PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er is veel misvatting en een daarvan is dat PDF bestanden niet kunnen worden bewerkt met Android, maar dit is onjuist. De waarheid is dat je eenvoudig PDF Android kunt bewerken als je dat wilt. Het is echter belangrijk op te weten dat het bewerken van PDF op Android afhankelijk is van het gebruik van de juiste hulpmiddelen. Gelukkig zijn er veel. Het volgende kan worden gebruikt om PDF op Android te bewerken.

1. PDFelement Android App


bewerk pdf android

PDFelement blijft een van de beste apps voor het bewerken van PDF bestanden. Het is ook een gratis PDF lezer en een annotator. Het heeft zowel een Android- als een iOS-versie. Merk echter op dat de Android versie van het PDF element alleen opmerkingen kan maken en PDF's op je Android kan ondertekenen, het kan niet echt tekst in PDF bewerken. De iOS versie is robuuster omdat deze PDF kan bewerken. PDFelement wordt hoog gewaardeerd, omdat het je productiviteit verhoogt en het je makkelijk maakt om je PDF bestanden onderweg te beheren. Het is een van de beste apps voor je Android apparaat. Je kunt eenvoudig naar Google Play Store gaan en de app downloaden.


2. OfficeSuite: Gratis Office + PDF Bewerker

hoe pdf bewerken met android

Dit is een andere app in de Google Play Store die als een van de beste wordt beschouwd als je PDF op Android wilt bewerken. Dit komt omdat deze app niet alleen ondersteuning biedt voor het bewerken van PDF bestanden, maar ook voor het bekijken en bewerken van Office documenten, waardoor het een app is die je niet kunt missen. Hoewel het PDF Android kan bewerken, moet je er rekening mee houden dat de PDF bewerkingsfunctie beperkt is, maar het kan voldoende zijn als je iets handig wilt voor snelle bewerkingstaken.


3. Xodo PDF

hoe een pdf bestand bewerken met android

Xodo PDF is een van de meest populaire PDF bewerkers voor je Android apparaten die beschikbaar zijn in de Google Play Store. Afgezien van het feit dat het een goede app is om PDF bestanden op Android te bewerken, heeft het ook veel andere interessante functies die niet kunnen helpen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om annotaties te maken met PDF bestanden, je PDF te ondertekenen met je eigen handtekening, de lettertypen van je PDF aan te passen, nieuwe teksten toe te voegen, PDF's te markeren, te onderstrepen en door te halen en nog veel meer. De app is eenvoudig te gebruiken, omdat hij je laat zien hoe je PDF op Android kunt bewerken; na het bewerken kun je ze opslaan en delen via e-mail en andere opties.


4. Adobe Fill and Sign

bewerk pdf met android

Adobe heeft niet echt een introductie nodig, omdat het een van de meest populaire merken is als het gaat om PDF. Het biedt veel PDF oplossingen op verschillende platforms en dit omvat Android. De app Adobe Fill and Sign is goed voor het bewerken van PDF op Android. Bovendien kun je de app gebruiken om formulieren en tekstvelden in te vullen, documenten te ondertekenen en tekst aan het document toe te voegen. Het enige probleem met de Adobe Fill and Sign app is het feit dat deze minder aanpassingsopties heeft, omdat kleur niet kan worden aangepast. Het is echter een van de beste app om PDF bestanden op Android te bewerken.


5. Write on PDF

hoe een pdf file bestand bewerken met android

Deze app completeert de lijst met de beste app om PDF op Android te bewerken, omdat het enkele goede functies biedt. Het is echter belangrijk op te merken dat je met deze app alleen commentaar op PDF kunt geven, zodat je de originele tekst niet kunt wijzigen. Het is een goede app en het is beschikbaar in de Google Play Store.

Ten slotte zijn de hierboven genoemde apps niet de enige apps die PDF Android kunnen bewerken, maar ze worden beschouwd als de beste van allemaal. Je bent vrij om andere PDF bewerkingsapps voor Android te verkennen, maar degene die hierboven worden vermeld, geven je wat je nodig hebt, mis ze niet op je Android apparaat.


Home > PDF-app > Beste Apps om PDF te Bewerken op Android
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen