PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF formulieren zijn essentieel in gevallen waar mensen of respondenten de data moeten invullen. PDF formulieren bieden een eenvoudige manier voor het verzamelen en invullen van data. Echter, na het ontvangen van de feedback of nadat alle formulieren ingevuld zijn, is er de behoefte om de data te analyseren. De beste manier om de data te analyseren is door het gebruik van Excel spreadsheets omdat Excel spreadsheets nauwkeurige en efficiënte resultaten bieden. Om die reden moet de data die in de PDF formulieren zit worden geëxporteerd naar Excel. Hier kunt u leren hoe u een PDF formulier exporteert naar Excel met PDFelement.

Om het voor u mogelijk te maken om de PDF formulier data te exporteren naar Excel, heeft u een tool nodig die deze taak moeiteloos aan kan. Ik beveel u PDFelement aan. Met een klik exporteert de data in het formulier automatisch naar Excel.

Hieronder staan enkele geweldige functies van PDFelement waar u van zult genieten als u ze probeert.

  • Het is een formulier maker waarmee aangepaste invulbare formulieren met selectievakjes, tekstveldknoppen en meer gemaakt kunnen worden.
  • Het herkent automatisch niet invulbare formulieren en maakt ze invulbaar. U kunt data exporteren van stapels standaard en gescande PDF formulieren naar spreadsheets in een batch taak.
  • Het ondersteunt krachtig bewerken waar u uw PDF's kunt beheren door het aanpassen of wijzigen van het font type, grootte en kleur zonder het originele opmaak van het bestand te verliezen.
  • U kunt geconverteerde documenten naar bewerkbare, zoekbare en selecteerbare PDF's converteren met behulp van OCR.
  • Het zal u helpen om tekst automatisch opnieuw in te delen bij het bewerken van paragrafen in Enkele Lijn of paragraaf modus.
  • Het helpt PDF's te maken door het converteren van meer dan 300 bestanden inclusief Word, Excel, PowerPoint, webpagina afbeeldingen en nog veel meer.
  • Het converteert PDF's naar andere formaten zoals afbeeldingen, Word document, Excel, HTML, TIFF en andere bestandsformaten.

Eenvoudige Stap Om Formulier Data naar Excel Spreadsheets te Converteren

De stappen hieronder begeleiden u in hoe u data eenvoudig van een PDF bestand kunt exporteren naar Excel. Download PDFelement op uw computer. Van daaruit kunt u het starten en de volgende stappen volgen.

Stap 1. Open een PDF Formulier

Start PDFelement op uw computer en klik op "Open Bestand" om naar het PDF formulier te bladeren dat u wilt gebruiken. U kunt ook naar uw documenten map gaan en het bestand op het programma venster slepen.

pdf formulier data naar excel

Stap 2. Exporteer Data van PDF Formulier naar Excel

Selecteer “Formulieren” en klik de "Data Extractie" knop. Een dialoogvenster zal verschijnen dat vraagt om de opties in te stellen voor de conversie. Klik op "Extract data van PDF formulier velden". Klik dan op "Start". Alle data in uw PDF formulier zal worden geëxporteerd naar een CSV bestand. Klik op "Afronden" om de spreadsheet te openen.

pdf formulier data naar excel

Na het exporteren van PDF formulier data naar Excel, zal de uitvoer map direct voor u worden geopend. Standaard is de uitvoer map de map waar het PDF formulier is. Dubbelklik erop om de uitgevoerde data te controleren. Dit gaat over hoe een PDF formulier wordt geëxporteerd naar een Excel bestand. Als u gescande PDF bestanden hebt, lees dan hoe een gescande PDF converteren naar Excel >>

Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Formulier Data Exporteren naar Excel
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen