Top

Top 11 Gratis PDF Converters voor iPhone en iPad

author name

2022-06-17 14:02:53 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

PDF converters zijn die toepassingen waarmee je een bepaald soort bestand naar een PDF document kunt converteren of vice versa.

1. PDFelement

PDFelement voor iOS is de exacte PDF converter waarmee je PDF bestanden kunt converteren naar Word, Excel, PowerPoint, XML, HTML, Pages, ePub, RTF en Tekst op je iPhone en iPad. Ondertussen kun je overal een foto van maken en deze omzetten in PDF documenten.

ios pdf converter

PDFelement voor iOS is een ultieme converter, annotator, samenvoeger, scanner, bewerker en formulierinvulapplicatie voor iPhone. De gebruikersinterface van deze applicatie is vriendelijk en eenvoudig. Het kan veel dingen doen die andere PDF converters niet kunnen, zoals het invullen van PDF-formulieren, het ondertekenen en beheren van PDF pagina's zoals je dat wilt. Bovendien kan het ook worden gebruikt als hulpmiddel voor bestandsoverdracht omdat het verschillende cloudservices ondersteunt, waaronder Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box en WiFi-verbinding waarmee je draadloos bestanden tussen desktop en mobiele apparaten kunt overbrengen.

pdfelement for ios

Als professionele PDF Converter is PDFelement voor iOS ontworpen voor het converteren van PDF bestanden naar andere populaire formaten op iPhone, iPad en andere mobiele apparaten. Hiermee kunnen gebruikers overal en altijd PDF's converteren en bewerken. Het ondersteunt ook meerdere systemen, waaronder Windows PC, MacOS en Android. Je kunt dus gewoon PDF converteren en bewerken op je iPhone en je kunt ook doorgaan met het bewerken van de geconverteerde bestanden als je een computer voor je hebt.

ios pdf converter

Hoe een PDF Bestand Converteren op iPhone en iPad

Stap 1. Open het Document

Start PDFelement voor iOS op je iPhone en open het PDF bestand dat je wilt converteren door er op te tikken.

convert pdf ios

Stap 2. Start de Conversie

Om het PDF bestand naar andere formaten te converteren, tik je op het "Drie Punten" pictogram aan de rechterkant om het conversieproces te starten.

ios convert pdf

Stap 3. Selecteer het Output Formaat

Selecteer het uitvoerformaat in de lijst met formaten die op het scherm wordt weergegeven en klik vervolgens op de knop "Start". Binnen een paar seconden is de conversie voltooid.

pdf converter app

Stap 4. Klik op het Output Bestand

Ga terug naar het Home scherm en klik op de "Convereren" mapr. Je ziet dan het geconverterde bestand in de output map.

ios pdf converter

Andere Beste PDF Converters voor iPhone 13/12/11/X/8/7/6S/6

1. PDF it All

De beste eigenschap van de PDF it All maakt gebruik van een zeer eenvoudige interface en is zeer verbazingwekkend, die de capaciteit heeft om ook andere PDF conversieprogramma's goed te converteren. Daarnaast biedt het tal van andere opties die kunnen worden omgezet in de PDF converters, zoals je berichten naar een PDF bestand converteren, je kunt het document rechtstreeks gebruiken vanuit iCloud services zoals Google Drive, Dropbox, SkyDrive of gewoon klikken op afbeelding, document , webpagina's, berichten of de e-mail. Al met al kun je de geconverteerde bestanden via Airdrop naar andere iOS-gebruikers sturen of printen met de printer. Deze applicatie heeft tot op heden 8/10 gescoord voor de beste PDF-converter.

free pdf converter iphone

2. Scannable Evernote

Scannable Evernote PDF converter voor iPhone en iPad stelt je in staat om veel bestanden te scannen, waaronder visitekaartjes, schetsen, bonnen, papieren documenten en zelfs documenten met meerdere pagina's, en de resulterende afbeeldingen en bestanden automatisch in je Evernote account te archiveren en te ordenen. De scans worden ook automatisch bijgesneden om achtergronden te verwijderen en verbeterd zodat de tekst leesbaar is.

iphone 7 pdf converter

3. Document Manager Pro en PDF Converter

Een andere verbazingwekkende wondershare PDF converter is Manager Pro en PDF Converter is een soort ultieme combinatie van documentbeheer en conversietoepassing die niet alleen de integratie van cloudservices heeft, maar je ook kan helpen om de verschillende documenten te beheren en ze om te zetten in de respectievelijke PDF-indeling. Het kan werken met andere veelvoorkomende Microsoft Office- en iWork-bestanden zonder gedoe en geconverteerde bestanden. De bestanden kunnen worden geopend in andere applicaties of je kunt ze overzetten via cloudservices.

pdf converter iphone 7

4. PDF Export Lite

De beste toepassing van PDF Export Lite is gedocumenteerd voor PDF Converter, Merger, Splitter en scanner. Het wordt geleverd met enkele add-ons en zorgt ervoor dat het goed werkt. Het geeft je de prominente functie waarmee je met een wachtwoord beveiligde PDF bestanden kunt maken met PDF export Lite. Je kunt je document ook scannen met de camera van de iPhone en deze converteren naar PDF formaat. Het andere beste van deze applicatie is dat je ook een PDF bestand naar een afbeelding kunt converteren, inclusief een tweerichtingstaak die de meeste PDF converters missen.

iphone pdf converter

5. PDF Converter Pro

Deze applicatie heeft alles wat een PDF converter zou moeten hebben, je kunt niet alleen documenten, webpagina's, afbeeldingen of berichten converteren, maar je kunt ook al je contacten converteren naar één enkel PDF bestand. Deze applicatie biedt ook wat extra clouddiensten zoals Evernote en het mooiste is dat gebruikers de bestanden kunnen overzetten via de optie "Wi-Fi Connect" in de clouddienst. Je kunt ook verschillende PDF bestanden samenvoegen of een Air printer gebruiken om ze af te drukken.

pdf converter for iphone

6. PDF PROvider

Het opvallende kenmerk van deze dure applicatie is dat je verschillende bestanden van verschillende formaten kunt converteren naar één enkele applicatie. Het enige onderscheidende kenmerk is dat je je kaart kunt converteren naar een PDF bestand dat niet aanwezig is op een andere PDF-converter. Het ondersteunt echter alleen Dropbox.

pdf converter for iphone

7. Able2Extract

Welnu, als je PDF bestanden wilt converteren naar een bepaald bestandsformaat zoals Word, Powerpoint of Excel, dan is Able2extract de beste gratis applicatie voor jou. Het belangrijkste voordeel is dat het ook beschikbaar is op verschillende platforms zoals Windows, Mac of Android.

pdf converter for iphone

8. iConverter – PDF, Ringtone Converter

Als je op zoek bent naar een eenvoudige gratis PDF converter, dan is iConverter iets voor je. Met iConverter kun je niet alleen webpagina's of Word documenten converteren, maar je kunt het ook gebruiken om beltonen te maken van muziek die al in je bibliotheek aanwezig is. De geconverteerde PDF bestanden kunnen in elke andere toepassing worden geopend of lokaal worden opgeslagen.

pdf converter for iphone

9. Document Manager Pro & PDF Converter

Document Manager Pro & PDF Converter is de ultieme combinatie van documentbeheer en conversietoepassing. Het heeft niet alleen integratie met cloudservices, maar kan je ook helpen de verschillende documenten te beheren en ze naar PDF indeling te converteren. Het werkt probleemloos met de gewone Microsoft Office- en iWork-bestanden en geconverteerde bestanden kunnen in andere applicaties worden geopend of via cloudservice worden overgedragen.

iphone pdf converter

10. Red: Web naar PDF converter

Eenvoudig minimalistisch ontwerp en vloeiende overgangen maken deze kleine applicatie perfect. Dit is de beste applicatie om webpagina's op te slaan om ze later te lezen, upload drop, print ze via Air Printer of stuur ze naar vrienden.

iphone pdf converter

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Top 11 Gratis PDF Converters voor iPhone en iPad