Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Tips voor het Bekijken en Beheren van PDF in Gmail

author name

2022-06-17 15:14:05 • Filed to: PDF Kennis • Proven solutions

Er zijn verschillende opties beschikbaar die je kunt verkennen wanneer je een e-mail van Gmail ontvangt. Je kunt besluiten de bijlage naar je lokale harde schijf te downloaden. De download is gemaakt in PDF formaat, waar je het later kunt lezen vanaf je lokale schijf. Er zijn verschillende downloadfuncties die je kunt gebruiken terwijl je probeert de e-mail te lezen die naar je is verzonden. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om PDF's te bekijken en beheren in het Gmailaccount. Gmail biedt verschillende opties voor het beheren van de PDF bestanden die je in bijlagen ontvangt. Er zijn verschillende tips en trucs die je kunt toepassen bij het beheren van Gmail in je account. Enkele van de trucs die je kunt gebruiken, zijn de volgende:

Met behulp van Gmail

Gmail heeft een ingebouwde PDF viewer, waarmee je PDF bestanden rechtstreeks in de desktopwebbrowser kunt bekijken. Klik gewoon op de link "Bekijken", en de PDF wordt geopend in je webbrowser. Hier kun je de PDF aanpassen aan het scherm, in- of uitzoomen. En wat meer is, je kunt naar de tekst zoeken door op het menu "Bestand" te klikken en "Zoeken in het document" te kiezen. En typ vervolgens de tekst in het zoekvak.

view pdf in gmail

Met behulp van gewone HTML

De tweede optie die je hebt om een e-mailadres vanuit Gmail te openen, is de weergave zonder opmaak. Als je hebt geprobeerd de e-mail te openen met behulp van de PDF optie, heb je waarschijnlijk een optie gezien waarbij je het bestand kunt openen met gewone HTML. Het bevindt zich in het menu waar je de bestanden in PDF indeling opent. De gewone HTML optie betekent dat je de bestanden ook in webpagina-indeling kunt bekijken. Als je de twee manieren om de PDF te openen vergelijkt, zul je je realiseren dat de eerste optie beter is. De PDF modus voor het openen van de Gmail documenten maakt het je makkelijk om geavanceerde opties toe te passen bij het beheren van e-mails.

view pdf as plain html in Gmail

Er zijn verschillende redenen waarom mensen de voorkeur geven aan de PDF optie. Zo heb je de vrijheid om de grootte van de bestanden op het scherm aan te passen. De PDF optie vermeldt ook alle pagina's van het document in de zijbalk, zodat je makkelijk kunt navigeren. Met behulp van Google Drive kun je elk gescand PDF document ook naar andere vormen converteren. De conversie van de bestanden naar andere vormen biedt je de beste mogelijkheid om je PDF bestanden correct te beheren.y.

Opmerking: Als het een gescande PDF in je bijlage is, kun je deze converteren naar bewerkbare formaten met behulp van Google Drive.


Beste PDF vewerker die je niet moet missen

De PDF bestanden die je via Gmail ontvangt, kunnen belangrijke contracten, facturen, scripties, proefschriften enzovoort zijn, toch? Om ze goed en efficiënt te beheren, heb je misschien een PDF bewerker nodig om de tekst te bewerken, annotaties toe te voegen, markeringen te maken, etc. In dit geval wil ik mijn favoriete PDF bewerkingstool met je delen. Het is PDFelement die zowel een Windows als Mac versie kent. Ze werken goed bij het bewerken van PDF tekst, het markeren van PDF en het wijzigen van PDF tekst. Download gewoon de proefversie om te zien of deze geschikt is voor je

best pdf editor

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Kennis > Tips voor het Bekijken en Beheren van PDF in Gmail