Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een PDF-afbeelding snel roteren

author name

2022-06-30 11:05:42 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Sommige PDF-lezers ondersteunen niet de mogelijkheid om afbeeldingen in een PDF direct om te draaien. In dit geval vraagt u zich misschien af hoe u een PDF-afbeelding kunt spiegelen? Gelukkig kunt u de eenvoudige stappen ontdekken om een afbeelding in een PDF te roteren met zowel PDFelement als met Adobe Acrobat.

Deel 1: Eenvoudige stappen om een PDF-afbeelding te spiegelen met PDFelement

Stap 1. PDF naar PDFelement laden

Start het programma en kies vervolgens Bestanden openen in de hoofdinterface. Zoek het gewenste PDF-bestand dat de gewenste afbeeldingen bevat.

mirror image pdf

Stap 2. Beeld roteren in PDF

Klik op de knop Bewerken. Selecteer vervolgens de afbeelding die u wilt bewerken. Een groene cirkel zal boven de afbeelding verschijnen. U kunt de muis ingedrukt houden en klikken om de groene cirkel te verslepen. Hiermee kunt u de afbeelding omkeren naar de hoek die u wilt.

how to flip a pdf image

Of u kunt klikken op Links Draaien, Rechts Draaien, Horizontaal Draaien en Verticaal Draaien om de afbeelding direct 90 graden te draaien.

flip pdf image


Deel 2: Hoe een afbeelding in PDF omdraaien met Adobe Acrobat

U kunt ook PDF-afbeeldingen spiegelen met Adobe Acrobat DC door de afbeelding of het object in het gewenste PDF-bestand te plaatsen.

 • Selecteer Gereedschap en vervolgens PDF Bewerken. Klik op Bewerken.
 • Selecteer de afbeelding die u wilt spiegelen.
 • Kies Gereedschap in het paneel aan de rechterkant onder Objecten en draai de afbeelding om.
  Horizontaal spiegelen - Het beeld wordt horizontaal gespiegeld langs de verticale as.
  Verticaal spiegelen - Het beeld wordt verticaal gespiegeld langs de horizontale as.

pdf flip image


Deel 3: Hoe een afbeelding in een PDF op de Mac roteren

Misschien vindt u het moeilijk om een hulpmiddel te vinden voor het uitvoeren van een eenvoudige functie als het roteren van afbeeldingen in een PDF. Bij het vinden van zo'n hulpmiddel, kunt u kijken naar PDFelement voor Mac dat een unieke gebruikerservaring en een verscheidenheid aan PDF-bewerkingsgereedschappen biedt. Als u wilt begrijpen hoe u een PDF-afbeelding op Mac kunt omdraaien, moet u de onderstaande stappen volgen.

Stap 1. Upload PDF-bestand

U wordt geadviseerd om PDFelement voor Mac te downloaden en op uw apparaat te installeren. Eenmaal klaar, start en tik op Openen om het PDF-bestand vanaf de Mac te importeren.

how to rotate image in pdf

Stap 2. Afbeelding in PDF navigeren en draaien

Zodra u klaar bent met importeren, gaat u naar het tabblad Afbeelding in het menu om door de afbeeldingen in het PDF-document te navigeren. Nadat u een afbeelding hebt geselecteerd, ziet u in hetzelfde menu verschillende opties die op de afbeelding kunnen worden uitgevoerd. Tik in het menu op het pictogram Draaien om uw afbeelding gemakkelijk te roteren. Tik op de knop tot u de afbeelding in de gewenste positie hebt gedraaid.

rotate image in pdf


Deel 4: Hoe PDF-pagina's spiegelen

PDFelement biedt uitgebreide opties voor het bewerken van PDF's als u offline toepassingen vergelijkt. Als u uw PDF-pagina's wilt omslaan, biedt PDFelement een ongecompliceerde procedure in een elementaire en handige omgeving. Als u een pagina in een PDF-document wilt omslaan, moet u de volgende stappen bekijken:

Stap 1. U moet PDFelement downloaden en installeren op uw bureaublad. Zodra u klaar bent, start u het en klikt u op Bestanden Openen op de startpagina om een document te importeren.

Stap 2. Na het importeren van het document, moet u naar het tabblad Pagina in het bovenste menu gaan om het proces van het omdraaien van het document uit te voeren.

Stap 3. U kunt nu elke PDF-pagina draaien door naar het juiste tabblad te gaan. Tik op de pagina en klik op de gewenste knop Draaien in het menu bovenaan. U kunt ook de draaiknoppen op elke pagina zien. Sla het document op via het tabblad Bestand, zodra u klaar bent met het omdraaien van PDF-pagina's.

rotate pdf page


Deel 5: Hoe online een beeld roteren

Als u op zoek bent naar een snelle methode om een afbeelding om te draaien, kunt u zeker op zoek gaan naar online oplossingen. HiPDF biedt een eenvoudige en effectieve interface om een afbeelding met gemak om te draaien. U moet kijken naar de hieronder aangeboden stappen om het proces uit te voeren.

Stap 1. Open de officiële website van HiPDF in een browser. Klik op de sectie Alle Hulpmiddelen bovenin het scherm en selecteer Afbeelding Roteren onder het tabblad Afbeeldingshulpmiddelen. Een nieuw scherm wordt geopend. Tik op Bestand Kiezen om de afbeelding te uploaden die geroteerd moet worden.

mirror image online

Stap 2. Zodra u de afbeelding hebt geïmporteerd, ziet u de rotatie-pictogrammen eronder. Draai de afbeelding in de gewenste positie. Tik op Toepassen zodra u klaar bent met het roteren van de afbeelding.

rotate image online

Stap 3. Na het voltooien van het proces, kunt u nu gemakkelijk de afbeelding downloaden door te klikken op de Download-knop op het volgende scherm.

flip image online


Deel 6: Tips over het draaien van afbeeldingen in PDF

 • Als de afbeelding iets of helemaal op een rand van het PDF-bestand uitsteekt, klikt u op de afbeelding en sleept u deze naar de gewenste plaats om hem perfect te herpositioneren. Lijn het dan opnieuw uit en roteer het.
 • Blauwe hoeken verschijnen op de randen van de afbeelding wanneer u erop klikt. Zo kunt u het formaat aanpassen aan uw behoeften en zal het gemakkelijker zijn om het te roteren.
 • Toetsenbordbediening is erg handig voor het roteren van afbeeldingen. Bijvoorbeeld, terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt, kunt u het beeld met de muis draaien om het uit te lijnen.


Deel 7: Waarom PDFelement kiezen om afbeeldingen in PDF te spiegelen

Adobe® Acrobat® XI heeft nu alle ondersteuning beëindigd, wat betekent dat er geen beveiligde updates, productupdates of klantenondersteuning meer zullen zijn. Gegeven dat dit het geval is, is PDFelement het beste alternatief voor Adobe® Acrobat®.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van PDFelement:

 • U kunt PDF bewerken, waaronder tekst, afbeeldingen, formulieren of hele pagina's.
 • Tekst annoteren met markeringen, plakbriefjes, tekeningen uit de vrije hand, enz.
 • OCR-technologie is een geavanceerde technologie die alle gescande afbeeldingen/PDF's omzet in bewerkbare documenten.
 • PDF-documenten kunnen worden beveiligd door wachtwoorden en toegangsrechten in te stellen.
 • Converteer uw PDF's naar andere populaire formaten met behoud van hun oorspronkelijke lay-out.
 • U kunt invulbare formulieren maken met aangepaste velden en knoppen.
pdfelement pdf editor

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe een PDF-afbeelding snel roteren