Top

Beste apps om PDF op Android te bewerken

author name

2022-06-30 10:09:43 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

Er zijn veel misvattingen en een daarvan is dat PDF-bestanden niet onder Android bewerkt kunnen worden, maar dit is niet waar. De waarheid is dat u gemakkelijk PDF onder android kunt bewerken als u dat wenst. Het is echter belangrijk op te merken dat hoe u PDF onder Android kunt bewerken, van het gebruik van de juiste hulpmiddelen afhangt. Gelukkig zijn er een heleboel van. De volgende kunnen worden gebruikt om PDF te bewerken op Android.

1. PDFelement Android App

PDFelement voor Android blijft een van de beste apps voor het bewerken van PDF-bestanden. Het is ook een gratis PDF-lezer en een annotator. Het heeft zowel Android- als iOS-versies. Merk echter op dat de android versie van PDFelement alleen opmerkingen kan maken, PDF's kan bewerken en ondertekenen onder Android. De iOS-versie is robuuster, omdat het PDF kan bewerken. PDFelement wordt hoog gewaardeerd omdat het uw productiviteit verhoogt en het gemakkelijk voor u maakt om onderweg uw PDF-bestanden te beheren. Het is een van de beste apps voor uw Android-apparaat. U kunt gewoon naar de google play store gaan en de app downloaden.

edit pdf android

2. OfficeSuite: Free Office + PDF Editor

how to edit pdf on android

Dit is een andere app in de google play store die als een van de beste wordt beschouwd als u PDF onder Android wilt bewerken. Dit komt omdat, naast de ondersteuning van het bewerken van PDF-bestanden, deze app ook zowel het bekijken en bewerken van Office-documenten ondersteunt, waardoor het een app is die u gewoon niet kunt weerstaan. Hoewel het PDF onder android kan bewerken, moet u er rekening mee houden dat de PDF-bewerkingsfunctie beperkt is, maar het kan voldoende zijn als u iets handigs wilt voor snelle bewerkingstaken.


3. Xodo PDF

how to edit pdf file in android

Xodo PDF is een van de meest populaire PDF-editors voor uw Android-apparaten die beschikbaar is in de Google play store. Afgezien van het feit dat het een goede app is om PDF-bestanden onder Android te bewerken, heeft het ook tal van andere interessante functies die niet kunnen worden verwaarloosd. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om PDF-bestanden van aantekeningen te voorzien, uw PDF te ondertekenen met uw eigen handtekening, de lettertypen van uw PDF aan te passen, nieuwe teksten toe te voegen, PDF's te markeren, te onderstrepen en door te halen en nog veel meer. De app is eenvoudig te gebruiken, omdat het laat zien hoe u PDF's bewerkt onder Android en na het bewerken heeft u de mogelijkheid om ze op te slaan en te delen via de mail en andere opties.


4. Adobe Fill and Sign

edit pdf on android

Adobe behoeft eigenlijk geen introductie aangezien het een van de populairste merken is als het op PDF aankomt. Het biedt veel PDF-oplossingen op verschillende platforms, en dit omvat Android. Adobe fills and Sign-app is goed voor het bewerken van PDF op Android. Daarnaast kunt u de app gebruiken om formulieren en tekstvelden in te vullen, documenten te ondertekenen en tekst aan het document toe te voegen. Het enige probleem met Adobe fills and Sign-app is het feit dat het minder aanpassingsmogelijkheden heeft als omdat het niet toestaat de kleur aan te passen. Het is echter een van de beste apps om PDF-bestanden op Android te bewerken.


5. Write on PDF

how to edit a pdf file android

Deze app completeert de lijst van de beste apps om PDF onder Android te bewerken, omdat het een aantal nuttige functies biedt. Het is echter essentieel om op te merken dat deze app u alleen toestaat om opmerkingen te maken op PDF; het staat u niet toe om de oorspronkelijke tekst te wijzigen. Het is een goede app en het is beschikbaar in de Google Play Store.

Tot slot zijn de bovenstaande apps niet de enige apps die PDF onder android kunnen bewerken, maar ze worden beschouwd als de beste van allemaal. U bent vrij om andere PDF-apps voor Android te verkennen, maar degenen die hierboven zijn vermeld, zullen u geven wat u nodig hebt, vergeet niet om ze op uw Android-apparaa te downloadent.


Beste PDF-editor beschikbaar voor desktop - PDFelement

PDFelement voor Mac is een begerenswaardige desktop PDF-editor met krachtige functies om u te helpen controle te krijgen over PDF's. Het is eenvoudig te gebruiken en toch snel, zodat u kunt bewerken, converteren, annoteren en ondertekenen enzovoort.

Productkenmerken PDFelement voor Android
google play store
PDFelement voor Mac
mac pdf editor
PDF-bestanden bewerken
View PDF Files
Annotaties en opmerkingen
PDF-bestanden maken
Formulieren invullen en ondertekenen
Paginabeheer
Bladwijzerbeheer
OCR-functie
Watermerken, achtergronden, kop- en voetteksten toevoegen
Toegang tot honderden PDF-sjablonen

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Beste apps om PDF op Android te bewerken