Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

5 Manieren om PDF naar PNG te converteren

author name

2022-06-30 14:02:14 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Soms moet u PDF naar PNG converteren, maar hoe converteert u een PDF-bestand naar PNG? Op de markt voor PDF-converters zijn er tal van PDF-converters die u kunnen helpen bij het eenvoudig converteren van PDF naar PNG. In dit artikel vertellen we je hoe je PDF naar PNG kunt converteren met PDFelement, u kunt PDF gemakkelijk naar PNG converteren zonder kwaliteitsverlies.

PDF naar PNG converteren via PDF-converter

PDFelement is zonder twijfel de beste alles-in-één PDF-software die u kunt kiezen. Het programma draait op verschillende platforms, waaronder Windows, Mac en mobiele apparaten. Het is betaalbaar, snel, gemakkelijk te gebruiken en heeft tal van uitstekende functies, variërend van basis- tot geavanceerde functies. Gebruikers kunnen PDF-bestanden met gemak bewerken, converteren, maken, beveiligen, afdrukken, OCR uitvoeren, van aantekeningen voorzien en delen.

Deze software wordt geleverd met een volledige set bewerkingstools die gebruikers meer controle geven om PDF-tekst en -afbeeldingen te bewerkent. Het bevat geavanceerde OCR-technologie (Optical Character Recognition). Het kan verschillende soorten tekst en afbeeldingen snel en nauwkeurig herkennen, waardoor PDFelement een zeer goede keuze is voor de meeste zakelijke gebruikers.

Step 1. Open PDF File

Open het PDF-bestand dat u naar een PNG-afbeelding met PDFelement voor Windows wilt converteren. Klik op de knop Bestanden Openen op het tabblad Start, of sleep het PDF-bestand gewoon naar de programma-interface.

pdf to png

Stap 2. Converteer PDF naar PNG

Klik op de knop Converteren > Naar afbeelding, en in het nieuwe venster kunt u PNG kiezen in de optie Opslaan als Type. Dan krijgt u het PNG-bestand opgeslagen op uw computer.

convert pdf to png

Tip: PDF naar PNG met PDFelement in batches converteren

PDFelement kan u helpen bij de conversie van PDF naar PNG in batches, waardoor u tijd en moeite kunt besparen.

Na het openen van PDFelement, klikt u op het tabblad Batch PDF. In het tabblad Converteren kunt u meerdere PDF-bestanden laden. En selecteer PNG in de optie Uitvoerformaat aan de rechterkant. Dit helpt u ook bij het converteren van PDF naar PNG met hoge kwaliteit.

pdf to png high quality

Andere hulpmiddelen om PDF naar PNG te converteren

1. Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro kan PDF's converteren naar meerdere bestandsformaten, zoals Word, Excel, PowerPoint, Afbeelding, EPUB, HTML en natuurlijk PNG. De converter is uiterst snel, zodat u bestanden snel kunt converteren en meer opdrachten binnen korte tijd kunt uitvoeren.

Wondershare PDF Converter Proondersteunt ook batch-conversie. U kunt meerdere PDF-bestanden om te converteren in één keer laden. Met dit slimme hulpmiddel kunt u ook industriestandaard PDF's maken van een verscheidenheid aan bronbestanden.

from pdf to png

2. Qoppa PDF Studio

Qoppa PDF Studio is een andere handige PDF naar PNG converter op de markt. De software is vergelijkbaar met Adobe Acrobat. Het kan PDF-documenten converteren naar verschillende bestandsformaten zoals JPEG, PNG, GIFF en TIFF-formaat. Andere functies van PDF Studio zijn: bladwijzers of inhoudsopgaven maken, watermerken aanbrengen, kop- en voetteksten toevoegen, en PDF's van aantekeningen of markeringen voorzien.

pdf to png high resolution

3. Adobe® Acrobat® XI

Adobe® Acrobat® is efficiënte software waarmee u pagina's van verschillende PDF-bestanden naar veel verschillende beeldbestandsformaten kunt converteren. Het programma is eenvoudig te gebruiken en u kunt snel de gewenste uitvoer voor het proces selecteren. Daarnaast biedt het u een voorbeeld, voordat u het bestand converteert naar afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat de uitvoer het gewenste resultaat geeft en het bespaart tijd in het doen van herhaald werk.

Adobe biedt niet langer ondersteuning en updates voor Acrobat, wat voor problemen kan zorgen. Daarom is het de moeite waard om te kijken naar de beste alternatieven voor Adobe Acrobat.

pdf to png windows

4. Pixillion Image Converter

Pixillion Image Converter kan PDF naar verschillende bestandsformaten converteren, zoals PDF, PSD, JPEG en GIF. Het wordt ook geleverd met de functie van het voorvertonen van afbeeldingen vóór conversie, wat een pluspunt is. In de preview-fase kunt u de afbeelding bekijken en zelfs opties selecteren zoals het afbeeldingsformaat en de afmetingen voor het aanpassen van de afbeelding.

convert pdf to png windows

Hoe PDF omzetten naar PNG in Windows

In deze methode zal een unieke manier worden getoond om PDF naar PNG te converteren in Windows 10, 8, 7. We zullen PDF-bestanden converteren naar PNG-afbeeldingsindeling zonder offline of online PDF-convertor te gebruiken. U hoeft alleen maar een computer te hebben en u kunt deze bewerking gemakkelijk uitvoeren zoals beschreven in de onderstaande stappen:

Stap 1. Open bestandsverkenner of een locatie van een PDF-bestand dat u wilt converteren naar PNG.

Stap 2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en ga naar Eigenschappen en klik op het tabblad Algemeen. Selecteer nu het pad dat naast Locatie staat en kopieer het.

Stap 3. Open vanaf uw computer een willekeurige webbrowser en plak dat pad in de URL-balk. Het geselecteerde PDF-bestand wordt in de webbrowser geopend en nu moet u op het pictogram Afdrukken klikken dat bovenaan verschijnt.

Stap 4. Kies uit het Bestemming uitklapvenster Meer Zien en klik naast Bestemming op OneNote (Bureaublad) en klik op de Print-knop.

Print PDF to OneNote

Stap 5. Het PDF-bestand wordt in een afbeelding omgezet en het wordt met OneNote geopend. U kunt nu de afbeelding opslaan door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor Opslaan Als en een bestemming te kiezen.

Convert PDF to PNG Windows

Dit is hoe eenvoudig het is om PDF naar PNG te converteren zonder enige Windows-software.


Hoe PDF naar PNG converteren op Mac

Voorvertoning is een programma op de Mac dat het standaardprogramma is om alle PDF-documenten en afbeeldingen te bekijken. Het heeft ook een ingebouwde functie die binnen een klik PDF naar PNG kan converteren. Hier volgen de stappen voor het converteren van PDF naar PNG op Mac.

Stap 1. Zoek het PDF-bestand op uw Mac en open het met Voorvertoning.

Stap 2. Klik op Bestand in het hoofdmenu en klik op Exporteren.

Stap 3. Een nieuw venster zal openen met verschillende opties en zal u vragen om de naam en de locatie in te voeren waar de geconverteerde PNG zal worden opgeslagen. In de formaat-vervolgkeuzelijst moet u PNG kiezen en op de knop Opslaan klikken.

Stap 4. Nu zal het bestand op de door u gekozen locatie worden opgeslagen, met dezelfde naam die u hebt ingevoerd. U kunt de geconverteerde PNG openen door naar die locatie te gaan.

Convert PDF to PNG Mac

Opmerking: Het programma Voorvertoning converteert alleen de huidige PDF-pagina naar PNG. Het kan dus zijn dat u op Mac één voor één alle pagina's naar PNG moet converteren. Als u alle PDF-pagina's in batch naar PNG-afbeeldingen wilt converteren, probeer dan PDFelement voor Mac.


Hoe PDF naar PNG converteren op iPhone

Wij tonen u een eenvoudige en betrouwbare methode om PDF naar PNG op iPhone te converteren. iPhone is zo populair geworden en de meeste gebruikers, of ze nu student zijn of werknemer in een organisatie, geven de voorkeur aan het bekijken van hun PDF-bestanden op iPhone. Maar wat zou een gebruiker doen, als het nodig is om PDF naar PNG te converteren op de iPhone. Volg de onderstaande stappen om er meer te weten over te komen:

Stap 1. Installeer PDFelement voor iPhone op uw iOS-apparaat en start het zodra het is geïnstalleerd.

Stap 2. Zoek nu het PDF bestand dat u wilde omzetten naar PNG. Tik en houd uw toets even ingedrukt en er zullen drie opties verschijnen. Tik nu op Omzetten.

Stap 3. U zult verschillende afbeeldingsformaten zien en u moet naar PNG zoeken en erop tikken.

Stap 4. Uw geselecteerde PDF-bestand wordt naar PNG geconverteerd en u vindt het op dezelfde locatie als waar het PDF-bestand zich bevond. 

Eën ding dat u moet onthouden is dat het PDF-bestand dat u naar PNG converteert origineel moet zijn, omdat gescande PDF's niet verder gaan in deze conversie.

PDF to PNG on iPhone


Hoe PDF naar PNG converteren op Android

Alle mensen over de hele wereld zijn geen iOS-gebruikers, dus wat als een Android-gebruiker wil weten hoe hij PDF naar PNG op Android kan converteren? Nou, we hebben het voor u gemakkelijker gemaakt in deze handleiding. Een toepassing van derden die PDF naar PNG converteert met PDF naar Afbeelding Converter zal worden gebruikt. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Stap 1. Installeer de PDF naar Afbeelding Converter op uw Android smartphone en start het op.

Stap 2. Zoek een PDF-bestand op uw android telefoon met behulp van de toepassing, kunt u ook kiezen voor een bestand van Google Drive, Dropbox, OneDrive clouds voor conversie.

Stap 3. Nadat u een bestand hebt gekozen, selecteert of deselecteert u de pagina van het bestand dat u naar PNG wilt converteren en tikt u op de knop Converteren om het proces te starten.

Stap 4. De conversie zal enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het bestand, eenmaal klaar zult u in staat zijn om de geconverteerde PDF naar PNG afbeeldingen te bekijken

Convert PDF to PNG on Android

Conclusie

PDF is het meest populaire document bestandsformaat onder gebruikers over de hele wereld en het wordt ook beschouwd als veilig. Als een gebruiker PDF-bestanden naar PNG-afbeeldingsformaat wil converteren, zijn er tal van gratis methoden, maar de meeste van hen worden beschouwd als oplichterij en tijdrovend. U kunt PDFelement pro voor een dergelijke taak gebruiken, omdat het betrouwbaar is en alle noodzakelijke PDF-functies heeft.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > 5 Manieren om PDF naar PNG te converteren