Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een document vertalen van Engels naar Spaans

author name

2022-06-17 16:40:23 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Bent u op zoek naar een betrouwbaar hulpmiddel om documenten te vertalen van het Engels naar het Spaans zonder enig probleem? Zo ja, lees dan dit artikel want we gaan 5 verschillende methodes/tools toevoegen aan dit artikel. Dus, laten we zonder verder oponthoud, over de beste manieren lezen om PDF's gratis van het Engels naar het Spaans te vertalen.

Methode 1: Hoe een PDF vertalen van Engels naar Spaans

De eerste en één van de meest betrouwbare methodes voor vertaling van documenten van het Engels naar het Spaans wordt hieronder gegeven met PDFelement. Volg de stappen voor vertaling.

Stap 1: Open de PDF

Open uw Engelse PDF- of Word-bestand, of als u een gescand document hebt, kunt u dat ook openen door PDF naar het programma te slepen. PDFelement zal de rest doen met het document wat betreft formaatconversie.

translate document from english to spanish

Stap 2: Kopieer de tekst

Selecteer nu de Engelse tekst door op CTRL + A te drukken of sleep vanaf de bovenkant van de tekst naar de onderkant. Na selectie, klik met de rechtermuisknop op de tekst en klik op Tekst Kopiëren.

translate pdf english to spanish

Stap 3: Vertaal van Engels naar Spaans

In de laatste stap, open eerst Google Translate. Plak vervolgens de Engelse tekst erin en selecteer de uitvoertaal als Spaans. Op het moment dat u Spaans selecteert als de uitvoertaal, ziet u de vertaalde tekst naast de Engelse tekst. U bent klaar. Het enige wat u nu nog moet doen is de vertaalde tekst selecteren en kopiëren en in een document of tekstbestand plakken.

translate english to spanish pdf

Opmerking: PDFelement wordt geleverd met een vooraf ingebouwde OCR-functie, zodat uw gescande document wordt omgezet in een bewerkbare vorm die het vertaalproces vereenvoudigt. Dus, vrienden, dit is hoe u uw documenten van het Engels naar het Spaans converteert. Nu, meer informatie over PDFelement, dat is de beste PDF-tool. Het is een volwaardige software die kan worden gebruikt voor een overvloed aan verschillende taken. U kunt bijna alles doen met uw PDF-documenten. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Een krachtige omzetter waarmee u PDF kunt converteren naar 300+ verschillende formaten en van 300+ formaten naar PDF.
  • PDF-documenten bewerken is net zo eenvoudig als het bewerken van een tekstbestand.
  • PDF-styling met verschillende lettertypes, kleuren, achtergronden, afbeeldingen, annotaties, opmerkingen, kop- en voetteksten.
  • Handgetekende getypte en digitale handtekeningen waarmee u printkosten bespaart.
  • OCR-functie die gescande documenten omzet in een bewerkbaar formaat.
  • Gebruikersmachtigingen en bestandsbeveiliging.

Kortom, PDFelement is een compleet pakket voor elk bedrijf, dat u helpt papierloos te worden en kosten te besparen tot bijna 50%. Welnu, het is niet de enige methode om uw PDF- en Worddocumenten van het Engels naar het Spaans te vertalen. Laten we nu naar de tweede methode gaan.


Methode 2: Vertaal een PDF van Engels naar Spaans met Google Translate

Met Google Translate kunt u niet alleen uw documenten vertalen van het Engels naar het Spaans, maar ook naar een overvloed aan andere internationale en regionale talen. Laten we het hieronder bekijken.

Stap 1: Open Google Translate.

Open translate.google.com in uw browser.

Stap 2: Upload uw PDF-document.

In Google Translate, klik op "Bladeren op uw computer" en upload het document door het op uw schijf te zoeken en het te selecteren. De ondersteunde document formaten zijn DOC, PDF, RTF, TXT, PPT, en vele anderen.

Stap 3: Vertaal het document.

Zodra u het document in de Engelse taal hebt geüpload, klikt u op de knop Vertalen die de vertaling van het Engels naar het Spaans zal verwerken.

Stap 4: Kopieer de vertaalde tekst.

Na een tijdje zal een pagina openen met de Spaanse tekst. Kopieer het en plak het waar u het nodig hebt.

Dus, dit is hoe u de PDF-en Word-documenten vertaalt van het Engels naar Spaans via Google Translate.

english to spanish pdf

Tips: Andere hulpmiddelen die een PDF kunnen vertalen van Engels naar Spaans

1: DeftPDF

DeftPDF is een van de beste online hulpmiddelen om PDF- en Word-documenten van het Engels naar het Spaans te vertalen. Met DeftPDF kunt u niet alleen uw documenten ter plaatse vertalen, maar kunt u ook de Chrome-extensie installeren voor snelle resultaten. Deze uitgebreide tool ondersteunt vele internationale talen waaronder Arabisch, Spaans, Chinees en Turkish.

DeftPDF

2: Protranslate

Protranslate ondersteunt ongeveer 70 talen waaronder Engels en Spaans. Deze online tool is een perfect hulpmiddel als u nauwkeurige vertalingen nodig hebt, inclusief technische, juridische en medische documenten. Om Protranslate te gebruiken, moet u de vertaalkosten betalen, maar als u juridische of technische documenten probeert te vertalen, zou u dit hulpmiddel eens moeten proberen.

Protranslate

3: DocTranslator

Online DocTranslator is een ander krachtig vertaalhulpmiddel dat u toestaat om in 50+ talen te vertalen zonder één enkele cent te betalen. Het is snel, betrouwbaar en zeer veilig. Samen met de vertaalhulpmiddelen, voorziet DocTranslator u van verscheidene andere eigenschappen met inbegrip van bestandsformaatconverters en een PDF-splitser.

DocTranslator

Dus vrienden, dit waren de meest betrouwbare bronnen die kunnen worden gebruikt om uw documenten van het Engels naar het Spaans of een andere taal te vertalen. Naar onze mening is de beste methode die met PDFelement en Google Translate, omdat PDFelement u ook helpt om gescande documenten en afbeeldingen aan te pakken.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Hoe een document vertalen van Engels naar Spaans