Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe krijg ik de Adobe Reader Offline Installer 2022

author name

2022-06-15 16:22:07 • Filed to: PDF Software Vergelijking • Proven solutions

Adobe Reader Offline Installer, vroeger bekend als 'Adobe® Acrobat® Reader' stelt zijn gebruikers in staat om PDF bestanden te bekijken, te openen en af te drukken. Ook al werkt Adobe Reader op een snelle manier, het lijkt een aantal foutjes te hebben voor Windows XP gebruikers. Windows XP en Mac gebruikers hebben problemen met updates of veiligheidspatches bij het gebruik van de nieuwe versie van Acrobat Reader. Dat is waar PDFelement u te hulp schiet. Het is de meest aanbevolen en betrouwbare toepassing voor al uw PDF behoeften.

Beste alternatief voor Adobe Reader Offline Installer

Hoewel Adobe Reader Offline Installer een standaardprogramma is dat voor het bekijken of afdrukken van PDF-bestanden wordt gebruikt, mist het nog enkele essentiële functies. Voor een gewone of een professionele gebruiker, is PDFelement de best passende toepassing die u helpt om elke situatie op te lossen.

Het is een indrukwekkend hulpmiddel dat een breed scala aan geavanceerde functies, zoals preview van PDF, samenvoegen van verschillende PDF-bestanden, het organiseren van pagina's, PDF formulieren maken, digitaal ondertekenen of een PDF te beschermen tegen bewerken met uw vingertoppen biedt. Het ondersteunt ook de drag & drop-functie voor het direct opslaan of converteren van een document naar PDF. PDFelement is een alles-in-één editor die vele functies ondersteunt, zoals aantekeningen maken, bewerken, delen, opslaan, object bewerken of afdrukken met gemak.

 • Moeiteloze conversie van alle documenten zoals Word, Excel, ePub, eBook, tekstdocument of afbeelding naar PDF-bestanden.
 • Gebruikers kunnen afbeeldingen gemakkelijk bijsnijden, markeren, verwijderen of roteren.
 • Het valt op door zijn uitstekende en snelle prestaties tegen een betaalbare prijs.
 • U kunt PDFelement gratis uitproberen met onze gratis proefversie.
 • Ondersteunt batchgewijze extractie van gegevens uit elke soort PDF naar bewerkbaar Excel-blad.

Adobe Reader Offline Installer

Vergelijking tussen PDFelement en Adobe Reader Offline Installer

Product Features
PDFelement Download Download
Adobe Reader
adobe reader dc offline installer

Hoe Adobe Reader Offline Installer downloaden

Adobe Reader werkt prima met alle Windows versies en is geschikt voor het eenvoudig gebruiken van twee belangrijke functies zoals het bekijken en afdrukken van PDF bestanden. Wereldwijd wordt Adobe Reader gebruikt voor het delen van PDF-documenten. U kunt er PDF-bestanden gemakkelijk mee openen, bekijken, controleren, ondertekenen of afdrukken. Het werkt goed met populaire besturingssystemen. Onlangs is de grootte van Adobe Reader offline installer van 32 MB naar 91.63 MB gegaan. Ook al is het omvangrijk, u hebt toegang tot elk PDF-bestand van waar u maar wilt. Adobe Reader is compatibel met alle besturingssystemen, inclusief Windows en Mac, zodat het gemakkelijk met elk systeem kan worden gedeeld.

Systeemvereisten

acrobat reader offline installer

Voor Windows :

 • Besturingssysteem: Windows XP, Windows 10, Windows Vista, Windows 7 Home Premium, Starter, Professional, Enterprise of Ultimate (32 bit en 64 bit) en Windows 8/8.1 of Windows Server 2008 R2
 • Intel® 1.3GHz of snellere processor
 • 512 MB RAM wordt aanbevolen
 • Benodigde ruimte op harde schijf: 335MB
 • Compatibele browsers: Internet Explorer 7/8 en Mozilla Firefox 3.5/3.6

Voor Mac OS :

 • Ondersteunde besturingssystemen: macOS X 10.9 en hoger
 • Intel Processor
 • Benodigde RAM ruimte: 1 GB
 • Hardeschijfruimte: 450 MB
 • Compatibele browsers: Safari 7/8

Stappen om Adobe Reader DC Offline Installer te downloaden

Het belangrijkste voordeel van deze software is dat u deze tool kunt downloaden zonder het gebruik van internet wanneer het u uitkomt. Het installeren van Adobe Reader Offline Installer is een zeer gemakkelijke taak als u deze eenvoudige stappen volgt:

download adobe reader offline installer
 • Stap 1: Ga naar de downloadpagina van de officiële website van Adobe Reader Offline Installer en klik op 'Nu Installeren'. Het downloadproces wordt gestart en u krijgt een dialoogvenster te zien. U kunt kiezen voor 'Bestand opslaan' voor verdere installatie van het programma.
 • Stap 2: Open de downloadmap om de installatie te voltooien Open de downloadmap en zoek naar het Adobe Reader Offline Installer bestand. Dubbelklik erop om het installatieproces te voltooien. Een pop-up venster zal verschijnen en zal vragen of u dit programma wilt uitvoeren of niet. Klik op 'Ja' en wacht een paar minuten.
 • Stap 3: Beëindig de installatie. Wanneer de installatie door Adobe Reader Offline Installer is voltooid, zal het aan de rechterkant een groen vinkje tonen. U kunt ook Adobe Reader opstarten aanvinken om het automatisch te openen. Klik tenslotte op 'Voltooien'.
 • Stap 4: Het systeem zal automatisch Adobe Reader openen.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > PDF Software Vergelijking > Hoe krijg ik de Adobe Reader Offline Installer 2022