PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als uw PDF-bestand is gemaakt van Word, PowerPoint of een ander programma met spellingscontrolemogelijkheden, is de kans groot dat het definitieve document beperkte spelfouten heeft. Toch kunnen dergelijke spellingscontrole vaak een of twee spelfouten missen. Daarom is het altijd belangrijk om PDF met een spellingscontrolemodule te controleren als beveiliging. Nu kun je hier een oplossing krijgen met PDFelement.

PDFelement is een capabele PDF-editor die een groot aantal functies voor gebruikers bundelt. U kunt het gebruiken om annotaties toe te voegen en te bewerken, zoals highlights, notities, markeringen en markeringen op documenten. U kunt ook de Optical Character Recognition (OCR) -functie gebruiken om gescande documenten te bewerken, wat normaal gesproken niet mogelijk zou zijn met PDF-editors zonder OCR. U kunt formulieren uploaden en invullen, samenvoegen en splitsen van PDF-documenten, pagina's invoegen en vervangen en zelfs inhoud extraheren van PDF-pagina's met behulp van deze tool.

spellingcontrole pdf

Beste manier om te spellingcontrole in PDF

Stap 1. Upload PDF-bestanden voor spellingscontrole

Zodra u PDFelement start, moet u uw PDF in het programma importeren. Als u het bestand bij de hand hebt, kunt u gewoon de functie slepen en neerzetten van de computer gebruiken om het in het programma te importeren. Klik anders op "Bestand openen" in het startscherm, navigeer door de opslag op uw computer om het bestand te vinden, selecteer het en klik op "Openen" om het te importeren.

pdf spellingcontrole

Stap 2. Spellingcontrole-opties instellen

Spellingcontrole inschakelen: als het bestand is geladen, gaat u naar de optie "Bestand" op de menubalk en selecteert u "Opties" in de lijst. Het moet het onderste item in het bestandsmenu zijn. In het resulterende venster "Algemene opties" vinkt u de optie "Spellingcontrole inschakelen" aan om spellingcontrole in te schakelen. Laat het zoals het is als het al is geselecteerd. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

Aangepast woordenboek definiëren: u kunt ook woorden uit het aangepaste woordenboek toevoegen of verwijderen voor spellingcontrole. Klik hiertoe op de knop Aangepast woordenboek en voeg woorden toe of verwijder ze volgens uw behoeften.

spellingcontrole in pdf

Stap 3. Spelling Controleer uw PDF-bestand

Als spellingcontrole is ingeschakeld, kunt u nu teruggaan naar uw document en controleren op spelfouten. Klik bovenaan op de optie "Bewerken" om tekstbewerking in te schakelen en klik ergens op uw document om fouten te markeren en correcties aan te brengen in uw tekst. U kunt ook de correcties negeren of veelgebruikte woorden toevoegen aan het woordenboek voor spellingcontrole.

spellingcontrole pdf-bestand

Stap 4. Verdere bewerk PDF

U gebruikt de spellingcontrole-faciliteit op PDFelement om spelfouten op uw document te controleren terwijl u on-the-fly veranderingen aanbrengt. U kunt tekst in uw document invoegen, verwijderen, wijzigen of vervangen terwijl u de spelling controleert op fouten in de grammatica. Als u klaar bent, vergeet dan niet om uw document op te slaan om wijzigingen door te voeren die u hebt aangebracht.

Afgezien van tekstbewerking, kunt u de functies op PDFelement gebruiken om andere functies van uw document uit te voeren, inclusief het invoegen, verwijderen of verplaatsen van afbeeldingen in het document. En als u van plan bent om met gescande bestanden om te gaan, overweeg dan om de OCR-functie te ontgrendelen door de volledige versie van het programma aan te schaffen.

spellingcontrole pdf
Home > Hoe kan ik > Gemakkelijkste manieren om data uit PDF-formulier te extraheren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen