PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wanneer u PDF bestanden op uw werk of thuis verwerkt, merkt u mogelijk dat sommige bestanden niet kunnen worden geopend door een aantal nieuwe documentprogramma's. In dat geval moet u ervoor zorgen dat uw PDF bestanden compatibel zijn met verschillende browsers en de nieuwe toepassingen door deze te optimaliseren naar een standaardindeling die bekend staat als PDF/A. Als de term PDF/A nieuw voor u is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit artikel omschrijft PDF/A voor u. Het beschrijft ook PDFelement dat u kunt gebruiken om PDF naar PDF/A te converteren en de stappen die u moet volgen.

PDF/A is een ISO gestandaardiseerde versie van een PDF indeling die is ontworpen voor het archiveren en bewaren van elektronische documenten op lange termijn. De PDF/A standaard identificeert een profiel voor elektronische documenten dat garandeert dat de documenten in de toekomst op dezelfde manier kunnen worden gereproduceerd met behulp van andere software. Een fundamenteel element voor deze reproductie is de noodzaak voor PDF/A om 100% onafhankelijk te zijn. Alle informatie die nodig is om het document weer te geven, is op dezelfde manier ingebed in het bestand. De info omvat alle inhoud, lettertypen en kleurgeving.

PDFelement is de ideale oplossing voor het opslaan van een PDF als PDF/A formaat. Het hulpmiddel heeft verschillende bewerkingsopties waarmee u uw PDF kunt bewerken voordat u deze opslaat als PDF/A. U kunt bijvoorbeeld wat tekst uit de PDF toevoegen, uit de PDF vóór de conversie knippen of verwijderen. Bovendien kunt u met dit hulpmiddel beeldgebaseerde bestanden scannen en converteren met behulp van de OCR technologie. De OCR functie ondersteunt meer dan 20 talen die volledig aan uw behoeften kunnen voldoen.

Het is ook een PDF maker die afbeeldingen, Office documenten, tekst en HTML omzet ineen PDF. Het kan ook grote PDF's splitsen of meerdere PDF's samenvoegen tot één PDF. U kunt het ook gebruiken om elektronische en digitale handtekeningen toe te voegen aan uw PDF. Verder kan het uw PDF coderen met wachtwoorden voor toestemmingbeperkingen. Tenslotte is het een PDF viewer die het bekijken van PDF's ondersteunt met de gewenste opmaakinstellingen.


Methode 1: 2 Stappen voor het Converteren van het PDF/A Formaat van PDF

Met PDFelement kunt u op twee manieren een PDF/A indeling maken vanuit een PDF. U kunt een PDF bestand converteren naar een PDF/A bestand, of u kunt een PDF bestand opslaan als PDF/A nadat u een aantal bewerkingen aan het document hebt aangebracht. Volg onderstaande stappen om te leren hoe u dit moet doen.

Stap 1. Open PDF Bestand

Open PDFelement op uw computer. In het startvenster ziet u enkele handige tabbladen. Klik op de knop "Bestand openen" en kies het PDF bestand dat u wilt converteren en selecteer "Openen".

wat is pdf/a

Stap 2. Converteer naar PDF/A Formaat

Ga vervolgens naar de menubalk en selecteer "Bestand". Klik vervolgens op de knop "Converteren" en vervolgens op "Andere PDF's". U ziet de PDF/A indeling hier. Selecteer deze en klik op "Converteren", en uw PDF bestand wordt binnen enkele seconden geconverteerd naar PDF/A.

wijzig pdf naar pdf/a

Methode 2: Hoe PDF als PDF/A Bewaren

Stap 1. Open PDF bestand

Dubbelklik op de snelstartknop op uw bureaublad om PDFelement te starten. Nadat het programma is geopend, kunt u het PDF bestand dat u wilt opslaan als PDF/A openen door op de knop "Bestand openen" in het startscherm te klikken. U kunt ook de PDF slepen en laten vallen in het hoofdvenster van PDFelement.

pdf naar pdf/a

Stap 2. Bewerk PDF Bestand (Optioneel)

Om de PDF te bewerken, gaat u naar het tabblad "Bewerken" in de bovenste werkbalk. U kunt op de knop "Bewerken" klikken om wijzigingen in de teksten van het PDF document aan te brengen. U kunt twee bewerkingsmodi gebruiken: lijnmodus en alinemodus. In de alinemodus kunt u een hele alinea bewerken en elke alinea wordt in verschillende blokken weergegeven. In de lijnmodus wordt elke regel binnen een blok weergegeven. U kunt tekst toevoegen, het lettertype wijzigen, de tekengrootte wijzigen en tekst in uw bestand verwijderen met behulp van de twee modi.

Er zijn ook andere opties zoals "Tekst toevoegen", "Afbeelding toevoegen", "Koppeling", "OCR" enzovoort, die u kunt gebruiken om uw PDF bestand aan te passen. Als u klaar bent met bewerken, kunt u naar de andere tabbladen in de menubalk gaan zoals "Commentaar" en "Beveiligen".

bewaar pdf als pdf/a

Stap 3. Bewaar PDF als PDF/A Formaat

Klik op het menu "Bestand" en ga vervolgens naar de knop "Opslaan als" en kies een plaats om uw bestand op te bewaren. Er verschijnt een pop-up venster waarin u de PDF/A standaard kunt kiezen en u moet in de vervolgkeuzelijst klikken en "PDF/A bestanden (*.pdf)" kiezen. En dan kunt u op de knop "instellingen" klikken om meer details over de converteerformaten te bekijken. Nadat alles is ingesteld en klaar is, klikt u op de knop "Opslaan" om uw bewerkte PDF als PDF/A op te slaan.

bewaar pdf als pdf/a
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF/A Formaat Converteren van PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen