PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Moet u PDF naar LibreOffice importeren? Sommige van mijn vrienden, die LibreOffice op hun computer hebben geïnstalleerd, vertelden me dat ze een PDF wilden importeren in LibreOffice voor verdere bewerking, maar ze wisten niet hoe. En nadat ik op internet had gezocht, vond ik een manier om een PDF in LibreOffice te importeren. En hier wil ik dit met degene die het nodig hebben delen.

Beste Converter PDF naar LibreOffice te Converteren

Een ding dat duidelijk moet worden gemaakt, is dat LibreOffice helemaal geen PDF ondersteunt. Om PDF naar LibreOffice te importeren, moeten gebruikers de PDF naar LibreOffice ondersteunde Word documenten omzetten. Om van PDF naar Word document te converteren, gebruik ik zelf PDFelement om PDF naar Word documenten te converteren.

Met PDFelement ziet u dat het conversieproces snel en soepel verloopt en dat de uitgevoerde word documenten hetzelfde zijn als originele PDF bestanden. Naast het converteren van PDF naar Word, ondersteunt PDFelement het omzetten van PDF naar of van meer dan tientallen documentindelingen.

importeer pdf in libreoffice

Dit programma is ook een uitgebreid hulpmiddel voor het bewerken van PDF's. U kunt tekst en afbeeldingen in PDF's bewerken, opmerkingen toevoegen en de PDF inhoud markeren met de verschillende annotatiehulpmiddelen, PDF-pagina's beheren door ze te combineren of op te splitsen en ook zelf specifieke formulieren aan te maken. Een andere geweldige functie van PDFelement is de OCR functie die gescande PDF's bewerkbaar en doorzoekbaar maakt.


Hoe PDF naar LibreOffice Converteren en Importeren

Op deze manier kunt u PDFelement gebruiken om een PDF naar LibreOffice te converteren.

Stap 1: Installeer en Start het Programma

Klik met de rechtermuisknop op het .exe-bestand om PDFelement te installeren. Na de installatie dubbelklikt u op het snelstartpictogram op uw bureaublad om PDFelement te activeren.

Stap 2: Upload de Bestanden

Sleep de bestanden die u wilt converteren naar het programma. Het ondersteunt batchconversie van PDF naar Word documenten. Dus om tijd te besparen of om efficiënter te werken, kunt u een reeks PDF bestanden uploaden om ze tegelijkertijd te converteren.

importeer PDF in libreoffice

Stap 3: Converteer PDF naar LibreOffice

Navigeer naar het menu "Start" en klik op de knop "Naar Word". U ziet een pop-up venster met PDF bestanden. Als u batchbestanden moet converteren, kunt u klikken op de knop "Bestand toevoegen" om PDF bestanden te kiezen uit de lokale map of de bestanden die zijn geopend. U kunt een specifiek paginabereik kiezen voor de PDF bestanden die u wilt converteren en de doelmap instellen om uw uitvoerbestanden op te slaan.

Klik op de knop "Converteren" om de conversie van PDF naar LibreOffice te starten. Binnen enkele seconden wordt de conversie voltooid.

Opmerking: Als de bestanden die u in PDFelement hebt geïmporteerd gescande documenten zijn, ziet u een melding waarin wordt voorgesteld om OCR in te schakelen voordat het conversieproces wordt uitgevoerd.

libreoffice PDF importeren

Stap 4: Importeer PDF in LibreOffice

Start LibreOffice. Klik op het pictogram Openen uiterst links om op uw computer naar het doelbestand te bladeren. Open het bestand in LibreOffice wanneer u het vindt. Dit is het! Het is u gelukt!

importeer pdf in libreoffice
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF naar LibreOffice Importeren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen