Top

Wat te doen als e-mails niet worden weergegeven in iOS 14?

author name

2022-06-15 16:22:23 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

Veel iPhone gebruikers klagen dat de verzonden map ontbreekt op de iPhone 14; ze hebben hulp nodig bij het lokaliseren van hun ontbrekende mails. Wanneer dit gebeurt, worden verzonden e-mails wel afgeleverd, evenals antwoord. De verzonden e-mails worden echter niet weergegeven in de map Verzonden op de iPhone in iOS 14. In dit artikel leert u de reden waarom verzonden e-mails niet verschijnen in de map met verzonden berichten in iOS 14 en hoe u het probleem kunt oplossen zodat het zich in de toekomst niet meer voordoet.

Waarom iPhone e-mail niet wordt weergegeven in iOS 14

Het versturen van een e-mail op de iPhone is een gebruikelijke taak voor elke iPhone gebruiker, aangezien de enige vereiste een betrouwbare internetverbinding is, meestal beschikbaar in de huidige tijd. De meeste van deze e-mails verschijnen met een handtekening Verzonden vanaf mijn iPhone, de meeste gebruikers gebruiken dit.

Het kan echter frustrerend zijn om de e-mailberichten terug te vinden die u vanaf dit apparaat hebt verzonden. Verzonden e-mails die niet worden weergegeven in de map Verzonden op de iPhone in iOS 14 kan gebeuren doordat het internet onstabiel is, waardoor verzonden e-mails niet kunnen worden geladen wanneer dat nodig is. Het stabiliseren van het internet kan echt helpen de zaak op te lossen als het de werkelijke oorzaak van het probleem is.

Een andere oorzaak voor het ontbreken van de Verzonden map op de iPhone 14 kan de instabiliteit van de Mail applicatie zijn, wat vaak wordt veroorzaakt door bugs. Dit zijn belemmeringen die ervoor zorgen dat de Mail-applicatie meerdere malen niet werkt totdat de applicatie wordt bijgewerkt of verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.

Verzonden e-mails die niet verschijnen in de map met verzonden berichten in iOS 14 kan ook gebeuren doordat u meerdere e-mailaccounts hebt en niet zeker weet welke account u hebt gebruikt om het bericht te verzenden. Het proces van het zoeken naar de specifieke verzonden e-mails kan behoorlijk ontmoedigend zijn wanneer u in verschillende verzonden mappen zoekt.

In andere gevallen worden verzonden e-mails niet weergegeven in de map met verzonden berichten in iOS 14 of ontbreekt de map met verzonden berichten op de iPhone 14. Dit kan te wijten zijn aan de verschillende benamingen voor de map met verzonden berichten in de verschillende e-mailclients.

Een andere belangrijke reden waarom verzonden e-mails niet worden weergegeven op de iPhone met iOS 14 is dat er een standaardconfiguratie bestaat in deze apparaten. Deze zorgt ervoor dat de verzonden mails lokaal worden opgeslagen in plaats van op de server. Dus, wanneer de verzonden mailbox is gebaseerd op de iPhone en niet op de server, zult u dit probleem op een bepaald moment zeker ervaren.

Hoe verwijdert u de map Verzonden op uw iPhone in iOS 14?

1. Voeg alle verzonden mappen toe

Als uw verzonden e-mails niet verschijnen in de map Verzonden op de iPhone in iOS 14 omdat u meerdere e-mailaccounts op uw apparaat hebt, is de beste oplossing het toevoegen van een map Alle Verzonden in de Mail-app. Deze map bevat alle verzonden e-mailberichten op uw apparaat, hoewel hij op veel iPhones standaard verborgen is.

Om de map Alle Verzonden toe te voegen;

  • Open de app Mail en ga naar de optie Mailboxes in de linkerbovenhoek van het scherm.

sent folder missing on iphone 14

  • Druk op de Bewerken functie en scroll naar beneden en selecteer de cirkel links van Alle Verzonden
  • Tik nu op de functie Gereed in de rechterbovenhoek van het scherm.

sent emails are not showing up on iphone on ios 14

U zou nu een map Alle Verzonden moeten hebben in het menu Mailboxen. Als u deze opent, vindt u alle berichten die zijn verzonden vanaf IMAP e-mailaccounts op uw apparaat en berichten die vanaf de iPhone zijn verzonden via POP3 e-mailaccounts.

2. Configureer de verzonden map als servergebaseerd

Als het probleem van de ontbrekende Verzonden map op de iPhone 14 server-gebaseerd is, kunt u het oplossen door ervoor te zorgen dat de verzonden mailbox op de server staat en niet op de iPhone. Om dit te doen;

  • Ga naar Instellingen
  • En kies Mail, Contacten, Agenda's
  • Kies de e-mail account
  • Tik onder IMAP op het account (als het als POP is geconfigureerd, moet u ervoor zorgen dat u het account verwijdert en opnieuw toevoegt als een IMAP-account)
  • Kies Geavanceerd onderaan
  • Onder Mailbox gedrag kiest u Verzonden mailbox
  • Zorg ervoor dat de map genaamd Verzonden is ingeschakeld onder de sectie Op de Server

Nu zal de mail die vanaf de iPhone wordt verzonden worden opgeslagen in de centrale map Verzonden op de server. Het is ook raadzaam om de oude mail in de inbox en verzonden map maandelijks te verplaatsen naar een archief map.

Beste iPhone/iPad PDF-editor voor iOS 14 - PDFelement voor iOS

Terwijl u oplost waarom verzonden e-mails niet worden weergegeven op de iPhone in iOS 14, moet u uw belangrijke PDF-bestanden niet vergeten. Met een geweldige tool als PDFelement voor iOS kunt u een groot of klein bedrijf efficiënt runnen. Met deze tool kunt u gemakkelijk aantrekkelijke PDF-documenten vormgeven door ze te bewerken en te converteren naar verschillende documentformaten, en zo wordt het factureren van uw klanten of het maken van een voorstel een boeiend proces.

download on app store download on google play

sent emails not showing up iphone sent folder on ios 14

Met PDFelement voor iOS op uw iPad of iPhone kunt u gemakkelijk PDF's openen en ze verticaal of horizontaal bekijken. Het biedt u verschillende opties aan de bovenkant om te bewerken, zoals annotatie-opties. Deze hulpmiddelen helpen u bij het inkleuren, wissen en onderstrepen van uw tekst. Met PDFelement voor iOS kunt u ook verschillende vormen in uw PDF-documenten invoegen, waaronder cirkels, pijlen en rechthoeken. Bovendien kunt u met de camera een foto maken die onmiddellijk wordt omgezet in een PDF-document om in uw bestand op te nemen.

Daarom is de aanschaf van PDFelement voor iOS voordelig, omdat het de integratie van verschillende niet-tekstelementen vereenvoudigt. Het stelt u in staat om visueel aantrekkelijke bestanden te genereren die niet alleen gemakkelijk leesbaar zijn, maar ook aantrekkelijk, en nuttig zijn bij het aantrekken van klanten wereldwijd.

download on app store download on google play

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Wat te doen als e-mails niet worden weergegeven in iOS 14?