Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een handige methode om PDF-formuliergegevens naar Excel te extraheren

author name

2022-06-30 10:41:19 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

PDF-formulieren zijn essentieel in gevallen waarin mensen of respondenten de gegevens moeten invullen. PDF-formulieren bieden een eenvoudige manier om gegevens te verzamelen en in te vullen. Na ontvangst van de feedback of nadat alle formulieren zijn ingevuld, is het echter nodig de gegevens te analyseren. De beste manier om gegevens te analyseren is met behulp van Excel-spreadsheets, omdat Excel-spreadsheets nauwkeurige en efficiënte resultaten opleveren. Daarom moeten de gegevens in de PDF-formulieren worden geëxporteerd naar Excel. Hier kunt u leren hoe u de gegevens van PDF-formulieren naar Excel exporteert met PDFelement.

Eenvoudige stap om formuliergegevens naar Excel te exporteren

De onderstaande stappen gidsen u door hoe u met gemak gegevens van PDF-bestand naar Excel kunt exporteren. Download PDFelement op uw computer. Van daaruit kunt u het starten en de volgende stappen volgen.

Stap 1. Open een PDF-formulier

Start het PDFelement op uw computer en klik dan op Open File om naar het PDF-formulier te bladeren dat u wilt gebruiken. U kunt ook naar uw documentmappen gaan en het naar het venster van het programma slepen.

pdf form data to excel

Stap 2. Exporteer gegevens van PDF naar Excel

Selecteer Formulier, klik op de knop Meer en kies dan Datum Extraheren. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de opties voor de conversie in te stellen. Klik op Gegevens uit Formuliervelden in PDF Extraheren. Klik dan op Toepassen. Alle gegevens in uw PDF-formulier worden naar een CSV-bestand geëxporteerd. Kies een map om uw extractgegevens op te slaan, klik op Opslaan en u kunt de spreadsheet op uw computer openen.

pdf form data to excel

Na het exporteren van PDF-formuliergegevens naar Excel, zal PDFelement de uitvoermap direct voor u openen. Standaard staat het uitvoerbestand in de map waarin uw PDF-formulier zich bevindt. Dubbelklik erop om de uitvoergegevens te controleren. Dit gaat over het exporteren van PDF-formuliergegevens naar Excel. Als u een gescand PDF-bestand naar Excel wilt converteren, is PDFelement ook een goede keuze.


De krachtige en complete PDF-oplossing

Hieronder vindt u enkele van de geweldige functies van PDFelement, waarvan u zult genieten als u het uitprobeert.

  • Het is een formulier maker die helpt bij het maken van aangepaste invulbare formulieren met selectievakjes, tekstvelden knoppen en nog veel meer.
  • Het herkent automatisch niet-invulbare formulieren en maakt ze invulbaar. U kunt gegevens van stapels standaard- en gescande PDF-formulieren naar spreadsheets in één batchopdracht exporteren.
  • Het ondersteunt robuuste bewerking waarbij u uw PDF's kunt controleren door het lettertype, de grootte en de kleur aan te passen of te wijzigen zonder het oorspronkelijke formaat van het bestand te verliezen.
  • U kunt gescande documenten converteren naar bewerkbare, doorzoekbare en selecteerbare PDF's met behulp van OCR.
  • Het helpt u om tekst automatisch te laten terugvloeien wanneer u alinea's wijzigt in de modus Enkele regel of Alinea.
  • Het helpt bij het maken van PDF's uit de conversie van meer dan 300 bestanden, waaronder Word, Excel, PowerPoint, webpagina afbeeldingen en nog veel meer.
  • Het converteert PDF's naar andere bestandsformaten zoals afbeeldingen, Word-documenten, Excel, HTML, TIFF en andere bestandsformaten.
  • Het biedt gratis 1GB cloud-opslag om documenten op te slaan in de cloud. U kunt de clouddocumenten rechtstreeks via "Open Cloud" - From Wondershare Cloud in PDFelement downloaden.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Een handige methode om PDF-formuliergegevens naar Excel te extraheren