwaliteitverhouding
Gebruikers kunnen de gratis versie proberen voordat ze tot aankoop overgaan
Heeft een eenvoudig ontwerp dat een gebruiksvriendelijke interface biedt voor zowel beginners als professionals
Geïntegreerd met een OCR technologie die het mogelijk maakt om gescande PDF bestanden te bewerken/uit te pakkes

Belangrijke mededeling voor het gebruik van Word Wachtwoord Verwijderaar

Er is een behoorlijk aantal overwegingen waar je rekening mee moet houden als je denkt aan het gebruik van Docx hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden om wachtwoorden uit Word documentfouten te verwijderen, waardoor je voor ongekende problemen kunt komen te staan.

De belangrijkste overweging zijn te kraken documenten waarvoor je privileges hebt. Het kraken van Word documenten van andere personen of organisaties zonder hun toestemming is een inbreuk op hun rechten en kan door de rechtbank worden vervolgd.

Andere overweging die je moet begrijpen bij het gebruik van het hulpprogramma voor het verwijderen van wachtwoorden in Word, is de tijd die nodig is om het wachtwoord te verwijderen en de beveiligingsfuncties ervan. Wees dus voorbereid op wat je kunt verwachten van de tool die je gebruikt.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Beste 5 Word Wachtwoord Verwijderaars