Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Kopiëren en plakken uit een PDF

author name

2022-06-15 16:22:24 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Hoe kopieer en plak ik uit een PDF? Als het PDF-bestand bewerkbaar is, opent u het in PDFelement, klikt u op de knop Bewerken om de inhoud rechtstreeks te kopiëren en te plakken. Over het algemeen kunt u niet kopiëren uit PDF-bestanden zonder een goede PDF-editor om de kopieer- en plakfunctie in te schakelen. Als het PDF-document een gescand bestand is, dan is de inhoud eigenlijk een afbeelding in plaats van tekst die kan worden gekopieerd. Als het PDF-document beveiligd is met bepaalde restricties, zal het ook moeilijk zijn om de inhoud te kopiëren. Gelukkig hebben we drie efficiënte methodes uiteengezet om u te helpen bij het kopiëren en plakken uit PDF-bestanden met PDFelement.

Deel 1: Waarom kan ik niet kopiëren en plakken vanuit een PDF?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom gebruikers geen tekst uit een PDF-document naar andere platforms kunnen kopiëren. Een van de grootste problemen hierbij zijn de voorinstellingen van het PDF-document. Als het document alleen-lezen is, is het bijna onmogelijk om inhoud uit een PDF-document te kopiëren en te plakken. Omdat gebruikers geen wijzigingen in het document kunnen aanbrengen, kunnen ze de tekst die erin staat niet selecteren.

In andere gevallen kan uw PDF-document met een wachtwoord worden beveiligd, zodat anderen de inhoud niet uit de PDF kunnen kopiëren en plakken. Als u het document beveiligt, betekent dit dat de auteur of distributeur van het PDF-document u geen toestemming heeft gegeven om het document te dupliceren.


Deel 2: Kopiëren en plakken uit PDF's (inclusief gescande/beveiligde PDF's)

Methode 1: Kopiëren en plakken uit een gescande PDF

Als uw PDF-bestand gescand is, zal de inhoud geen echte tekst zijn. U kunt dan niet rechtstreeks uit de PDF kopiëren. Dit betekent dat u de OCR-functie moet gebruiken om de PDF bewerkbaar te maken en vervolgens vanuit de PDF moet kopiëren en plakken.

Stap 1. Open een gescande PDF in PDFelement

Nadat u PDFelement hebt gestart, sleept u uw gescande of afgebeelde PDF-bestand naar het programmavenster of klikt u op Bestanden openen om het te openen.

how to copy and paste from pdf

Stap 2. Start met kopiëren en plakken uit een PDF

Klik op de knop OCR uitvoeren in de bovenste meldingsbalk. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u ook de taalinstellingen kunt aanpassen. Zodra OCR is uitgevoerd, zal de volledige inhoud van het PDF-document bewerkbaar zijn en kan het worden geselecteerd. U kunt dan met de muis de tekst, afbeelding of tabel selecteren die u wilt kopiëren. Kopieer het item en plak het naar wens in een afzonderlijk document.

copy and paste from pdf

Methode 2: Kopiëren en plakken uit een beveiligde PDF

Als het PDF-document is beveiligd met een wachtwoord, mag u de inhoud niet kopiëren. U kunt echter nog steeds kopiëren en plakken uit dit soort PDF-bestanden als u het wachtwoord hebt. Nadat u uw beveiligde PDF-document in dit programma hebt geopend, klikt u op de knop Bewerken inschakelen om het wachtwoord in te voeren. Volg dan de bovenstaande stappen om inhoud van uw PDF te kopiëren en te plakken. We hebben ook verschillende andere oplossingen om u te helpen tekst uit beveiligde PDF's te kopiëren zonder een wachtwoord.

pdf copy paste


Deel 3: Kopiëren en plakken uit een PDF in PDF Reader

PDFelement is een offline PDF lezer die uitgebreide diensten biedt aan zijn gebruikers via een gratis interface. Talrijke functies kunnen worden uitgevoerd op het platform met de hulp van zijn bekwame functies. Als u wilt weten hoe u PDF-documenten kunt kopiëren en plakken met PDF Reader, kunt u het beste de hieronder beschreven stappen volgen.

Pagina Niet Gevonden | Wondershare PDFelement

404Sorry, pagina niet gevonden

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen
Programma di contratti multilicenza
Top
Inizia la tua prova gratuita!

Salta e Scarica

×

Stap 1. Open de PDF in PDF Reader

Download en installeer PDF Reader op uw desktop. Eenmaal geïnstalleerd, start u het platform op uw apparaat en tikt u op Bestanden openen om het PDF-document te importeren.

cut and paste pdf

Stap 2. Kopieer de tekst en plak

Zodra u het PDF-document op het platform hebt geïmporteerd, kunt u de tekst gemakkelijk selecteren met de muis. Selecteer de tekst die moet worden gekopieerd.

Zodra u de juiste tekst in het document hebt geselecteerd, moet u met de rechtermuisknop klikken en de optie Tekst kopiëren kiezen of de sneltoets CTRL+C gebruiken. Naar wens wordt de tekst gekopieerd, die nu gemakkelijk in een ander document kan worden geplakt.

Pagina Niet Gevonden | Wondershare PDFelement

404Sorry, pagina niet gevonden

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen
Programma di contratti multilicenza
Top
Inizia la tua prova gratuita!

Salta e Scarica

×

how to copy and paste from pdf


Deel 4: Hoe kopiëren uit een PDF met PDF Converter Pro

PDF Converter Pro is een programma waarmee PDF-bestanden kunnen worden geconverteerd naar bewerkbare documenten. Het ondersteunt de conversie van PDF-bestanden naar bewerkbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- en HTML-bestanden, waaruit u vervolgens inhoud kunt kopiëren en plakken. Zowel Windows- als Mac-versies van het programma zijn beschikbaar om te downloaden.

Stap 1. PDF's importeren en het uitvoerformaat selecteren

Start PDF Converter Pro. Klik op Bestanden toevoegen om op uw computer te zoeken naar de PDF-bestanden die u wilt kopiëren en plakken. Tot 200 PDF-bestanden per keer worden ondersteund. Om tijd te besparen, kunt u een reeks PDF-bestanden importeren. Om het uitvoerformaat te selecteren, kiest u Microsoft Word aan de rechterkant van het deelvenster.

how to copy paste from pdf to word

Stap 2. Tekst uit uitvoerdocumenten kopiëren en plakken

Klik op de knop Converteren om PDF-bestanden te converteren naar bewerkbare Microsoft Word-documenten. Na de conversie kunt u het Word-document bekijken door te klikken op het mappictogram in de PDF-itembalk. Na het openen van deze Word-documenten, kunt u gemakkelijk de PDF-inhoud kopiëren en plakken.

how to copy and paste a pdf file

Om snel en gemakkelijk inhoud uit uw PDF-bestand te kopiëren en te plakken, hoeft u alleen maar PDF Converter Pro te downloaden en op uw computer te installeren. Volg de onderstaande stappen om PDF-bestanden te converteren naar bewerkbare documenten waarin tekst gemakkelijk kan worden gekopieerd en geplakt. Hier is de Windows-versie als voorbeeld:

  • Deze PDF converter kan u helpen bij het converteren van PDF naar andere formaten. U kunt dan vrij kopiëren en plakken vanuit uw PDF.
  • De OCR-functie biedt gebruikers een oplossing voor alleen-lezen en niet bewerkbare PDF-bestanden. Hiermee kunt u gescande documenten gemakkelijk bewerken.
  • Voeg meerdere PDF-bestanden toe om tijd te besparen. U kunt ze samen binnen enkele seconden converteren.
  • Naast de batch conversie functie, kunnen gebruikers een paginabereik selecteren voor elk document en verschillende PDF-bestanden in een keer converteren naar verschillende formaten. Dit is ook handig als u zich afvraagt hoe u pagina's uit PDF-bestanden kunt kopiëren.


Deel 5: Hoe online een PDF kopiëren en plakken

Als u op zoek bent naar een snelle methode voor het kopiëren en plakken van inhoud uit PDF-documenten, kunt u overwegen om te werken met online platforms. pdfFiller is een van de beste online tools die u op het internet kunt vinden. Om te begrijpen hoe u kunt kopiëren-plakken uit een PDF met behulp van pdfFiller, moet u de stappen volgen zoals hieronder aangegeven.

Stap 1: U moet de officiële website van pdfFiller op uw apparaat openen. Vervolgens opent u de PDF-editor en tikt u op Nieuw document toevoegen om het PDF-document via het platform te importeren.

pdf cut and paste online

Stap 2: Zodra u klaar bent, moet u de tekst van het document selecteren. Tik hiervoor op een tekst om er een kader omheen te vormen. Hierna kunt u gemakkelijk de tekst in het gevormde vak selecteren.

Stap 3: Klik met de rechtermuisknop op de tekst en selecteer Kopiëren in het vervolgkeuzemenu dat op het scherm verschijnt. De tekst wordt gekopieerd en kan gemakkelijk in een ander document worden geplakt.

pdf copy paste online

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Kopiëren en plakken uit een PDF