PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Voor een betere kwaliteit en grootte worden de meeste documenten als ze gescand zijn bewaard in JPG of JPEG formaat. En de meeste mensen willen het afbeeldingsformaat converteren in het geschikte PDF bestand. Bij het converteren van een JPG bestand naar een PDF bestand is het belangrijkste wat men moet onthouden de grootte, oriëntatie en de kwaliteit van het uitvoer PDF bestand. Hier zijn enkele JPG naar PDF converters waaronder PDFelement gratis download afhankelijk van hun functionaliteit en gebruikersgemak.

PDFelement is niet alleen een gratis JPG naar PDF converter, maar het is ook een compleet programma om PDF bestanden op uw computer te beheren. Het is een cross platform programma beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X gebruikers. De ontwikkelaars hebben op zo'n goede manier een gebruikersinterface ontworpen dat zelfs een beginner in staat is om alle functies eenvoudig te vinden en te begrijpen. Gebruikers kunnen PDF bestanden maken van de JPG bestanden die op hun computer staan en daarna kunnen deze JPG bestanden direct worden bewerkt in dezelfde software. Doorgaans kun u de grootte wijzigen en de oriëntatie van de afbeelding die in het PDF bestand zit.

converteer jpg naar pdf

Naast de bewerkingsfuncties, kunt u ook meerdere JPG bestanden converteren naar het PDF formaat, of als u een JPG/JPEG bestand hebt geconverteerd naar PDF, kunt u verschillende PDF bestanden combineren in een enkel bestand. Een andere geweldige functie is het ordenen van het PDF bestand, u kunt de pagina's in een PDF bestand verplaatsen en tenslotte kunt u een wachtwoord aan het PDF bestand toevoegen om ongewenste toegang tot het PDF bestand te voorkomen.


Hoe JPG naar PDF bestanden converteren

Stap 1. Converteer een Enkele JPG naar PDF

Start de gratis JPG naar PDF converter - PDFelement. Klik op het "Home" Menu om al de opties te zien. Klik vervolgens het "Uit Bestand" icoon om de PDF dialoogvenster in te schakelen. In het dialoogvenster, klik een JPG om te openen.

Dan kunt u de geopende PDF bekijken. U kunt deze op uw computer bewaren. Deze JPG naar PDF Converter ondersteunt het converteren van JPG naar PDF in batch dus u opent gewoon elke keer een aantal JPG afbeeldingen.

jpg naar pdf

Stap 2. Combineer Meerdere JPG Afbeeldingen naar PDF

Zoals u kunt zien, staat er een "Combineer" icoon naast "Vanuit Bestand". Het laat u een verzameling JPG afbeeldingen, maar ook andere type bestanden, combineren tot een enkel PDF bestand.

converteer jpg naar pdf

Stap 3. Bewerk Nieuw Aangemaakte PDF Bestanden (Optioneel)

De bovenstaande 2 stappen gaan over hoe JPG naar PDF bestanden kunnen worden geconverteerd. Na het converteren vang JPG naar PDF, moet u mogelijk een watermerk aanbrengen om ze stijlvoller te maken, of een wachtwoord toevoegen om ze te beschermen. Doe gewoon wat u wilt met een PDF bestand in PDFelement. De eenvoudige interface leidt u moeiteloos door het gehele proces.

hoe jpg naar pdf converteren

Andere Gratis JPG naar PDF Converters op het Internet

1. Cute PDF

Cute PDF is een op windows gebaseerde converter om JPG/JPEG naar PDF te converteren. Het is eigenlijk een uitbreiding van de pro-versie van de converter waarmee verschillende gebruikers de Afbeeldingbestanden naar PDF bestanden kunnen converteren. Het goede aan het gebruik van deze software is dat u geen enkele malware hoeft te installeren tijdens de installatie van de software op uw windows computer en dat het uitvoer bestand geen watermerk bevat. Maar, het proces van converteren van JPG is erg langzaam en niet makkelijk te begrijpen door alle gebruikers.

 Beste PDF naar Excel Converter

2. Small PDF

Small PDF is een online JPG naar PDF converter. De unieke functie ligt in het uploaden van de bestanden in cloud gebaseerde diensten en het snelle conversie proces. Maar, er zijn geen opties om de instellingen van de uitvoer bestanden te wijzigen. U kunt de afbeeldingen niet verkleinen of vergroten, uitsnijden of roteren in Small PDF en nog belangrijker, gebruikers kunnen zelfs niet de marges of oriëntatie van het PDF bestand selecteren. Maar, als het bestand eenmaal geconverteerd is, zal er meteen een download link naar voren komen.

smallpdf-jpg-naar-pdf.jpg
Home > Hoe kan ik > Hoe Gratis een JPG naar PDF Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen