PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn veel iPhone PDF scannerapps beschikbaar in de Apple App Store waarmee je je normale JPG foto's naar PDF converteert. Hier zijn 5 beste gratis Foto naar PDF apps.

1. PDFelement

PDFelement voor iOS biedt eenvoudige conversie van je afbeeldingen naar PDF formaat op je iOS apparaten. je kunt foto's maken of foto's uit je album selecteren en deze vervolgens naar PDF converteren.

PDFelement voor iOS is waarschijnlijk de beste iOS app voor het converteren van formaten van je documenten en afbeeldingen. Het is meer dan alleen een foto naar PDF app en converteert je afbeeldingen niet alleen naar PDF formaat, het kan je ook helpen bij het lezen, bewerken en annoteren van je verschillende PDF documenten.

foto naar pdf app

Bovendien maakt de app ook conversie van PDF bestanden naar Word, Excel, PowerPoint en andere 6 formaten mogelijk (HTML, RTF, Pages, XML, ePub, Text). Als we het specifiek hebben over de functies van de app met betrekking tot fotoconversie, kan de app niet alleen conventionele foto-indelingen naar PDF converteren.

Het beste deel van deze applicatie is dat het cloud delen tussen Windows, macOS X, iOS en Android biedt, onder één account kun je eenvoudig een PDF document delen en het op de best mogelijke manier bewerken. Het beste deel van het ondertekenen van de PDF bestanden is dat je een handtekening kunt zetten op een stuk papier en ze kunt scannen met de camera-applicatie en ze uiteindelijk kunt gebruiken in het PDF bestand.


Andere Beste Foto naar PDF Apps

1. Scanbot

Dit is een van de meest gebruikte scanners die er is vanwege de superkwaliteit die het geeft tijdens het scannen. Met de bedoeling om te scannen, wanneer je de camera van de telefoon richt op wat je wilt scannen, scant deze automatisch zonder gedoe. Vervolgens kun je de scan bijsnijden en het beste kiezen uit vier verschillende kleuren, helderheid en contrast. Het doet ook automatisch tagging. Het is de enige scan die voldoet aan alle hierboven genoemde criteria-cum-elementen. Nauwkeurige scan, OCR van topkwaliteit, etc. zijn allemaal ingebed in deze scanner.

foto naar pdf app voor iphone

2. ScannerPro

Scanner Pro van Readdle is een van de beste apps voor het snel scannen en opslaan van een digitale versie van een papieren document. Scan alle papieren, variërend van een bon tot documenten met meerdere pagina's. ScannerPro detecteert automatisch randen en corrigeert vervorming en geometrie. Je kunt je perfecte scans delen, e-mailen en uploaden. Het maakt het ook mogelijk om OCR te gebruiken om teksten te converteren. Deze app kost $ 3,99.

pdf app iphone

3. Evernote Scannable

Met Evernote Scannable op de iPhone en iPad kun je makkelijk visitekaartjes, schetsen, kwitanties, papieren documenten en zelfs documenten met meerdere pagina's scannen en de resulterende afbeeldingen en bestanden automatisch archiveren en ordenen in je Evernote account. Je scans worden automatisch bijgesneden om achtergronden te verwijderen en verbeterd zodat de tekst leesbaar is.

pdf iphone app

4. Microsoft Office Lens

Deze eenvoudige app is ook een zeer efficiënte scanner die door iPhone gebruikers wordt gebruikt om niet alleen PDF, maar ook andere documenten te scannen. Je kunt bestanden opslaan als PDF en opslaan in OneNote en OneDrive. Het biedt ook mogelijkheden om de afbeeldingen te bewerken, een van de belangrijkste elementen van een top PDF scanner voor iPhone.

app pdf iphone

Beste PDF Applicatie voor Windows 10 en macOS 10.14

De beste oplossing om met PDF bestanden te werken is met PDFelement PDFelement. Deze software heeft een geweldige gebruikersinterface die het werken met PDF erg gemakkelijk maakt. Het is een software die uitvoerformaten zoals DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, HTML, EPUB en andere ondersteunt. Het is een must download software die een breed scala aan bewerkingsopties biedt. Je kunt tekst, afbeeldingen en objecten bewerken. Met deze software kun je PDF pagina's beheren, PDF samenvoegen, grote bestanden comprimeren, bewerken, annoteren, watermerk, pagina's roteren, pagina's bijsnijden en nog veel meer. Bovendien is het trendy software met hoogwaardige OCR technologie die het mogelijk maakt om gescande PDF bestanden te bewerken en er tekst in te zoeken.

pdf bewerker voor iphone

Een andere leuke functie van deze software is dat je hiermee PDF bestanden kunt maken van verschillende bestanden. Bovendien is het een PDF formulier maker en een PDF formulier invuller. Verschillende PDF formulierelementen worden ondersteund, zodat je een perfect PDF formulier kunt maken zoals je dat wilt. Je kunt deze software gebruiken om PDF te personaliseren met digitale handtekeningen of met ingebouwde stempelsjablonen.

Bovendien wordt deze software gebruikt om PDF bestanden te coderen met een gebruikers- en eigenaarwachtwoord. Je kunt het ook gebruiken om PDF bestanden te bekijken en ze indien nodig af te drukken. De OCR plug-in is meertalig en ondersteunt talen zoals Chinees, Frans, Italiaans, Nederlands, Engels, Spaans en nog veel meer. Het is gebruiksvriendelijke software die batchverwerking van bestanden ondersteunt en Windows- en Mac-besturingssystemen ondersteunt.

Home > PDF-app > Top 5 Gratis Foto naar PDF Apps
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen