Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Top 4 PDF Apps om Notities te Maken

author name

2022-06-17 14:10:31 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

Vele jaren geleden printten mensen PDF's en maakten ze aantekeningen met een pen. Maar in de moderne tijd, met baanbrekende prestaties van softwareontwikkelaars en ingenieurs, wordt de wereld nu papierloos. Apps voor het maken van PDF notities worden elke dag populairder. Er zijn veel apps waarmee je aantekeningen kunt maken op PDF. In dit artikel hebben we de beste vier van deze programma's hieronder uitgelicht.

4 Beste PDF Apps om Notities te Maken

1. PDFelement Mobile App (Android+iOS)

pdf note taking app

download on app store download on google play

PDFelement is een van de vele innovatieve producten van Wondershare Technology en werkt efficiënt op zowel Android- als iOS-platforms. De software wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je productiviteit te verbeteren. Nadat je het hebt gedownload en geïnstalleerd in de Google Play Store of iTunes, kun je je PDF bestanden meteen onderweg lezen, annoteren en beheren. Met PDFelement wordt het uitvoeren van bewerkingen zoals het kopiëren, verplaatsen en hernoemen van PDF's met gemak en gemak gedaan. Op versie 5.1.2 van de iOS app bevat de laatste update de Privacy Policy Agreement, die gebruikers moeten bevestigen bij het opstarten van de software, als gevolg van de Algemene Verordening Gegevensbescherming(GDPR).

Belangrijkste Functies van beide apps:

 • Hiermee kun je je PDF bestanden markeren en annoteren
 • De iOS versie maakt het mogelijk tekst in PDF te bewerken door het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst te wijzigen.
 • De software is ideaal voor het toevoegen van een tekstvak, tekstoproep, tekenen uit de vrije hand en vormen
 • PDFelement staat het delen van bestanden toe door direct of met andere applicaties te e-mailen

2. Write on PDF (alleen Android)

best app for taking notes on pdf

Deze app is een PDF annotator met opties van topkwaliteit voor het maken van aantekeningen met je persoonlijke handschrift. Om van dit aanbod te genieten, biedt de app je een verscheidenheid aan pen en hulpmiddelen. Een opmerkelijke PDF viewer, Write on PDF stelt je in staat om PDF's te delen en alle PDF documenten op je Android smartphone samen te voegen.

Belangrijkste Functies:

 • Deze PDF viewer is een van de beste PDF annotators die er zijn
 • Write on PDF verzamelt alle PDF's in je handset in een lijst
 • Hiermee kun je een PDF document opslaan, compleet met uw tekst en tekeninhoud
 • Met deze app is het gemakkelijk om PDF bestanden te delen met familie, vrienden en collega's

3. Markup (alleen iOS)

app that lets you take notes on pdf

Markup, ontwikkeld door Kdan Mobile, is een gloednieuwe PDF lezer die perfect is voor het bekijken, bewerken, annoteren en organiseren van documenten in Portable Document Format. Met deze software kun je PDF annotaties toevoegen en documenten schrijven/ondertekenen, ePub boeken of webpagina's markeren. Je kunt je bestanden ook rechtstreeks vanaf je iOS apparaat (iPhone of iPad) opslaan via populaire cloudserviceproviders, zoals GoogleDrive, OneDrive, Dropbox, Box, Evernote, WebDAV client of FTP. De software wordt gebruikt voor het doorzoeken van heel veel informatie, of dit nu onderweg, thuis of op het werk is. Het beschikt over eersteklas bestandsoverdracht, zodat je bestanden kunt kopiëren via iTunes USB, WiFi en een Open-in-functie. Je kunt PDF Markup ook gebruiken om PDF stempels aan te passen door afbeeldingen of teksten toe te voegen.

Belangrijkste Functies:

 • Het is een veelzijdige documentviewer en annotator
 • Hiermee kun je markeringen, plaknotities, tekstvakken, geschriften uit de vrije hand, vormen, pijlen en andere toevoegen
 • PDF Markup ondersteunt alle gangbare bestandsindelingen
 • Hiermee kun je bladwijzers, overzichten, miniaturen en annotaties bekijken, ook wel bekend als BOTA
 • De app is geweldig voor het aanpassen van PDF stempels door tekst of tekst toe te voegen

4. Xodo (iOS+Android)

app to take notes on pdf

Dit is een alles-in-één programma met spannende mogelijkheden als lezer & PDF annotator. Met Xodo kun je PDF bestanden lezen, annoteren, bewerken, ondertekenen en delen. Met de software kun je ook PDF formulieren invullen. Met behulp van de indrukwekkende optie voor het delen van bestanden kun je je bestanden synchroniseren met Google Drive, OneDrive en Dropbox. Xodo's soepele navigatie en zeer responsieve technologie voor het bekijken van PDF's stellen je staat om rechtstreeks in een bestand in Portable Document Format te schrijven. Het kan worden gebruikt voor het openen van documenten in formaten zoals Word, Excel en PowerPoint.

Belangrijkste Functies:

 • Het helpt je direct op een PDF te schrijven, tekst te onderstrepen en te markeren
 • Hiermee kun je je PDF bewerkingen automatisch synchroniseren met OneDrive, Dropbox en Google Drive
 • Met Xodo kun je in realtime met andere mensen aantekeningen maken in PDF bestanden
 • Het wordt gebruikt voor het markeren van PDF pagina's voor later gebruik en is beschikbaar in het Engels, Italiaans, Chinees en Pools

Welke is de beste App voor het Maken van PDF notities?

PDFelement is de toonaangevende PDF annotator in de branche. Dit komt door het feit dat het 100% gratis is en ongeëvenaarde annotatietools biedt. Met deze tools kun je zonder problemen context onderstrepen, markeren of doorhalen. Het is beschikbaar op alle platforms, inclusief Android en iOS. Op de Android versie kun je bladwijzers en hyperlinks maken. Het beschikt ook over een aantal opwindende functies voor iOS gebruikers, waaronder dat het hen helpt een foto in een PDF document.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Top 4 PDF Apps om Notities te Maken