Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Top 5 Gratis Foto naar PDF Apps

author name

2022-06-30 10:04:53 • Filed to: PDF-app • Proven solutions

1. PDFelement voor iOS

PDFelement voor iOS biedt eenvoudige conversie van uw afbeeldingen naar PDF-formaat op uw iOS-apparaten. U kunt foto's maken of foto's uit uw album selecteren en ze vervolgens converteren naar PDF.

download on app store download on google play

PDFelement voor iOS is waarschijnlijk de beste iOS-app voor de formaatconversie van uw documenten en afbeeldingen. Het is meer dan alleen een Foto naar PDF-app en zal niet alleen uw afbeeldingen converteren naar PDF-formaat, maar kan u ook helpen bij het lezen, bewerken en annoteren van uw verschillende PDF-documenten.

photo to pdf app

Bovendien kan de app ook PDF-bestanden converteren naar Word, Excel, PowerPoint en6 andere formaten (HTML,RTF,Pages,XML,ePub,Text). Als we het specifiek hebben over de functies van de app met betrekking tot fotoconversie, is de app in staat om niet alleen conventionele fotoformaten te converteren naar PDF.

Het beste van deze toepassing is dat het cloud-sharing biedt tussen Windows, macOS X, iOS en Android, onder één account kunt u gemakkelijk een PDF-document delen en het op de best mogelijke manier bewerken. Het beste aan het ondertekenen van PDF-bestanden is dat u een handtekening kunt tekenen op een stuk papier en deze kunt scannen met de camera-applicatie en uiteindelijk kunt gebruiken in het PDF-bestand.

download on app store download on google play


Andere beste foto naar PDF-apps

2. Scanbot

Dit is een van de meest gebruikte scanners die er zijn, vanwege de super kwaliteit die hij geeft bij het scannen. Wanneer u de camera van de telefoon richt op wat u wilt scannen, scant hij automatisch zonder enige moeite. Vervolgens kunt u de scan bijsnijden en de beste uit vier varianten qua kleur, helderheid en contrast kiezen. Het tagt ook automatisch. Het is de enige scan die aan alle hierboven genoemde criteria voldoet. Nauwkeurige scans, OCR van topkwaliteit, enz. zijn allemaal in deze scanner ingebouwd.

photo to pdf app for iphone


3. ScannerPro

Scanner Pro van Readdle is een van de beste apps om snel een digitale versie van een papieren document te scannen en op te slaan. Scan elk papier, variërend van een ontvangstbewijs tot documenten met meerdere pagina's. ScannerPro zal automatisch grenzen detecteren, vervorming en geometrie corrigeren. U kunt uw perfecte scans delen, e-mailen en uploaden. Het maakt het ook mogelijk om OCR te gebruiken om teksten te converteren. Deze app kost $3,99.

pdf app iphone


4. Evernote Scannable

Met Evernote Scannable op de iPhone en iPad kunt u direct visitekaartjes, schetsen, bonnetjes, papieren documenten en zelfs documenten met meerdere pagina's scannen, en de resulterende afbeeldingen en bestanden automatisch opslaan en ordenen in uw Evernote-account. Uw scans worden automatisch bijgesneden om achtergronden te verwijderen en verbeterd, zodat de tekst leesbaar is.

pdf iphone app


5. Microsoft Office Lens

Deze eenvoudige app is ook een zeer efficiënte scanner die door iPhone-gebruikers wordt gebruikt om niet alleen PDF, maar ook andere documenten te scannen. U kunt bestanden opslaan als PDF en ze bewaren in OneNote en OneDrive. Het geeft een manier om de beelden te bewerken, ook een van de belangrijkste elementen van een top iPhone PDF scanner.

app pdf iphone


6. FP Scanner

FP Scanner is een gratis document naar PDF scanner app voor iPhone gebruiker. Het is een functionele, meerdere documentenscanner, tekst extractor, PDF-converter en File manager die omvat: enkele bestandsscanner, batch-bestanden scanner, OCR, kaart scanner, bestandsbeheerder.

app pdf iphone

Beste PDF-toepassing voor Windows 11 en macOS 11

De beste oplossing om met PDF bestanden om te gaan is het gebruik van PDFelement. Deze software heeft een geweldige gebruikersinterface die heel gemakkelijk met PDF werkt. Het is een eenvoudig te gebruiken programma dat PDF's kan converteren naar vele andere formaten zoals DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, HTML, EPUB, en andere. Het is een must download software die een breed scala aan bewerkingsopties biedt. U kunt tekst, afbeeldingen en objecten bewerken. Met deze software kunt u PDF-pagina's organiseren, PDF samenvoegen, grote bestanden comprimeren, redigeren, annoteren, watermerken, pagina's roteren, pagina's bijsnijden en nog veel meer. Bovendien is het trendy software met geavanceerde OCR-technologie die het mogelijk maakt om gescande PDF-bestanden te bewerken en er tekst in te zoeken.

Een andere geweldige eigenschap van deze software is dat het u in staat stelt om PDF-bestanden van verschillende bestanden te maken. Bovendien is het een PDF-formulierenmaker en een PDF-formuliervuller. Verschillende PDF-formulierelementen worden ondersteund, zodat u een perfect PDF-formulier kunt maken zoals u dat wilt. U kunt deze software gebruiken om PDF's te personaliseren met digitale handtekeningen of met behulp van ingebouwde stempelsjablonen.

Bovendien wordt deze software gebruikt om PDF-bestanden te coderen met gebruikers- en eigenaarswachtwoorden. U kunt het ook gebruiken om PDF-bestanden te bekijken en indien nodig af te drukken. De OCR plug-in is meertalig en ondersteunt talen als Chinees, Frans, Italiaans, Nederlands, Engels, Spaans en nog veel meer. Het is een gebruiksvriendelijke software die batchverwerking van bestanden ondersteunt en zowel Windows als Mac besturingssystemen ondersteunt.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF-app > Top 5 Gratis Foto naar PDF Apps