PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Door teksten in uw PDF bestand te selecteren, kunt u vele functies doen, zoals het annoteren van teksten, markeren, kopiëren en verwijderen en nog veel meer. De meerderheid van de PDF software is voorzien van deze functie en in dit artikel maakt u kennis met software die een effectieve selectie hulpmiddel heeft. Als u wilt toevoegen, kunt u leren hoe u deze kunt selecteren met PDFelement.

Als het aankomt op het selecteren van PDF teksten, kunt u bouwen op PDFelement. Deze software is een alles-in-één hulpmiddel voor uw PDF bestand, waarmee u niet alleen uw PDF kunt bewerken en aanmaken, maar ook converteren naar meerdere bestandsformaten.

Bovendien is PDFelement moderne software die is voorzien van een krachtige OCR technologie die uw op afbeeldingen gebaseerde en gescande PDF herkent en omzet in selecteerbare en bewerkbare tekst. U kunt deze tevens gebruiken om een PDF van of naar vele andere populaire bestandsformaten te converteren.


3 Stappen Voor het Selecteren van Tekst in een PDF Document

Stap 1. Open de PDF in PDFelement

Nadat u PDFelement op uw computer hebt gedownload en geïnstalleerd, moet u deze daarna starten en het PDF bestand importeren. Om dit te doen, klikt u gewoon op de knop links onderaan "Bestand openen". Daarna kunt u het PDF bestand selecteren en deze uploaden naar het programma.

selecteer tekst in pdf

Stap 2. Kies Teksten in een PDF

Na het openen van het PDF bestand kunt u nu de teksten selecteren. Om te selecteren, gaat u naar het tabblad "Home" en kiest u vervolgens "Selecteren" in het menu. Verplaats dit vervolgens naar het tekstveld en selecteer het gewenste tekstveld. U kunt ook de PDF selecteren door de opdracht "Ctrl + A" uit te voeren.

pdf selecteren tekst

Stap 3. Bewerk PDF Bestand (Optioneel)

Om de PDF te bewerken, gaat u naar het tabblad "Bewerken" in de bovenste werkbalk. U ziet de knop "Bewerken" om de teksten aan te passen, de tekstkleur en de lettergrootte te wijzigen. Klik op de gewenste knop en ga naar het tekstveld en pas het bewerkingshulpmiddel toe.

selecteer tekst pdf
Home > Hoe kan ik > Beste Manier Om Tekst te Selecteren in een PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen