PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Elektronische boeken zijn gedigitaliseerde vormen van tekst en beeld die aan u worden gepresenteerd via digitaal bediende eenheden. En PDF (Portable Document Format) is bekend als een bestandsindeling die wordt gebruikt om verschillende door ons gemaakte documenten op verschillende platforms weer te geven die onafhankelijk is van allerlei soorten software implementatie, besturingssysteem of elke vorm van hardware. Dit artikel laat u de beste manier zien om een eBook naar PDF te converteren.

Hoe eBook Bestanden naar PDF's Converteren met PDFelement
(Alleen voor de Windows versie)

De beste functie die verlangt van PDFelement zou zijn dat het alle functies van het PDF gerelateerde formaat bevat, van het maken tot het direct converteren van de bestanden. Deze software helpt u om ePub bestanden naar PDF bestanden af te drukken en u kunt de gemaakte PDF bestanden naar wens bewerken/converteren/beheren.

Stap 1. Open ePub Bestand

Open het ePub bestand dat u op uw computer hebt, met behulp van Adobe Digital Editions of een andere e-boeklezer.

hoe een ebook van een pdf maken

Stap 2. Print ePub Bestand

Klik op de knop "Afdrukken" in de e-boeklezer en kies PDFelement als de printer waarmee u wilt afdrukken.

converteer ebook naar pdf

Stap 3. Bewaar de Gemaakte PDF

Het gecreëerde PDF bestand wordt direct in PDFelement geopend, u kunt op het menu "Bestand" klikken en de knop "Opslaan" kiezen om het op te slaan op uw lokale schijf. Of u kunt op de knop "Bewerken" in de linkerbovenhoek klikken om de inhoud eerst te bewerken.

ebook naar pdf

eBook naar PDF Converters

eBook bevat veel indelingen zoals ePub, MOBI, AZW3 enzovoort. Hier nemen we ePub als voorbeeld, omdat dit het meest gangbare bestandsformaat op internet is. ePub Converter is een van de beste converters op de markt om ePub als PDF te exporteren. Volg onderstaande stappen om de conversie te voltooien.

Stap 1. Kies "EPUB naar PDF"

Ga naar de website van EPUB Converter met uw browser. Klik op de knop "EPUB naar PDF Converter" in het tabblad "EPUB Converter" om het conversieproces te activeren.

converteer ebook naar pdf

Stap 2. Converteer eBook Bestand naar PDF

Klik in dit geval op "Bestand toevoegen", ga naar de plaats van het ePub bestand dat u wilt converteren en selecteer het. Als u klaar bent, klikt u op de knop 'Upload starten'. Binnen enkele seconden is de conversie voltooid en kunt u op het .pdf bestand klikken om het naar uw computer te downloaden.

ebook naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe eBook naar PDF Converteren 2018
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen