Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe Powerpoint Opslaan als PDF met Notities

author name

2022-06-15 16:21:33 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

content:

Wanneer u PowerPoint als PDF opslaat, wordt in de meeste gevallen alleen de dia opgeslagen. Als u de notities die u op elke dia hebt, wilt opnemen, moet u uitzoeken hoe u PowerPoint opslaat als PDF met notities. Om u te helpen hebben we hieronder de meest betrouwbare methodes verzameld die u kunt gebruiken om PowerPoint als PDF met notities op te slaan.

Hoe PPT opslaan als PDF met notities

Het omzetten van PPT naar PDF met notities is een heel eenvoudig proces als u weet wat u moet doen. U hoeft niet eens speciaal gereedschap voor de klus te halen, omdat alles eenvoudig is met behulp van de native applicatie. Als u nog nooit PowerPoint naar PDF met notities hebt geconverteerd, volg dan deze stappen:

Stap 1: Open bestand

U kunt PowerPoint niet omzetten naar PDF met notities zonder eerst het bestand te openen. Zoek nu gewoon uw bestand op en dubbelklik erop om het te openen.

Stap 2: PPT opslaan als PDF

Klik op de knop Bestand en klik dan op het pictogram Exporteren. Kies in het venster dat de optie opent PDF/XPS-document maken en klik vervolgens op de knop PDF/XPS maken.

how to save powerpoint as pdf with notes

Stap 3: PPT opslaan als PDF met notities

Selecteer Opties in het dialoogvenster Publiceren als PDF of XPS. Kies in het uitklapmenu Notities Pagina's en klik dan op OK.

Stap 4: Sla uw PowerPoint op als PDF

Selecteer nu waar u het uitvoer PDF-bestand wilt opslaan en klik dan op het Publiceren icoon. Het PowerPoint naar PDF conversieproces zal beginnen. Eenmaal klaar vindt u uw opgeslagen PDF-bestand met notities op de gewenste uitvoerlocatie.

how to save powerpoint as pdf with notes

PDF met notities opslaan en notities in PDF bewerken

Zodra u uw PowerPoint als PDF hebt opgeslagen, wilt u misschien de notities in PDF bewerken. In dat geval hebt u een alles-in-één PDF-tool nodig zoals de PDFelement. Dit is een prachtig hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw PowerPoint op te slaan in PDF met aantekeningen. Daarnaast kunt u het gebruiken om PDF te bewerken, PDF annoteren, samenvoegen PDF-bestanden, splitsen PDF-bestanden, PDF-bestanden maken in alle andere documentformaten en converteer uw PDF-bestanden naar verschillende PDF-formaten.

Om PDFelement te gebruiken om notities in PDF te bewerken volgt u deze stappen:

Step 1: Open PDF in PDF element

Start het PDFelement programma op uw computer. Navigeer door de hoofdinterface en open het venster Maken. Klik op de knop Bestand openen en kies in het geopende venster het PDF-bestand dat u wilt bewerken en laad het vervolgens in het programma.

how to save powerpoint as pdf with notes

Stap 2: Bewerk notities in PDF

Nadat het uploaden is voltooid, kunt u naar het tabblad Commentaar gaan, dat vele hulpmiddelen bevat voor het annoteren van PDF's en het bewerken van PDF-notities, zoals het toevoegen van markeringen, het toevoegen van vormen, het invoegen van notities, het toevoegen van tekstvakken, enz. Als u klaar bent, slaat u het bestand op.

how to save powerpoint as pdf with notes

Belangrijkste kenmerken van PDFelement

  • Converteert PDF naar andere bestandsindelingen
  • Compatibel met de nieuwste Windows- en Mac-besturingssystemen
  • Perfect voor het maken van hoogwaardige PDF-bestanden
  • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
  • Krachtig en converteert PDF-bestanden in enkele seconden
  • Kan meerdere bestanden tegelijk aan

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe Powerpoint Opslaan als PDF met Notities