PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Weet u niet hoe u PDF naar PNG-afbeeldingen in Windows converteert? Er is inderdaad een manier om je doel te bereiken als je een professionele PDF naar PNG Converter kunt vinden. Hieronder vindt u eenvoudige stappen voor het converteren van PDF-bestanden naar PNG-afbeeldingen in Windows 10/8/7 met de beste PDF naar PNG-converter - PDFelement zonder de goede kwaliteit en sommige andere oplossingen te verliezen.

PDFelement is enorm populaire PDF-editor en converter. De software wordt geleverd met een volledige set bewerkingstools die de gebruiker meer controle geeft om de tekst en afbeeldingen in het bestand te bewerken. Het wordt geleverd met de modernste Optical Character Recognition (OCR). Het kan snel en met hoge precisie verschillende teksten en afbeeldingen herkennen, waardoor PDF element een zeer goede keuze is voor de meeste ondernemers.

converteren pdf naar png

PDFelement is ook een veelzijdige PDF-converter en maker omdat gebruikers PDF-bestanden van of naar verschillende bestandsindelingen kunnen converteren. Ondersteunde formaten zijn afbeeldingen (PNG, JPG, TIFF, GIF en BMP), MS-documenten, HTML, EPUB en meer. U kunt ook zowel interactieve als niet-interactieve formulieren invullen en gepersonaliseerde formulieren maken met de software.


Alles-in-één PDF-oplossing om PDF naar PNG te converteren

1. Open PDF File

Open de PDF die u wilt converteren naar PNG-afbeelding met PDFelement voor Windows. Klik op de knop "Bestand openen" in het startscherm of sleep eenvoudigweg het PDF-bestand naar de interface van het programma.

convert pdf to png

2.Activeer de convert-functie

Nadat u het PDF-bestand hebt geopend, gaat u naar het tabblad 'Naar anderen' en selecteert u 'Converteren naar afbeelding'. Kies vervolgens "PNG (.png)". Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop "Opslaan" en het proces zal binnen enkele seconden worden voltooid.

convert pdf to png

Andere PDF naar PNG-converter op internet

1. Qoppa PDF Studio

Qoppa PDF Studio is nog een goed betaalde pdf naar PNG-converters op de markt. De software is vergelijkbaar met Adobe Acrobat. De software kan PDF-documenten omzetten naar verschillende bestandsindelingen, zoals JPEG-, PNG-, GIFF- en TIFF-indeling. Andere functies van PDF Studio omvatten: bladwijzers of inhoudsopgaven maken, watermerken, kop- en voetteksten toepassen en PDF's annoteren en markeren.

pdf naar png converterende software

2. Adobe® Acrobat® XI

Adobe® Acrobat® is een efficiënte software waarmee u pagina's van verschillende PDF-bestanden kunt converteren naar veel verschillende afbeeldingsbestandsformaten. Het programma is eenvoudig te gebruiken en u kunt snel de gewenste uitvoer voor het proces selecteren. Daarnaast geeft het een voorbeeld voor u voordat u het bestand in afbeeldingen converteert. Dit zorgt ervoor dat de uitvoer gewenst is en het bespaart tijden van dubbele taken.

Niettemin zal Adobe Acrobat XI op 15 oktober 2007 ten einde lopen, wat betekent dat Adobe geen ondersteuning en updates meer zal bieden voor dit product. Dit kan beveiligingsproblemen van uw PDF-bestand en gegevens veroorzaken. Het is tijd voor jou om de beste alternatieven voor Adobe Acrobat nu te kiezen.

converter pdf to png

3. Pixillion Image Converter

Pixillion Image Converter kan PDF naar verschillende bestandsindelingen converteren, zoals PDF, PSD, JPEG en GIF. Het komt ook met de functie van het bekijken van afbeeldingen voor de conversie, wat een pluspunt is als u deze software overweegt. In de voorbeeldfase kunt u de afbeelding bekijken en zelfs een optie selecteren, zoals het kiezen van de juiste afbeeldingsbestandsindeling en het wijzigen van de afmeting voor het wijzigen van de afbeeldingsgrootte.

pdf converter naar png
Home > Hoe kan ik > Hoe converteren PDF naar PNG in Windows 10/8/7
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen