Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Beste Apps om PDF naar Word te Converteren voor Android

author name

2022-06-17 14:08:43 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

Mogelijk moet je om verschillende redenen apps downloaden en installeren om PDF naar Word voor Android te converteren. Een daarvan is dat het omzetten van PDF documenten in Word indeling het makkelijk maakt om het te bewerken zonder dat je meer hoeft uit te geven om een duur PDF bewerkingsprogramma te kopen. In dit artikel hebben we 5 populaire tools beoordeeld om deze bewerking uit te voeren.

5 Effectiefste PDF naar Word Apps voor Android

1. easyPDF

In deze recensie is easyPDF de nummer één app die wordt gebruikt om PDF naar Word voor Android OS te converteren. Met deze tool kun je moeiteloos PDF's omzetten in Word bestanden en ook Office documenten of afbeeldingen converteren naar PDF. De easyPDF app is compatibel met alle tekstverwerkingssoftware, cloudopslagservice of e-mailapps. Dit programma helpt je bij het importeren van bestanden die bedoeld zijn om te worden geconverteerd vanuit andere software zoals Dropbox, Box, Google Drive, Bestandsbeheer, Gallery en andere.

app to convert pdf to word for android

Dergelijke bestanden kunnen op twee manieren worden geïmporteerd: vanuit andere programma's door deze bestanden te openen met behulp van easyPDF, en door rechtstreeks vanuit de software op de optie "Uploaden" te klikken. easyPDF is een product van BCL Technologies.

Voordelen:

 • easyPDF laat je Microsoft Office bestanden (zoals Word, PowerPoint, Excel, enz.) converteren naar PDF's
 • Het helpt je afbeeldingen in formaten zoals PNG, JPEG, BMP, TIFF, enz. om te zetten naar PDF's
 • Met de tool kun je PDF-documenten bewerken door ze om te zetten in Word documenten en ze later terug te converteren naar PDF

Nadelen:

 • Met easyPDF app voor Android kun je de opslag-/uitvoermap niet kiezen of wijzigen omdat de software geen instellingenmenu heeft

2. PDF Conversion Suite

Deze app genereert PDF of TIFF met meerdere pagina's met verschillende documentformaten. Het converteert PDF's direct en efficiënt naar Word document (docx). Je hoeft alleen een geschikte actie en brondocument te kiezen om het conversieproces te starten. PDF Conversion Suite vereist minimale applicatiemachtigingen van gebruikers. Om aan deze vereiste te voldoen, maakt de software gebruik van apps van derden, zoals G-Drive, Dropbox en andere, die al door je worden vertrouwd. Op dit moment ondersteunt PDF Conversion Suite onder meer PDF, Excel sheets, e-mails, veelgebruikte afbeeldingsformaten (zoals BMP, JPEG, JPG, AVS, enz.), PowerPoint dia's, webpagina's.

app to convert pdf to word for android

Voordelen:

 • Hiermee kun je PDF naar Word document converteren
 • PDF Conversion Suite valt je niet lastig met frequente verzoeken om toestemming
 • Het ondersteunt vele formaten, waaronder PDF, Word, PowerPoint, Excel en afbeeldingsformaten (zoals JPG, BMP, JPEG, AVS en andere)

Nadelen:

 • Tijdens het converteren van PDF's naar Word documenten kun je je bestand niet lokaal herstellen, want als je het bestand niet naar de cloud kopieert, verwijdert PDF Conversion Suite dit bestand

3. PDF to Word Converter

Dit is een eersteklas PDF naar Word converter app in de branche, waarmee je snel en gemakkelijk PDF's naar Word documenten kunt converteren vanaf elke locatie op je Android telefoon. Hiermee kun je ook PDF naar Word converteren vanuit software van derden zoals OneDrive, Dropbox, G-Drive, Box, etc.

app to convert pdf to word for android

Met de PDF to Word Converter kun je je PDF's hergebruiken en bewerken. Het beschikt over snelle en geavanceerde technologie om je PDF formulieren, teksten en tabellen om te zetten in Word documenten die kunnen worden bewerkt. Omdat de conversie niet op je apparaat wordt uitgevoerd, zal de tool de bronnen van je mobiele apparaat niet belasten of de batterij leegmaken.

Voordelen:

 • Met PDF to Converter zijn er geen limieten voor de grootte van bestanden of het aantal geconverteerde bestanden
 • Het heeft een indrukwekkende conversiekwaliteit van PDF naar Word
 • De app heeft mogelijkheden waarmee gescande en complexe PDF documenten kunnen worden geconverteerd
 • Het biedt eersteklas OCR technologie en laat je documenten converteren vanuit OneDrive, Google Drive, Dropbox en Box

Nadelen:

 • Het is af en toe traag

4. PDF to Word

De software is een geweldige keuze als je een gemakkelijke en snelle PDF naar Word conversie nodig hebt op je Android smartphone of -tablet. Deze app converteert PDF naar Doc, PDF naar PPT, XLS naar Doc, XLS naar PDF en vice versa.

app to convert pdf to word for android

Voordelen:

 • Het helpt je bij het converteren van PDF naar Doc, PDF naar PPT, PDF naar TXT, XLS naar Doc, XLS naar PDF en vice versa
 • Je kunt er ook PDF naar JPG, PDF naar PNG, JPG naar PPT, JPG naar PNG en vice versa converteren
 • Het wordt geleverd met tekstherkenning en functies voor documentvertaling

Nadelen:

 • Het kan soms traag zijn

5. OfficeSuite

OfficeSuite helpt je makkelijk Word, PowerPoint en Excel documenten te bekijken, bewerken en maken. Hiermee kun je geavanceerde PDF bewerkingen uitvoeren, zoals conversie van PDF naar Word, spellingcontrole, etc. Office Suite is geïnstalleerd op meer dan 200 miljoen smartphones en tablets in meer dan 195 landen over de hele wereld en is de meest gedownloade kantoorsoftware in de Play Store. Het heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen, zoals Google Play Editors 'Choice; Lifehacker's beste Android Office-app; Pcmag Editors' Choice Award; en Infoworld's Top Mobile Office.

app to convert pdf to word for android

OfficeSuite maakt delen mogelijk via cloudservices zoals Google Drive, OneDrive, OfficeSuite Drive, Box, DropBox, Amazon Cloud Drive, inclusief e-mail en Bluetooth. Het helpt je bij het converteren en openen van documenten die zijn gemaakt met Apple Pages, of Keynote apps.

Voordelen:

 • Het is geweldig om meerdere documenten te openen en tegelijkertijd aan twee documenten te werken met de modus voor gesplitst scherm met behulp van slepen en neerzetten (beschikbaar voor Android 7.0 en hoger)
 • OfficeSuite helpt je bij het bekijken, maken en bewerken van complexe kantoordocumenten met de ingebouwde, vertrouwde gebruikersinterface in desktopstijl

Nadelen:

 • De recente update heeft een aantal functies in de spreadsheet van de app onbruikbaar gemaakt, zoals "som"

Conclusie: we hebben de functies van de beste 5 apps opgesomd om PDF naar Word voor mobiele Android apparaten te converteren. De onderzochte programma's zijn onder meer easyPDF, PDF Conversion Suite, PDF to Word Converter, PDF to Word en OfficeSuite. Afgezien van de PDF naar Word functie, bieden deze Android-apps ook hoogwaardige bestandsbeheeraanbiedingen voor het openen, bekijken, bewerken en maken van documenten in een aantal formaten, zoals PDF, Word, PowerPoint, Excel, etc.


Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Beste Apps om PDF naar Word te Converteren voor Android