Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe tekst selecteren in PDF-bestanden

author name

2022-06-30 13:44:28 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Nadat u uw PDF-bestand hebt gemaakt, kan het zijn dat u merkt dat er belangrijke punten in uw document ontbreken die moeten worden toegevoegd. Dit kan lastig zijn als u niet beschikt over de juiste software voor het bewerken en invoegen van tekst in een bestaand PDF-bestand. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u tekst kunt toevoegen aan een PDF met PDFelement.

Tekstvak toevoegen aan een PDF

Stap 1. Importeer een PDF in het programma

Voordat u iets anders doet, moet u PDFelement downloaden op uw computer en het installeren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u het programma starten. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface kunt u uw document gewoon naar het programma slepen of klikken op "Bestanden openen". U wordt naar een documentenmap geleid, zodat u het PDF-bestand dat u wilt bewerken kunt zoeken en selecteren. Nadat u het hebt gekozen, klikt u op "Openen".

how to add text to a pdf

Stap 2. Tekst invoegen in een PDF

Zodra u het PDF-bestand hebt geopend, klikt u op het tabblad "Bewerken". Van daaruit verplaatst u de cursor naar het veld waarin u tekst wilt invoegen. Klik op dat veld en het zal geselecteerd worden. Als u dubbelklikt kunt u nu tekst invoegen in het PDF-document.

add text box to pdf

Stap 3 Tekstvak invoegen in de PDF

Als u een nieuw tekstvak aan een PDF wilt toevoegen, moet u op de knop "Tekst toevoegen" klikken. Klik vervolgens ergens in uw document om het tekstvak in te voegen en typ de inhoud erin. Zodra u klaar bent, kunt u de wijzigingen opslaan.

add text to pdf

Stap 4. PDF bewerken (optioneel)

Ga naar "Bewerken" en verander de lettergrootte, tekstkleur en letterstijl. U vindt er ook de knop "Bewerken" waarmee u afbeeldingen kunt toevoegen of verwijderen in PDF.

Om een PDF te markeren, aantekeningen te maken en markeringen te tekenen, kunt u naar het tabblad "Opmerking" gaan en tekstvak, plaknotitie en aantekeningen selecteren om deze op uw PDF toe te passen. Sla uw document op om de wijzigingen toe te passen.

insert text in pdf

PDFelement is gebouwd met een eenvoudig te gebruiken interface waarmee u uw PDF-bestanden kunt bewerken, maken en converteren. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan bewerkingstools waarmee u tekst kunt toevoegen, tekst kunt verwijderen, afbeeldingen kunt wijzigen, aantekeningen kunt maken, markeringen kunt aanbrengen en nog veel meer. Leer hier meer over how-to tutorials.

PDFelement beschikt over geavanceerde OCR-technologie die uw gescande bestanden digitaliseert en ze bewerkbaar maakt. Het converteert uw PDF-bestanden sneller en behoudt de kwaliteit en lay-out van uw originele document. Een breed scala aan invoer- en uitvoerformaten wordt ondersteund.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe tekst selecteren in PDF-bestanden