PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een PDF-bestand bestaat uit de tekst en afbeeldingen, u kunt PDF naar tekst converteren met een geschikt tool dat alle tekst uit het PDF-bestand extraheert en een afzonderlijk bestand voor tekst maakt. Een goed conversieprogramma moet de mogelijkheid hebben om meerdere bestanden te converteren, om alle pagina's te converteren, de OCR-functie en de opmaak van de tekst in het PDF-bestand te behouden. Hier is een perfect tool - PDFelement die kunnen worden gebruikt om PDF te converteren naar TXT-formaat.

Heeft u een software nodig om PDF-bestanden te lezen, bewerken, converteren, annoteren, aanvullen of combineren? PDFelement is zo eenvoudig om programma te gebruiken dat al deze taken binnen enkele seconden kan uitvoeren zonder de kwaliteit van het PDF-bestand te compromitteren. U kunt elke tekst in het PDF-bestand bewerken, een nieuwe afbeelding toevoegen of bestaande afbeeldingen verwijderen, de grootte van de afbeelding wijzigen of de afbeelding in elke richting draaien zonder de hulp van andere software.

Heeft u een software nodig om PDF-bestanden te lezen, bewerken, converteren, annoteren, aanvullen of combineren? PDFelement, als beste PDF naar tekstomzetter, is zo eenvoudig om programma te gebruiken dat al deze taken binnen enkele seconden kan uitvoeren zonder de kwaliteit van het PDF-bestand in gevaar te brengen. U kunt elke tekst in het PDF-bestand bewerken, een nieuwe afbeelding toevoegen of bestaande afbeeldingen verwijderen, de grootte van de afbeelding wijzigen of de afbeelding in elke richting draaien zonder de hulp van andere software.

Bovendien kunnen nieuwe vormen worden gemaakt met behulp van verschillende sjablonen of lege pagina's en kunnen gebruikers de PDF-formulieren ook invullen met PDFelement op Windows of Mac OS X. PDF-bestanden worden in tekst omgezet en PDFelement is bovendien uitgerust met veel geweldige functies. U kunt de optie "OCR" gebruiken om eerst een op afbeeldingen gebaseerde inhoud om te zetten naar tekst in gescande PDF-bestanden die later kunnen worden geconverteerd naar een afzonderlijk tekstbestand. Bovendien kunt u ook even of oneven pagina's selecteren om te converteren, of kunt u een waarde invoeren om meerdere pagina's tegelijkertijd te converteren.


Stap voor stap handleiding om PDF naar tekst te transformeren

Stap 1: Open PDF met PDFelement

Download en PDFelement installeren op uw computer om PDF te converteren naar platte tekst. Na de installatie voert u het uit als beheerder. Start nu het programma en klik op "Bestand openen" om de PDF-bestanden te selecteren die u in tekst wilt veranderen.

verandeer pdf naar tekst

Stap 2: PDF-document bewerken (optioneel)

Nadat u het PDF-bestand in PDFelement hebt geladen, kunt u de tekst, afbeeldingen of de pagina's in het bestand bewerken. Om de tekst te bewerken, klikt u op het tabblad "Bewerken" en selecteert u "Bewerken" in het hoofdmenu. Ga nu naar het PDF-bestand en dubbelklik op de tekst die een blauw kader rond de tekst zal maken. U kunt deze tekst verwijderen of vervangen door de nieuwe tekst.

Als u een afbeelding wilt bewerken, klikt u op hetzelfde tabblad 'Bewerken' en selecteert u vervolgens de optie 'Bewerken'. Dubbelklik nu op de afbeelding om daar wijzigingen in aan te brengen. Als laatste, om de pagina's van het PDF-bestand te bewerken, klikt u op het tabblad "Pagina" en hier kunt u verschillende opties selecteren om de PDF-pagina's te vervangen, te verwijderen of te verplaatsen naar een bepaalde positie.

PDF converteren naar tekst

Stap 3: Zet PDF over naar Txt

Om het PDF-bestand in tekst te veranderen, gaat u terug naar het tabblad "Home" dat op de bovenste werkbalk aanwezig is. Klik nu op 'Naar anderen' > Naar Text" knop op hetzelfde tabblad waarmee het conversievenster wordt geopend.

In het volgende venster kunt u de pagina's selecteren, OCR inschakelen en de uitvoerlocatie voor het uitvoertekstbestand wijzigen. Nadat u alle opties hebt ingesteld, klikt u op de knop 'Opslaan' op het scherm om het proces te starten. Na conversie wordt een succesvol dialoogvenster weergegeven op het scherm.

zet pdf naar tekst

Andere aanbevelingen voor gratis PDF naar tekstconversieprogramma's

1. Foxyutils

Foxyutils is een PDF-converter die opvalt vanwege de mogelijkheid om een breed scala aan lettertypen en documentstructuur in PDF-documenten te verwerken. De grotere lettertypedatabase van deze applicatie betekent dat deze zelfs enkele ongebruikelijke lettertypen kan ophalen en deze kan opnemen in het uitvoertekstbestand. Deze applicatie splitst ook afbeeldingen op in het originele document en behandelt ze onafhankelijk, resulterend in een overzichtelijke reeks afbeeldingen in het resulterende tekstdocument.

Nadeel is dat Foxyutils geen OCR bevat. Dus als je documenten hebt gescand die je wilt omzetten, kan Foxyutils je niet veel helpen. De applicatie is ook webgebaseerd, wat betekent dat je een actieve internetverbinding nodig hebt om bestanden te uploaden en te downloaden.

pdf to txt free

2. Nitro PDF naar Txt Converter

Nitro PDF is een van de oudere Adobe-alternatieven die worden gebruikt om PDF-documenten te manipuleren. De online versie van het programma is meestal gratis, hoewel je moet betalen voor de desktopversie. Met Nitro PDF upload je eenvoudig het bestand dat je wilt converteren, geef je ze een e-mail om het uitvoerbestand naar toe te sturen en wacht je. Het kan PDF-documenten converteren naar Excel, PowerPoint en Word en omgekeerd, maar de Excel-functie kan soms een teleurstelling zijn, dus gebruik het voorzichtig.

Qua kwaliteit levert Nitro PDF fatsoenlijke tekstbestanden, met overzichtelijke afbeeldingen en een mooie algemene structuur. Gebruikers moeten echter wel zonder OCR klaar zijn dus zoek naar alternatieven als u een gescand document wilt converteren.

gratis pdf naar tekstconversie

3. Free File Converter

Free File Converter is een van de eenvoudigste en gemakkelijkste PDF-naar-Tekst freeware die je in deze lijst kunt gebruiken. Hiermee kunt u uw PDF-bestanden converteren naar verschillende formaten, waaronder doc, MOBI en EPUB. Nadat de bestanden zijn geüpload, wordt automatisch een downloadkoppeling gegenereerd zodat u de bestanden direct kunt downloaden. Afgezien van PDF-bestanden maakt Free File Converter het ook mogelijk andere bestandsindelingen te uploaden voor conversie. Een andere coole functie is de ondersteuning voor grote bestanden. Free File Converter accepteert PDF-bestanden van maximaal 300 MB, wat geweldig is als je grote, ongecompliceerde documenten hebt die je moet converteren.

Afgezien van zijn snelle en eenvoudige service presteert al het andere onder het gemiddelde voor diegenen die op zoek zijn naar uitzonderlijke resultaten. Tekst is meestal misplaatst of niet goed uitgelijnd op het eindproduct en de toepassing mist OCR voor gescande documenten. Afbeeldingen worden meestal getransformeerd en opgenomen als onderdeel van een achtergrondafbeelding.

convert pdf to text free

4. UniPDF

UniPDF is een van de betere opties bij het converteren van meerdere PDF-bestanden naar tekstbestanden. Het is een gratis PDF naar TXT converter voor Windows-desktops die PDF-bestanden converteert naar een aantal andere formaten, waaronder Word, PNG en HTML. Net als Foxyutils kan UniPDF lettertypen goed lezen en matchen met de meest geschikte overeenkomende alternatieven als het lettertype in het PDF-bestand niet in de UniPDF-database voorkomt. UniPDF mist echter ook OCR voor het converteren van gescande documenten.

Een van de kenmerken van deze applicatie is de mogelijkheid om meerdere PDF-bestanden naar tekstbestanden te converteren. Upload eenvoudigweg een map met meerdere PDF-bestanden, selecteer "converteren" en bekijk hoe elk bestand automatisch wordt geconverteerd.

pdf to text free
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF converteren naar tekst in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen